Arkadaşlar Samsung Galaxy Wonder Nasıl Bir Telefon ?[Yorumlarınızı Bekliyorum Benim İçin Çok Önemli]

Sponsorlu Bağlantılar

amcalu1

amcalu1

Üye
Orta düzey de bir telefon onu alcaksan neo v ye bak sağlam teldir ve benchmarklarda falan galaxy w den iyi yani galaxy w ye hiç bulaşma

WebStyle

WebStyle

Üye
Bi arkadaşım Wonder kullanıyor. Ekran çok parlak 2.3.6 sürümü yüklü ve cihaz çok stabil. Tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim. Ancak biraz daha para katıp S2 düşünülebilir..

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bi arkadaşım Wonder kullanıyor. Ekran çok parlak 2.3.6 sürümü yüklü ve cihaz çok stabil. Tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim. Ancak biraz daha para katıp S2 düşünülebilir..

biraz dediğin wonder'ın parasının 2 katı:naughty:

- - - Eklendi - - -

Orta düzey de bir telefon onu alcaksan neo v ye bak sağlam teldir ve benchmarklarda falan galaxy w den iyi yani galaxy w ye hiç bulaşma

o nasıl oluyor ? 1.4 GHZ birisi diğeri 1.0 GHZ 0.4 GHZ nereye gidiyor ? + wonder in sar değeri daha düşük:oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
Youtube dan izleyebilirsin benchmark larda neo v yüksek puan alıyor işlemci nin yüksek olması sizi yanıltmasın örneğin atrix 1 ghz işlemcili htc evo 3d 1.2 ghz iken atrix 2500 alırken evo 2250 alıyor ;D

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
frk uzn

frk uzn

Üye
arkadaşta var 700 liraya aldı iphone4 ile yanyana getirdk wonderin ekran boyutu cok az daha büyük çıktı

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S - Galaxy W - Neo V iyidir.

amcalu1

amcalu1

Üye
Galaxy s de sağlam teldir

berdes

berdes

Üye
yaklaşık 15 gündür galaxy wonder kullanıyorum. izlenimlerim şunlar

internet hızı gayet iyi, ekran çözünürlüğü gayet net ve parlak. fotoğraf ve video kalitesi de oldukça yeterli.cihaz hızlı ve stabil çalışıyor. bir çok oyunu ve uygulamayı kasmadan hızlı bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
belki dünyanın en iyi android telefonu değil ama bu paraya alınabilecek en iyi telefon bence bu.
ben çok memnunum iyiki almışım. cihazla ilgili başka soruların varsa yanıtlayabilirim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşta var 700 liraya aldı iphone4 ile yanyana getirdk wonderin ekran boyutu cok az daha büyük çıktı

wonder in ekranı çünki 3.7 inç iphone'unki ise 3.5 inç:oke:

- - - Eklendi - - -

Galaxy S - Galaxy W - Neo V iyidir.

galaxy s i nereden bulabilirim ?

- - - Eklendi - - -

Galaxy s de sağlam teldir

aynı yorum sizin içinde geçerlidir nereden bulabilirim galaxy s'i eğer fiyatı 1.000 TL civarında ise hiç link vermeyin 300 TL daha verir s2 alırım:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 15 gündür galaxy wonder kullanıyorum. izlenimlerim şunlar

internet hızı gayet iyi, ekran çözünürlüğü gayet net ve parlak. fotoğraf ve video kalitesi de oldukça yeterli.cihaz hızlı ve stabil çalışıyor. bir çok oyunu ve uygulamayı kasmadan hızlı bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
belki dünyanın en iyi android telefonu değil ama bu paraya alınabilecek en iyi telefon bence bu.
ben çok memnunum iyiki almışım. cihazla ilgili başka soruların varsa yanıtlayabilirim.

peki android 4.0 yükledinmi cihaz için duyurulmadığını biliyorum custom rom olarak yükledin mi ?

WebStyle

WebStyle

Üye
biraz dediğin wonder'ın parasının 2 katı:naughty:

Ya hocam 1500 TL verip 2 yıl garantili almana gerek yok. G.G ya da S.P üzerinden 900-1000 TL arası sıfır ürün satıyorlar. Güvenilir bir çok eleman mevcut. Bence S2'leri inceleyin derim. Eğer ben teknoloji mağazasından alacağım diyorsanız Wonder iyi bir alternatif olur..

berdes

berdes

Üye
peki android 4.0 yükledinmi cihaz için duyurulmadığını biliyorum custom rom olarak yükledin mi ?

hayır herşeyiyle orjinal halde cihaz.rom yüklemedim. bu haliyle iş görüyor. ics zaten stabil çalışmıyormuş çoğu kişi yüklediğine pişman.

bkyz

Üye
Tel gayet iyi arkadaşım bende wonder kullanıyorum telefon gayet hızlı işine eminim çok yarar

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Parası olana guzel telefon valla :D

murat0288

murat0288

Üye
oyun oynamayacaksan gayet güzel telefon,

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
doğruyu söylemek gerekirse övülecek bi telefon değil hepsiburadada indirim olduğu için bende aldım ama temple run oynuyorum ufak tefek kasmalar oluyordu iyice artmaya başladı ayrıca oyundan çıktığımda ev ekranı yüklenmesi gecikiyor widgetlar falan gözükmüyor ayrıca advanced task killer yükledim ordan kapatıyorum uygulamaları ancak 10 saniye geçmeden bi daha giriyorum mutlaka galeri açık oluyor ayrıca google play, facebook onlarıda açık gösterdiği oluyor.xperia ray ile arasında kalmıştım ray'i öneririm.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ya hocam 1500 TL verip 2 yıl garantili almana gerek yok. G.G ya da S.P üzerinden 900-1000 TL arası sıfır ürün satıyorlar. Güvenilir bir çok eleman mevcut. Bence S2'leri inceleyin derim. Eğer ben teknoloji mağazasından alacağım diyorsanız Wonder iyi bir alternatif olur..

güvenilir satıcı olduktan sonra alırım tabiki ama kime güvenebilirim ki orada çoğu cihazda yurtdışı zaten satıcılarıda tanımıyorum

eğer tavsiye edebileceğiniz birisi varsa link verirseniz sevinirim...

- - - Eklendi - - -

doğruyu söylemek gerekirse övülecek bi telefon değil hepsiburadada indirim olduğu için bende aldım ama temple run oynuyorum ufak tefek kasmalar oluyordu iyice artmaya başladı ayrıca oyundan çıktığımda ev ekranı yüklenmesi gecikiyor widgetlar falan gözükmüyor ayrıca advanced task killer yükledim ordan kapatıyorum uygulamaları ancak 10 saniye geçmeden bi daha giriyorum mutlaka galeri açık oluyor ayrıca google play, facebook onlarıda açık gösterdiği oluyor.xperia ray ile arasında kalmıştım ray'i öneririm.

evet o konuda sıkıntılı bir cihaz olduğunu duydum,artık 2.el s2 lere bakıyorum veya sıfır 1000 TL civarında varsa...

klongs

klongs

Üye
​s2 almadınmı bir daha mı alcan

Üst Alt