avcitalip
Üye
Arkadaşlar Samsung Galaxy Wonder Nasıl Bir Telefon ?[Yorumlarınızı Bekliyorum Benim İçin Çok Önemli]
Bi arkadaşım Wonder kullanıyor. Ekran çok parlak 2.3.6 sürümü yüklü ve cihaz çok stabil. Tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim. Ancak biraz daha para katıp S2 düşünülebilir..

Orta düzey de bir telefon onu alcaksan neo v ye bak sağlam teldir ve benchmarklarda falan galaxy w den iyi yani galaxy w ye hiç bulaşma

arkadaşta var 700 liraya aldı iphone4 ile yanyana getirdk wonderin ekran boyutu cok az daha büyük çıktı

Galaxy S - Galaxy W - Neo V iyidir.
Galaxy s de sağlam teldir

hepsiburada'da vardı en son.1.199 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.galaxy s i nereden bulabilirim ?
yaklaşık 15 gündür galaxy wonder kullanıyorum. izlenimlerim şunlar
internet hızı gayet iyi, ekran çözünürlüğü gayet net ve parlak. fotoğraf ve video kalitesi de oldukça yeterli.cihaz hızlı ve stabil çalışıyor. bir çok oyunu ve uygulamayı kasmadan hızlı bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
belki dünyanın en iyi android telefonu değil ama bu paraya alınabilecek en iyi telefon bence bu.
ben çok memnunum iyiki almışım. cihazla ilgili başka soruların varsa yanıtlayabilirim.
biraz dediğin wonder'ın parasının 2 katı![]()
peki android 4.0 yükledinmi cihaz için duyurulmadığını biliyorum custom rom olarak yükledin mi ?
Ya hocam 1500 TL verip 2 yıl garantili almana gerek yok. G.G ya da S.P üzerinden 900-1000 TL arası sıfır ürün satıyorlar. Güvenilir bir çok eleman mevcut. Bence S2'leri inceleyin derim. Eğer ben teknoloji mağazasından alacağım diyorsanız Wonder iyi bir alternatif olur..
doğruyu söylemek gerekirse övülecek bi telefon değil hepsiburadada indirim olduğu için bende aldım ama temple run oynuyorum ufak tefek kasmalar oluyordu iyice artmaya başladı ayrıca oyundan çıktığımda ev ekranı yüklenmesi gecikiyor widgetlar falan gözükmüyor ayrıca advanced task killer yükledim ordan kapatıyorum uygulamaları ancak 10 saniye geçmeden bi daha giriyorum mutlaka galeri açık oluyor ayrıca google play, facebook onlarıda açık gösterdiği oluyor.xperia ray ile arasında kalmıştım ray'i öneririm.