Arkadaşlar samsung galaxy s'e 2.3 güncellemesi yada android market güncellemesi geldi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar samsung galaxy s'e 2.3 güncellemesi yada android market güncellemesi geldi mi ?
Arkadaşlar geldi mi gelmedi mi bi yardımcı olun herkez ayrı dılden konusuyo.

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben applanet kullanıyorum.Bir çok ücretli programın bile bedava verildiği harika bir market uygulamadı.Harika programlar var.Forumu araştır applanet yükleme ve kullanımı hakkında birçok konu var.

AYNA

AYNA

Üye
2.3 oluyor diye biliyorum ben çünkü youtube de videoları var galaxy s e 2.3 yüklenmiş hali..

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
tamam 2.3 yükleniyorda kies samsung güncellemeyi verdi mi acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

bide bu applanet mi ne onun download linkini yollarmısınız ?

AYNA

AYNA

Üye
sırf senin için araştırdım kardeş al link 2.3.3 ün linki download var orda indirebilirsin..

resmi olarak bilmiyorum yayımlandı mı!

buda applanet indirme linki:

androidli telefonmu alsam napsam :ehe

ganster86

Üye
ya ben daha 2.2 güncelleyemedim teli off

ayhan2000

ayhan2000

Üye
Arkadaşlar geçen gün indirdim ve yükledim 2.3.3 versiyonunu android market ve flaş player 10.1 üzerinde geldi öncesinde kies te cihaz için güncelleme bulmuyordu.Ve versiyon 2.1 de kalmıştı şimdi gayet iyi çalışıyor.Ama üç tuş sorununu halledene kadar maf oldum.:op:

AYNA

AYNA

Üye
Arkadaşlar geçen gün indirdim ve yükledim 2.3.3 versiyonunu android market ve flaş player 10.1 üzerinde geldi öncesinde kies te cihaz için güncelleme bulmuyordu.Ve versiyon 2.1 de kalmıştı şimdi gayet iyi çalışıyor.Ama üç tuş sorununu halledene kadar maf oldum.:op:

bu üç tuş sorunu nedir merak ettim?
elle rom yükleyincemi oluyor 3 tuş sorunu?

ayhan2000

ayhan2000

Üye
bu üç tuş sorunu nedir merak ettim?
elle rom yükleyincemi oluyor 3 tuş sorunu?
Aynen kardeşim Tütkiyede satılan bazı galaxy s lerde download ve recovery moda geçiş kapalı geliyor.BU nedenle yeni yazılım yükleyemiyorsun ve yedekleyemiyorsun tabikide.....

ShEdAtS

Üye
nasıl güncellicem beyler bir yardımcı olsanız..Direk programı tele atığmı yüklüyorum sonra bilgisayara bağlayarakmı

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim ancak, kieate 2.3 guncellemesi geldi mi 2.3'u indirip bende kurarimda muhim olan kiesten yuklemek ben onu sormstum..

AYNA

AYNA

Üye
Aynen kardeşim Tütkiyede satılan bazı galaxy s lerde download ve recovery moda geçiş kapalı geliyor.BU nedenle yeni yazılım yükleyemiyorsun ve yedekleyemiyorsun tabikide.....

nasıl yani telefonumdaki bilgilerimi yedekleyemicem mi ne saçma şey bu böyle?
download derken android marketten downloadmı yoksa genelmi?

ayhan2000

ayhan2000

Üye
nasıl yani telefonumdaki bilgilerimi yedekleyemicem mi ne saçma şey bu böyle?
download derken android marketten downloadmı yoksa genelmi?
Download derken cihazı download moda alarak yazılım ve kurtarma yapmak anlamında ....
orjinal olmayan bir rom yükledikten sonra cihazı servise göndermeden önce download mode de orjinal romu yükleyip sonra cihazı gönül rahatlığı ile servise verebilirsin:)
recovery mode ile farklı yazılım veya romlar atabiliyorsun cihaza internette araştır bulursun hatta sitede bile var:ehe

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim ancak, kieate 2.3 guncellemesi geldi mi 2.3'u indirip bende kurarimda muhim olan kiesten yuklemek ben onu sormstum..
Şu an kieste 2.3 yazılımı yok avrupada yeni yayınlandı fakat samsung türkiye herzamanki gibi gene kaplumbağa hızında ilerlediği için bize biraz zor ulaşıyor...
:ah

AYNA

AYNA

Üye
anladım kardes sağol yani download mode samsungun kendi güncellemeleri verdiği yer oluyor sanırım samsung ordan yayımlıyor bizde yüklüyoruz orjinalini ve elle rom atsak bile tekrar orjinaline dönebiliyoruz bu sayede anladığım kadarıyla ve recovery ilede farklı romlar atmamıza yarıyor.doğru muyum?
birde farklı romlar o telefon ayarlarına uygun oluyor mu mesela kamera piksel ayarları ya da bir telefonda hdmı cıkısı var diyelim ona farklı rom atarsak hersey uyum saglıyor mu?(samsunga htc nin romunu atmak mesela)

mcs003

Üye
evet geldi suan 2.3.3 kiesten güncelledim herkez yapsin saygilar :) hayırlı olsun... etc yapanlar tr yapsin markette gelmis... zaten tur yapmazsaniz goremezsiniz yazılımı iyigeceler

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
samsung GTI İ5510 DOWLOAND MODA GEÇİRMEK İÇİN KLAVYEDEN Q TUŞU VE POWER TUŞUNA BASILI TUTMAK YETERLİ BEN 2.3.4 GİNGERBREAD SÜRÜMÜNE YÜKSELTTİM UÇAK GİBİ OLDU...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt