Arkadaşlar geçen gün indirdim ve yükledim 2.3.3 versiyonunu android market ve flaş player 10.1 üzerinde geldi öncesinde kies te cihaz için güncelleme bulmuyordu.Ve versiyon 2.1 de kalmıştı şimdi gayet iyi çalışıyor.Ama üç tuş sorununu halledene kadar maf oldum.![]()
Aynen kardeşim Tütkiyede satılan bazı galaxy s lerde download ve recovery moda geçiş kapalı geliyor.BU nedenle yeni yazılım yükleyemiyorsun ve yedekleyemiyorsun tabikide.....bu üç tuş sorunu nedir merak ettim?
elle rom yükleyincemi oluyor 3 tuş sorunu?
Aynen kardeşim Tütkiyede satılan bazı galaxy s lerde download ve recovery moda geçiş kapalı geliyor.BU nedenle yeni yazılım yükleyemiyorsun ve yedekleyemiyorsun tabikide.....
Download derken cihazı download moda alarak yazılım ve kurtarma yapmak anlamında ....nasıl yani telefonumdaki bilgilerimi yedekleyemicem mi ne saçma şey bu böyle?
download derken android marketten downloadmı yoksa genelmi?

Şu an kieste 2.3 yazılımı yok avrupada yeni yayınlandı fakat samsung türkiye herzamanki gibi gene kaplumbağa hızında ilerlediği için bize biraz zor ulaşıyor...Arkadaslar hepinize tesekkur ederim ancak, kieate 2.3 guncellemesi geldi mi 2.3'u indirip bende kurarimda muhim olan kiesten yuklemek ben onu sormstum..