arkadaşlar samsung galaxy s3 aldım doğrumu yaptım acaba görüşleriniz fikirleriniz nelerdir :/

Hayırlı olsun telefon güzel ama ben olsam HTC One X alırdım

Konu Sahibi
one x de güzeldi fakat s3 alıp kesmiyeceğini düşüneni ilk kez görüyorum

- - - Eklendi - - -

bu arada htc alan one x; samsung alan s3 manyağı oluyor. sen bizim forumculara pek bakma
hahhah aynen hacı en doğrusunu soyledın ama ne biyilim htc de farklı bea

- - - Eklendi - - -

Sana inanamiyorum.soru mu bu simdi? cok iyi yapmissin
hacı ne biliyim ya ben samsungu sevmem ki bıde ayfon 5 i çıkarcak acıkla ma yapmış samsungun s3 ünü dağıtıcaz falan diye hiç hoş olmadı yanı

- - - Eklendi - - -

eğer ekran boyutunu takmayan birisi isen galaxy tab 10.1 almanı tvsy ederdim ama cebime nasıl koyayım diosan en doğrusu hayırlı uğurlu olsun
hacı ben sadece perfromans istiyodum yanı güc falan kasmayan bir telefon falan da ondan se aldım ama ondada oyunlarda nette falan kasma yok arada 1 2 sanıyeliğine menude oluyo :/

- - - Eklendi - - -

güle güle kullan iyi yapmışsın
eyv arkadşaım sağolasın darısı isteyenlere

- - - Eklendi - - -

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan
sagolasın kardeşim darısı almak isteyenlere

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun telefon güzel ama ben olsam HTC One X alırdım
bende orda karasız kaldım işte ama test sonuçları açık ve ortada

- - - Eklendi - - -

Tablet alSaydin daha iyi olurdu
yok hacı ne tablei nereme sokucam ben onu annemler buna bile çok buyuk diyo :d

15097

Üye
Almıssın Samsung'u sevmiyorsan neden aldın Şaka bir yana doğru tercih yapmışsın güle güle kullan

Konu Sahibi
Almıssın Samsung'u sevmiyorsan neden aldın Şaka bir yana doğru tercih yapmışsın güle güle kullan
hacı one x alıcaktım adam dedi one x de bazı hatalar oluyo samsung un artı özellikleri falan var dedi bir anda kapıldık

taka78

Üye
hayırlı olsun almışsın hoş da, muhabbet için mi geldik buraya ALLAH ALLAH... forumda bir sürü şahsiyetin sorunları var onlara da baksak diorum hany !!!! (şaka elbette)

piyasada alınacak iki tel var one x ve SG3 ve bunlar arasında ufak bi farkla üstün olan SG3 Doğru tercih

Konu Sahibi

hiç iphone 4S önermedi mi adam?
ya 4s i pek önermıyolar aslında neden bılmıyorum bıde çok pahalı 2230 tlydı bende belediye dağıtımı gibi oldugu için istemedım bide bi albenisi yok 4s napıyosa s3 2 katını yapıyor

- - - Eklendi - - -

piyasada alınacak iki tel var one x ve SG3 ve bunlar arasında ufak bi farkla üstün olan SG3 Doğru tercih
saol hacı aldık işte suan bir sorun yok ama one x alsamyıdım acaba diyorum

- - - Eklendi - - -

4s ' i yaladın yuttun mu hacı o nerde
hacı sen belli fanboysn sanırım

15097

Üye
4s nerde o kadar paraydı o kadar pahalı olmaması gerekir aslında öyle deme nette s3 vs 4s videoları var izle bence

doctorrr

Üye
adam fan olsa gs2 kullanmaz

Tepkiler: Türe

Türe

Üye

servis n'oldu anakart falan mı değişecek pert ettin makineyi dimi

dahili hafıza pert oldu sanırım telefon dahili hafızadaki bileşenleri göremediği için açılmıyordu yahu bana kalırsa anakart ya da elektronik kompanenti değişecek eğer öyle olursa sıfır cihaz kullanacağım sayılır

doctorrr

Üye
vaaay bende makineyi flashlaya flashlaya romu yaksam da göndersemmi acaba