orenilker
Üye
-
Konu Sahibi
-
hım ölemı dıyosun kardes :/Tabiki iyi yaptın.Galaxy SIII çok iyi bir model.Yarı yolda bırakmaz.
gercektenmı kardes :/Süper bir tercih yapmışsın. Hayırlı olsun
hım ölemı dıyosun kardes :/
- - - Eklendi - - -
gercektenmı kardes :/
saol kardeş de ya ben aslında memnunum fakat bugun benchmark antutu 2 falnn test ettm one x in gerisinde kalıyıo :Sİmkanım olsa ben bile almak isterim. Elindeki canavarın değerini bil. Süper bir cihaz. Şöyle bi Android oyunlar bölümüne filan topukla sen
kardeş bende ogrencıyım 600 tl verdim babama ustunu o ekledi bende 5.5 ay ugraştm aldrına kadarHayırlı Olsun valla bende almak istiyorum ama para sıkıntım var :/
hocam kullanmasını bilene derkenKullanmasını bilene çok güzel bir cihaz,hayırlı olsun
saol hocam da oyun yükleyemedm paralı malum nasıl alcagımıda bılmıyorum credi kartı falanHayirli olsun,cok cok iyi bi cihaz.
öle hacım alışmak zor oluyo biraz karışık hatta ne bırazı baya karışıkYani kullanmasını bileceksin işte. Android karışıktır ama özelliklerini keşfedince mükemmeldir.
- - - Eklendi - - -
Android oyunları bölümünde ücretsiz paylaşılıyor oyunlar vw markettekiler.
öle hacım alışmak zor oluyo biraz karışık hatta ne bırazı baya karışıkaçıkcası fps oyun almak istiyorum fakat kontörle olmuyor değilmi
eyvallah hocamIyi bir telefon hayırlı olsunDüşünmeyi bırak ve tadını çıkarmaya bak
eyvallah hacım sağolasınBif incele istersen:
www.maxicep.com/android-oyun/android-oyun-yukleme-resimli-anlatim-551567.html
Dert etme yarı yolda bırakmaz. Android'in önü daha çook açık
eyvallah hacım sağolasın
eyvallah hocamama aklıma takılıyo ben htc hayranıyım kı htc alcaktm son anda bir anda agzmdan s3 çıktı ve aldım ama yarı yolda bırakırmı diye düşünüyorum,
saol hocam allah razı olsnRica ederim. Elindeki canavarın keyfini çıkart. İyi geceler
çok sagol hocam alalh razı olsn
Yok yok yarı yolda bırakmaz merak etme senŞu saatten sonra sana hata yapmışsın diyecek halim yok elinde ki cihazın kıymetini bil alan var alamayan var üstad takıldığın yer olursa pm atman yeterli elimden gelen yardımı yaparım bende One X var ancak S3 te yakın arkadaşım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?