arkadaşlar s2 nin avantajı ve dezavantajları neler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar s2 nin avantajı ve dezavantajları neler ?
Beyler s3 alacaktım o da çakma(tabiri caizse) çıktı ve 2. el temiz bir s2 buldum telefoncu sen alana kadar satmayacağım dedi ve tedirgin olduğum dezavantajları var
söylentilere göre:
-şarj çok az gidiyormuş ?
-şarjda olduğu halde batarya boşalıyormuş ?
-ekranının çözünürlüğü çok az diyorlar
-ram çoğu oyunlar için yetersiz diyorlar ( ram bence yeterli)
-fifa 12,temple run,asphalt 7 çaıştırsın yeter bana çalıştırır mı ?
-daha bilmediğim dezavantajları var mı gözünüzü seviyim yardımcı olun c
uma günü alıcam ve telefonun herşeyini öğrenmem şart !!

Patron.123

Üye
Arkadaşım ben s2 yi Türkiye'ye geldiği gün aldım ve hala kullanıyorum. Duyduğun söylentilerden tek doğru olanı şarjı 1 gün dayanıyor ki zaten şu dönemde 1 günden fazla giden telefon yok :) Şarjdayken batarya boşalıyor diyen kişinin şarj aleti orjinal değildir ve ya bataryası bozuktur. Ekran çözünürlüğü bir telefon için yeterince ideal, ram yetersiz demişler 1 gb ram var ve en fazla 500 mb kullanılıyor zaten geri kalanı dolduramassın yeterli, az önce temple run oynuyordum fifa ve asphalt ı da oynadım hiç bir sorun yok.

Bana göre tek dezavantajı telefonun kasası. Çok çabuk boyası atıyor yani 1 yıllık ve boyası atmayan s2 zor bulunur.

Ekran boyutu, inceliği ve hafifliği ise avantaj sayılabilir. En az 1 yıl daha kullanırım.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Yok arkadas öyle bişey. Butun ağır oyunları kaldiriyo hemde kasmadan. Çift çekirdekli 1 gb ram 1.2 ghz işlemci ekranıda süper amoled plus gayet guzel s3 den sonraki en iyi telefon. 4.1.2 guncellemesinide aldı gayet stabil oldu. Tavsiye ederim cok memnunum

yumyjikk2

Üye
ben n9 kullanıyordum sattım 2.el aldım sarj süresi 1 günü gecirio jb ile menü akıo cözünürlük dersen dısarıda ekran parlaklıgı biraz düsük gibi ama 5800 lardaki gibi ekrana elini siper etmiyorsun ekranı görmek icin normal görebiliyorsun,ram konusunda ekrandaki sayfaları 1e indir sadece saat widgetini ekle bende suan öyle yapıyorum 329 mb ram kullanımda gösteriyor kasma yok,sarjı iyi,bi kötü yanı bana göre kamerası biraz daha kaliteli olsa iyi olurdu ama düsünmeden al agzı olan laf yapıyor hala bircok telefona göre cok iyi is cıkarıyor

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
ben n9 kullanıyordum sattım 2.el aldım sarj süresi 1 günü gecirio jb ile menü akıo cözünürlük dersen dısarıda ekran parlaklıgı biraz düsük gibi ama 5800 lardaki gibi ekrana elini siper etmiyorsun ekranı görmek icin normal görebiliyorsun,ram konusunda ekrandaki sayfaları 1e indir sadece saat widgetini ekle bende suan öyle yapıyorum 329 mb ram kullanımda gösteriyor kasma yok,sarjı iyi,bi kötü yanı bana göre kamerası biraz daha kaliteli olsa iyi olurdu ama düsünmeden al agzı olan laf yapıyor hala bircok telefona göre cok iyi is cıkarıyor
evet üst segment bir telefon olduğuna şüphe yok

erhank98

erhank98

Üye
Beyler s3 alacaktım o da çakma(tabiri caizse) çıktı ve 2. el temiz bir s2 buldum telefoncu sen alana kadar satmayacağım dedi ve tedirgin olduğum dezavantajları var
söylentilere göre:
-şarj çok az gidiyormuş ?
-şarjda olduğu halde batarya boşalıyormuş ?
-ekranının çözünürlüğü çok az diyorlar
-ram çoğu oyunlar için yetersiz diyorlar ( ram bence yeterli)
-fifa 12,temple run,asphalt 7 çaıştırsın yeter bana çalıştırır mı ?
-daha bilmediğim dezavantajları var mı gözünüzü seviyim yardımcı olun c
uma günü alıcam ve telefonun herşeyini öğrenmem şart !!
-şarj çok az gidiyormuş ? +evet sadece bu doğru diğerlerini kolpalamışlar ama jellbeandan sonra sarj oranıda arttı 2 gündür şarja takmadım :)
tüm oyunları kaldırıyor şuanki
ısınma problemi ve şarj problemi dışında pek bir problemi yok(ısınmadan kastım el yakmıyor korkma
:evet:)

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
-şarj çok az gidiyormuş ? +evet sadece bu doğru diğerlerini kolpalamışlar ama jellbeandan sonra sarj oranıda arttı 2 gündür şarja takmadım :)
tüm oyunları kaldırıyor şuanki
ısınma problemi ve şarj problemi dışında pek bir problemi yok(ısınmadan kastım el yakmıyor korkma
:evet:)
ısınmasına sözüm yok neredeyse her android çabuk ısınır şuan kullandığım da
oyunları kaldırması iyi oldu :)
bide jelly bean dan sonra samsung dan destek gelir mi sence ?
ayrıca telefonun ekranı nasıl s3 e göre küçük geldi sana göre tatmin edici mi film, dizi vs. izlemek isterim :=?

erhank98

erhank98

Üye
ısınmasına sözüm yok neredeyse her android çabuk ısınır şuan kullandığım da
oyunları kaldırması iyi oldu :)
bide jelly bean dan sonra samsung dan destek gelir mi sence ?
ayrıca telefonun ekranı nasıl s3 e göre küçük geldi sana göre tatmin edici mi film, dizi vs. izlemek isterim :=?
ekran bence yeterli hatta ben s2 almadan önce s3ü düşünüyordum dedim sonra nereme sokucam bunu daha büyüğü teknoloji manyaklığına kaçıyor bence
jbden sonra destek gelmeyeceği söyleniyor :(

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
ekran bence yeterli hatta ben s2 almadan önce s3ü düşünüyordum dedim sonra nereme sokucam bunu daha büyüğü teknoloji manyaklığına kaçıyor bence
jbden sonra destek gelmeyeceği söyleniyor :(
jb geldi ya gerisi boş ve de
hakikaten koskocaman telefonu nereme sokucam aslına bakarsan arasam bulurum temiz bir s3 ama boyutları çok 200 mhz daha fazla işlemci için değmez bence :))

skywalker06

skywalker06

Üye
Şarj olayı az gidiyor bunu yedek batarya veya yüksek amperli batarya alıp çözebilirsin onun dışında ekran çözünürlüğü hızı gayet iyi birde kesin bişey yok ama 4.1.2den sonra android güncellemesi pek alacağı hakkında bir bilgi yok telefon çıkalı 2yıl oldu nerdeyse malum yaza doğru android 5.0 sürümü gelecek bunlar dışında bir sorunu yok

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
Şarjının az gittiği doğrudur. Beni akşama zor çıkarıyor (3g sürekli açık, twitter facebook çok kullanıyorum, internette de geziyorum, oyun ise nadir).

4.0.4 sürümünü kullanırken benim de şarjdayken şarjım azalıyordu modern combat 3 falan oynarken. Şu an Omega v19.2 ROM kullanıyorum (şu meşhur multiwindowlu falan olan rom) ve sorun ortadan kalktı.

piyasada olup da kasmadan oynayamacagin oyun yok s2 ile.

ısınma sorunu ise beni deli eden tek şey.

bu arada bugune kadar hep çok severdim telefonumu babamda s3 var çok fark yok falan diye gayet memnun olurdum ama bugün kardeşime note 2 aldık yeminle içime bi sıkıntı geldi eskimiş bu diye :D

ama ocak 2010da çıktı ve 3 sene olmuş hala canavar gibi.

tereddütsüz alabilirsin :)

erhank98

erhank98

Üye
Şarjının az gittiği doğrudur. Beni akşama zor çıkarıyor (3g sürekli açık, twitter facebook çok kullanıyorum, internette de geziyorum, oyun ise nadir).

4.0.4 sürümünü kullanırken benim de şarjdayken şarjım azalıyordu modern combat 3 falan oynarken. Şu an Omega v19.2 ROM kullanıyorum (şu meşhur multiwindowlu falan olan rom) ve sorun ortadan kalktı.

piyasada olup da kasmadan oynayamacagin oyun yok s2 ile.

ısınma sorunu ise beni deli eden tek şey.

bu arada bugune kadar hep çok severdim telefonumu babamda s3 var çok fark yok falan diye gayet memnun olurdum ama bugün kardeşime note 2 aldık yeminle içime bi sıkıntı geldi eskimiş bu diye :D

ama ocak 2010da çıktı ve 3 sene olmuş hala canavar gibi.

tereddütsüz alabilirsin :)
kardeşinin vur ensesine al elinden :D

jdmsaint

jdmsaint

Üye
yalan. suan ben 4.1.2 kullanıyorum. ram 500 mb. s3 un rami 700 deb aşağı inmiyor ve kiyaslama yaptığımda s2 her yönden daha iyi. ayrica hem muzik dinliyorum hem gta oynuyorum 200 mb da bos ram kalıyor. 1 gr kasma yok

erhank98

erhank98

Üye
yalan. suan ben 4.1.2 kullanıyorum. ram 500 mb. s3 un rami 700 deb aşağı inmiyor ve kiyaslama yaptığımda s2 her yönden daha iyi. ayrica hem muzik dinliyorum hem gta oynuyorum 200 mb da bos ram kalıyor. 1 gr kasma yok
s2 s3ten daha mı iyi :D
s3e yeni güncelleme gelmiş ram 200 den yukarı çıkmıyormuş boştayken haberin var mı ?

Türe

Türe

Üye

Hihi evet biz cop arabasi kullaniyoz aslinda s2 daha iyi evet.

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
CasuS_87

CasuS_87

Üye
bu devirde şarjı 1 günden fazla giden telefon çok az :)

legolas29

legolas29

Üye
Buyuk ekrani oldugu icin telefonu dusurdugunde tuvalet deligine kacmaz ..bu avantaji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt