arkadaşlar psp 3004 hakkında herkesin işine yariyacak bilgileri istiyorum yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

yarkup

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar psp 3004 hakkında herkesin işine yariyacak bilgileri istiyorum yardım !
arkadaşlar ben teknosadan psp 3004 slim lite almayı düşünüyorum 350tl alıyım mi ? Bi de bu psp (kalıcı) olarak kırdırılıyomu bazıları kırdırılmıyo diyo kırdırmanın bAZI risk ler i varmi brick falan diyolar başıma gelir mi ben tabi kendim kırmicam kırdirtcam , online oyun varmış hala online oyun oynayan var mi dir yani psp 3004 devri bittimi yoksa hala çok kullanıcısı var mi ? hack konusunda hiç bilgim ve tecrübem yok kendim hack le ye bilirmiyim ama korkuyorum ben psp yi çok zorluklarla alıyorum ilk defa kendimin bi konsolu olcak o yüzden hemen bozulmasını istemiyorum lütfen tavsiye de bulunun şimdiden teşekkürler inşallah hayırlı olur :)

birmot

birmot

Üye
psp devri bitti ps VİTA çıkıyor internetten araştır yeni devir tablet devri bunlar eskidi artık dokunmatik olacak bunlar.

yarkup

Üye
    Konu Sahibi
tamam da benim sınırlı bütçem var kendi biriktirdiklerim le alıyorum ps vita kim bilir kaç para olcak ama genede yorumun ve yardımın için çok teşekkürler

woltcaptain

woltcaptain

Üye
bence 3004 alma go al bende var memnunum.3004 takoz kalıyor go ya göre üstüne 16 gb hafızası var ama 3004 alcam diyosan sen bilirsin.Kırdırma mevzusuna gelince şuan tüm versiyonlar kırılıyor sanırım diyarbakırdasın oyun konsollarının satıldığı bi yerde kırdır bence riske atma cihazla ilgili daha fazla öğrenmek istediğin bişey varsa ve a bakabilirsin maxicepte konsollarla ilgilenen biri yok nedense.Ayrıca daha oyun çıkar sen kafanı yorma bitti diyenlere de inanma vita çıkıyor tamam ama yanında bi de e 1000 çıkıyor onda psp oyunları oynanabilcek.Oyun çıkmasa sony yeni konsolunu niye çıkarsınki :D Son olarak bence go ya bak derim hafıza işi zor yani kasma kendini hem hafif hem cebe bile sığıyor

yarkup

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederım psp go ıcın dusunucem tekrar tesekkurler

Yunkaai

Yunkaai

Üye
alabilirsin...psp ler icinde en hizlisi ve en kalitelisidir...kalici rom da vardir

Dampierre

Dampierre

Üye
psp 1000 (ilk çıkan) ile psp go arasında oyun oynayma anlamında en küçük bir fark bile yoktur, ikiside aynı oyunları aynı şekilde açar, ancak yeni oyun çıkmıyor artık, söyleyeyim. Bende psp 2004 var açmıyorum bile, bir kere açtım, bu ne dedim pikseller sayılıyordu, grafikleri çağ dışı artık. 3. nesil ipod touch al, psp devri geçti, illa alıcam diyorsan ps vita'dan başkası alınmaz.

enescebeci

enescebeci

Üye
psp go nun ekranı küçük olacağından sana psp 3004 ü öneririm

Üst Alt