arkadaşlar lütfen yardım ! Allah rızası için :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarkup

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım ! Allah rızası için :)
arkadaşlar ben teknosadan psp 3004 slim lite almayı düşünüyorum 350tl alıyım mi ? Bi de bu psp (kalıcı) olarak kırdırılıyomu bazıları kırdırılmıyo diyo kırdırmanın bAZI risk ler i varmi brick falan diyolar başıma gelir mi ben tabi kendim kırmicam kırdirtcam , online oyun varmış hala online oyun oynayan var mi dir yani psp 3004 devri bittimi yoksa hala çok kullanıcısı var mi ? hack konusunda hiç bilgim ve tecrübem yok kendim hack le ye bilirmiyim ama korkuyorum ben psp yi çok zorluklarla alıyorum ilk defa kendimin bi konsolu olcak o yüzden hemen bozulmasını istemiyorum lütfen tavsiye de bulunun şimdiden teşekkürler inşallah hayırlı olur :)

<zxc

<zxc

Üye
simdi alacagın en son versiyondur yani 6.60 bende upgrade yaptım o versiuona cihazımı pro b diye bir hack yani cfw var yukledim oldu yanı kırabilirsin kendinde kolay bişi zaten bi dosya var onu içindeki bi klasöre atıyon menuden (psp) çalıştırıyon olay bu artık kırık kopya pyun oynaya bilirsin ayrıca kalıcı dedigin söle genelde pilini çıkartıgın zaman fotograf menusunden flaslayıp ki girdiğin zaman otomatik flas atıyo hemen hack oluyo pc ye ihtiyac duymadan

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bende kullanıyorum... 6.20 pr0 şu ana kadar 5 psp kırdım brick olmadı.Çok az bir ihtimal.Devir bitmedi,şahane oyunları var...6.60 a kalıcı cfw olmaya bilir downuprage yaparak versiyonunu düşürürsün...Kolay kırılmaz,sağlamdır ama....SAKIN İÇİNİ AÇMA...Ben bu hatayı yaptım sen yapma :D Slim diğer psplerden daha avantajlıdır araştırabilirsin...Ekranın içine toz kaçması 4-5 ayda bir serviste temizletirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt