Arkadaşlar Ps3 Alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ps3 Alıyorum
Evkurdan mecburen ps3 alıcam baska sansım yok kredı kartımda yok 41 tl taksıtle 24 ay sizce iyi mi baska sansım yok bu arada tv tüpü bizim bi sorun olurmu

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Hayırlı Olsun Başka şansın yoksa illa almak istiyorsan o zaman al. Tv tüplü Olsun scart girişi yada ses video girişi varsa sorun olmaz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
Evkurdan mecburen ps3 alıcam baska sansım yok kredı kartımda yok 41 tl taksıtle 24 ay sizce iyi mi baska sansım yok bu arada tv tüpü bizim bi sorun olurmu

tüplü tv'nin scard girişi varsa sorun olmaz :oke: yoksa çeviricisi var diye biliyorum

ama bak tüplü tv'de hiç zevk vermiyor sana o kadar diyorum :oke:

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tvnin önünde kırmızı sarı siyah gibi girişler var ses için galiba arkasındada scard girişide var ama görüntü iyi olurmu tatmin edici olurmu yani düşünün p4 işlemci giriş seviyesi bile olmayan ekran kartıyla hiç oyun oynamayan bırı ıcın o goruntuler yeteri kadar tatmin edermi ? Böyle büyük ekran tüplü tv

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
arkadaşlar tvnin önünde kırmızı sarı siyah gibi girişler var ses için galiba arkasındada scard girişide var ama görüntü iyi olurmu tatmin edici olurmu yani düşünün p4 işlemci giriş seviyesi bile olmayan ekran kartıyla hiç oyun oynamayan bırı ıcın o goruntuler yeteri kadar tatmin edermi ? Böyle büyük ekran tüplü tv

Pek problem olmaz bence.En çok zevk veren oyunların grafikleri genelde kötü olur zaten ;) Grafik o kadar önem verilecek bir şey değil.Şuan bana gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi dersen hala PSOne'daki Crash Bandicoot derim mesela.Yaklaşık her oyununu 5 kere bitirmeme rağmen tekrar tekrar oynarım.Yemişim grafiğini, oyun zevk verdikten sonra...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
peki 900 tl ediyo ps3 fiyatı uygunmu ve oyunları nasıl temin edebilirim ? ve ps3 te online ücretsizmi ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
peki 900 tl ediyo ps3 fiyatı uygunmu ve oyunları nasıl temin edebilirim ? ve ps3 te online ücretsizmi ?

Sony'nin ve dolayısıyla PS3'ün online servisi (PSN) ücretsiz.900 TL pahalı malesef.Oyunları oturduğun bölgede oyun satan bir yerden alabilirsin, internetten satın alabilir-takaslayabilirsin.2. el oyun almanı öneririm 10 liraya bile oyun bulabiliyorsun 2. el alırsan.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
984 lira cok pahali spotcularda 600 e bulursun

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar başka sansım malesef yok kredi kartımız yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt