arkadaşlar oyun içinde video çekme programı arıyorum yardım !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyun içinde video çekme programı arıyorum yardım !!!!!
arkadaşlar oyun içinde video çekmek istiyorum çoğu programı denedim olmadı [ bandicam-hypercam-webcam max-ashampoo-auto free screen ] daha 10 tane daha vardır kesin oyun içi video çeker dediğiniz program isimlerini söylermisiniz

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Sistem nasıl iyiyse fraps çeker :)

- - - Eklendi - - -

Bir de mirillis action var ama o zman videoda ses olmaz maalesef :(

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Sistem nasıl iyiyse fraps çeker :)

- - - Eklendi - - -

Bir de mirillis action var ama o zman videoda ses olmaz maalesef :(

sistemim

intel i5 3570 3,40 ghz
kingston 8gb 1600 mhz ram
atı radeon 4580 1gb 256bit

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Hiç düşünme fraps kullan :oke:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Sistemin iyi fraps kullan. Düşük sistem için bandicam idealdir(bana göre).

HoLmEs2000

Üye
Action var hd süper ben onu kullaniyom ama internette demo var ben key ***** yaptim istersen mesaj yaz bana atarim sana

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Hiç düşünme fraps kullan :oke:

dostum fraps ile video çekmeyi bilmiyorum kaydetmek için f9 a basıyorum kaydetme tuşunu f9 yapmıştım f9 a basıyorum ama frapsın video kaydına başladığını nasıl anlarım

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
dostum fraps ile video çekmeyi bilmiyorum kaydetmek için f9 a basıyorum kaydetme tuşunu f9 yapmıştım f9 a basıyorum ama frapsın video kaydına başladığını nasıl anlarım
Kenarda sayılar yazıyor.O yazılar garanti düşecektir.Ve kırmızı renk olacaktır yüksek ihtimalle :Dyani fraps açıksa f9 a bas sonraki basmanda video kaydedilecektir. Önce bir kaç deneme yap zaten anlarsın hemen :)

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Kenarda sayılar yazıyor.O yazılar garanti düşecektir.Ve kırmızı renk olacaktır yüksek ihtimalle :Dyani fraps açıksa f9 a bas sonraki basmanda video kaydedilecektir. Önce bir kaç deneme yap zaten anlarsın hemen :)

anladım teşşekür ediyorum hepinize

Takipçi Satın Al

Üst Alt