Ne demek kardeşim yardımcı olablirirsem ne mutlu bana.
öncelikle telefonun kapalı konumda,şarjı yarıdan fazla ya da kapalı halde sarja takılı olmalı.
Daha sonra telefonun kapalı iken tuşlara şu sıralama ile bas ve her bastığın tuştan elini çekme.
(bu işlem için ikinci bir kişi daha yanında olursa daha makbul olur çünkü telefonların şeklinden ötürü çoğu zaman 4 tuşa da aynı anda basmakta zorlanırız.)
şimdi; öncelikle *'a basılı tut
sonra yes'e
sonra 3'e
en son da açma kapama tuşuna basılı tut.
Ve minimum 5-10 saniye öyle tut.
Formatting yazısına gelince,o yazı her telefon modelinde çıkmıyor.o yüzden sen bastıktan sonra nokia yazısı gelse de elini çekme en az 5-10 saniye öyle basılı tut.
Daha sonra saat tarih ayarı gelirse bil ki telefonun hard format olmuştur
ımeı kodunu klonlamaya gelince dostum en basitinde ımeı numaranı kaçak telefonları açarken kullanabilirler.
Umarım işini görür.
--------------- Ekleme ---------------
tELEFON GÜNCELLEMEYE GELİNCE ARKADAŞIM, TELEFONUN İÇİNDE ÇIKTIĞI ZAMANA AİT PROGRAMLAR,YAZILIM VE DOSYA YÖNETİCİSİ VAR (MP3 PLAYER,RESİM DÜZENLEYİCİ,DÜNYA SAATLERİ,HARİTA,ANTİVİRÜS,OYUN....VS. VS.)
İŞTE TELEFONUNU GÜNCELLERSEN TÜM BU UYGULAMALARIN YEP YENİ VE FARKLI MODELLERİ DE TELEFONUNA OTOMATİK OLARAK YÜKLENECEK VE TELEFONUN KISA TABİRLE ESTETİK OPERASYONA GİRMİŞ GİBİ OLACAK.
BU KONU KHAKKINDA BİLGİLERİME DE BURADAN ULAŞABİLİRSİN.
EĞER TELEFON MODELİNİ VERİRSEN DE DAHA FAZLA YARDIMCI OLABİLİRİM SANIRIM.
GÖRÜŞMEK ÜZERE.
--------------- Ekleme ---------------
GÜNCELLEME HAKKINDA DETAYLI BİLGİ EDNİNEBİLECEĞİN LİNK BU
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-n70-guncelleme-yapmak-yardim-3-339483.html