Arkadaşlar Nokia N73 kilit kodumu unuttum lütfen bana yardım edin. Kafayı yicem.

Sponsorlu Bağlantılar

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia N73 kilit kodumu unuttum lütfen bana yardım edin. Kafayı yicem.
:hmmm Diğer sitelere baktım hiçbiri bende işe yaramıyor. Zaten bende bilgisayarla bağlantı yapamıyorum DATA kablosu yok. O yüzden bilgisayarla çözüm istemiyorum. Ben bir sitede IMEI numarasını girip (*#06# yazarak öğrendim) Master codunu öğrendim. Menü / Araçlar / Ayarlar / Güvenlik / Telefon ve Sim / Kilit kodu yazan yere girip bu kodu yazdım sonra Yeni Kilit Kodu yazma yeri geldi. Buraya istediğim kodu yazdım ama Kod Hatası yazdı. Acaba yanlış yere mi yazdım kodu anlamadım. Bu nasıl iş anlamadım bana yardımcı olursanız ÇOOOK SEVİNİRİM. Hepinize teşekkür ederim. Saygılar Sevgiler.:bye2:

Telefonum NOKİA N73

dilmarine

dilmarine

Üye
DOSTUM ÇÖZÜM HARD FORMAT BURADAN http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-n70-guncelleme-yapmak-yardim-3-339483.html
4. SAYFAYA GİT.

BULMAZSAN TELEFON KAPALIYKEN * YES 3 AÇMA KAPAMA TUŞUNA AYNI ANDA EKRANDA NOKİA YAZISI GÖRÜNENE KADAR 5-10 SANİYE BASILI TUT.
HADİ KOLAY GELSİN

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada dostum sakın bir daha telefonunun ımeı kodunu hangi amaçla olursa olsun internet üzerinden hiçbir siteye verme.onların tümü yalan dolan.ımeı bir uluslararası güvenlik standardıdır kımse (üretici hariç) ımeı adresinden öyle kilit kodu falan vermeye yetkili değil.

****!!!!!!!!!!!bu çabaların tümü telefonunuzu klonlamaya yöneliktir!!!!!!!!!!******

bazı yerlerde bu gibi siteler üzerinden telefonlarının güvenlik kodlarını bulduklarını söyleyenler,yazanlar var.sakın inanmayın!!!
ımeı kodu bulunan telefonlar tamamen klasik eski 3310,2100,8210 gibi telefonlar.
Malum bu gibi telefonların da klonlanması kimseye kar getirmez.e haliyle bir kaç da güven verici hareket lazım.bu yüzden işte bu gibi düşük class (klonlanması kimseye kar getirmeyecek ) telefonların güvenlik kodlarını bulurlar ve ilk yem atılır.

Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım ve bu gibi tuzaklara gelmeyelim!!!!!!

ayrıca bir de bunu dene umarım işe yarar

celibar

celibar

Üye
burda anlamadığım kişilerin kendilerinin değiştirdikleri şifrenin bir başkasının bileceğini zannetmek ne kadar mantıklı?mesela nokia standart kilit kodu 12345'tir.ben bunu değiştirdim.bir başkası nasıl bilecek?tabi bilemez de...tabi telefona mikrop girmezse....

dilmarine

dilmarine

Üye
unlockme gibi kombine çözüm yapan programlar var dostum.ayrıca bu programların bilgisayar yazılımına çevrilmiş halleri varsa o zaman daha kolay.isterse telefon kapalı olsun.mesela ben unlockme ile 6600 ın kodunu 10 dk da çözdüm.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bilgilerin için Teşekkür Ederim. Ben bu gün okuldan gelirken aklıma bir şifre geldi. Bi denim belki olur dedim ve doğruymuş düzeldi. Sağolasın yinede üşenmeyip bana bir cevap yazmışsın. Tekrar TEŞEKKÜR EDERİM.

Ama aklımda kalan bir soru var. Benim telefonun klonunu yaparlarsa ne olur. Birde arkadaşım benim telefona arada bir format atıyorum(*#7370# yaparak). Hard formatı bir türlü beceremedim.'' *, Yes, 3, Power '' a basıyorum ama Formating yazısı gelmiyor. Nokia yazısı gelince bırakıyorum. Ama hiç birşey değişmiyor. Bu işlemleri SİM KART ve HAFIZA KARTI takılı değilken yapıyorum. Ama bir türlü beceremiyorum. Bana bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım bilgilerin için Teşekkür Ederim. Ben bu gün okuldan gelirken aklıma bir şifre geldi. Bi denim belki olur dedim ve doğruymuş düzeldi. Sağolasın yinede üşenmeyip bana bir cevap yazmışsın. Tekrar TEŞEKKÜR EDERİM.

Ama aklımda kalan bir soru var. Benim telefonun klonunu yaparlarsa ne olur. Birde arkadaşım benim telefona arada bir format atıyorum(*#7370# yaparak). Hard formatı bir türlü beceremedim.'' *, Yes, 3, Power '' a basıyorum ama Formating yazısı gelmiyor. Nokia yazısı gelince bırakıyorum. Ama hiç birşey değişmiyor. Bu işlemleri SİM KART ve HAFIZA KARTI takılı değilken yapıyorum. Ama bir türlü beceremiyorum. Bana bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Birde şunu sormayı utumuşum kusura bakmayın.
Telefona güncelleme yapmanın ne faydası var. VE nasıl yapılır.

dilmarine

dilmarine

Üye
Ne demek kardeşim yardımcı olablirirsem ne mutlu bana.
öncelikle telefonun kapalı konumda,şarjı yarıdan fazla ya da kapalı halde sarja takılı olmalı.
Daha sonra telefonun kapalı iken tuşlara şu sıralama ile bas ve her bastığın tuştan elini çekme.
(bu işlem için ikinci bir kişi daha yanında olursa daha makbul olur çünkü telefonların şeklinden ötürü çoğu zaman 4 tuşa da aynı anda basmakta zorlanırız.)

şimdi; öncelikle *'a basılı tut
sonra yes'e
sonra 3'e
en son da açma kapama tuşuna basılı tut.
Ve minimum 5-10 saniye öyle tut.

Formatting yazısına gelince,o yazı her telefon modelinde çıkmıyor.o yüzden sen bastıktan sonra nokia yazısı gelse de elini çekme en az 5-10 saniye öyle basılı tut.
Daha sonra saat tarih ayarı gelirse bil ki telefonun hard format olmuştur;)

ımeı kodunu klonlamaya gelince dostum en basitinde ımeı numaranı kaçak telefonları açarken kullanabilirler.

Umarım işini görür.

tELEFON GÜNCELLEMEYE GELİNCE ARKADAŞIM, TELEFONUN İÇİNDE ÇIKTIĞI ZAMANA AİT PROGRAMLAR,YAZILIM VE DOSYA YÖNETİCİSİ VAR (MP3 PLAYER,RESİM DÜZENLEYİCİ,DÜNYA SAATLERİ,HARİTA,ANTİVİRÜS,OYUN....VS. VS.)
İŞTE TELEFONUNU GÜNCELLERSEN TÜM BU UYGULAMALARIN YEP YENİ VE FARKLI MODELLERİ DE TELEFONUNA OTOMATİK OLARAK YÜKLENECEK VE TELEFONUN KISA TABİRLE ESTETİK OPERASYONA GİRMİŞ GİBİ OLACAK.

BU KONU KHAKKINDA BİLGİLERİME DE BURADAN ULAŞABİLİRSİN.

EĞER TELEFON MODELİNİ VERİRSEN DE DAHA FAZLA YARDIMCI OLABİLİRİM SANIRIM.

GÖRÜŞMEK ÜZERE.

GÜNCELLEME HAKKINDA DETAYLI BİLGİ EDNİNEBİLECEĞİN LİNK BU http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-n70-guncelleme-yapmak-yardim-3-339483.html

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Sağol dostum çom makbule geçti. ÇOOK TEŞEKKÜR EDRİM sana.
Bu arada telefonumun modeli NOKİA N73
Tekrar ÇOOOOOK SAĞOLASIN

dilmarine

dilmarine

Üye
Ne demek bırşey değıl dostum her zaman sen yeter kı ıste ben hep buradayım ışıne yaşamasına çok sevındım ayrıca o verdığım güncellemeyı yap ben geçen hafta yaptım çok güzel oldu görüşmek üzere

Üst Alt