arkadaşlar nokia c5 02 kullanıyorum her dakika bağlantı gerekiyor diye bir yazı geliyor bıktım iptal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musti115

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia c5 02 kullanıyorum her dakika bağlantı gerekiyor diye bir yazı geliyor bıktım iptal
arkadaşlar nokia c5 02 kullanıyorum her dakika bağlantı gerekiyor diye bir yazı geliyor bıktım iptal tuşuna basmaktan yardımcı olana duacıyım.|-)

oquz_esen

oquz_esen

Üye
ya açık bir internet kullanan proqram war o sürekli soruyo

Yada bağlantı ayarları Her zaman sor'a ayarlı onu kaldır

musti115

Üye
    Konu Sahibi
ya açık bir internet kullanan proqram war o sürekli soruyo

Yada bağlantı ayarları Her zaman sor'a ayarlı onu kaldır

kardeşim ilk önce ilgilendiğin için teşekkürler telefonu yeni aldım hiçbir program yüklemedim. dediğin her sor seçeneğinide bulamadım biraz daha ayrıntılı anlatırsan.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
kardeşim ilk önce ilgilendiğin için teşekkürler telefonu yeni aldım hiçbir program yüklemedim. dediğin her sor seçeneğinide bulamadım biraz daha ayrıntılı anlatırsan.

Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/Seçenekler/Varsayılan bağlantı

Buradan Her zaman soru kaldır

musti115

Üye
    Konu Sahibi

Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/Seçenekler/Varsayılan bağlantı

Buradan Her zaman soru kaldır
söylediğin işaretli değil kardeşim seçili olan vodafone live başka işaretlenmiş yok. yani anlayacağın yine durduk yere bağlantı gerekiyor uyarısı geliyor.

n-70

Üye
ayarlar / bağlantı / yönetim ayarları sonra gerektiğinde yap . Büyük ihtimalle net bağlantısını gerektiren bir program yüklü

ahmetc503

evet bunu e-mail yapıyor büyük bi ihtimalle mesajlara - ayarlar- email- alım-oradaki bağlantı ayarını otamatikden kaldır sonra bide tekrar mesajlar-ayarlar-email-gönderim-burada da aynı işlemi yap (eğer emaili kullanıyorsan yap kullanmıyorsan yapma :) )

CemreFunk

CemreFunk

Üye
Kardeşim hafıza kartına yedekle telefonu, sim kartı çıkart. Arama ekranına *7370# yap bir soft format at sorununu giderir.

__By_Sinan__

Üye
Ne tuhaftır bende de bu sorun var, durduk yere internete baglanıyor.. 1 dk dolmadan baglantı bitiyor.
e-mail vs hiç bişi acık degil tum guncellmeler kapalı, program vs filanda acıkdegil ilginç
Yazılıp yukleyip hard format atacagım duzelcek büyük ihtimal..
Not: buraya yazmazsam düzelmiş demektir.:)

kayahan1133

Üye
Burada Anlatılan Sorunun Sebebi, Güncellemeler Otomatik Açık Onun için Netle Bağlantı Kurmaya Çalışıyor. Güncellemeleri Kapatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt