Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar nokia 3250 almayı düşünüyorum Fiyatı nekdr ve Nasıl tlf
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H4yR3T
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar nokia 3250 almayı düşünüyorum Fiyatı nekdr ve Nasıl tlf
Arkadaslar nokia 3250 fiyatı ne kdr tarih 04.10.2009 suanda kaca alabilirm bu telefonun 2.elini
Nadir
Emekli Yönetici
daha güzel bir telefon düşün derim..çok eskidi bu telefon..
..escape..
Üye
yani bencede daha ii teller var ben internette fiyatını dahi göremedim hele 2.el alacaksan başka bir şey bulabilirsin bunu fiyatını bilseydim 3 aşağı 5 yukarı bir şey söylerdim başka alternatif var mı diye ama
bir forumda gördüm 09-06-08 şu tarihte ikinici eli 250-300 falanmış şimdi üstünde bir yıldan fazla geçti ikinci eli bukadarsa sıfırı şuan çok ucuzdur 100-150 falandır heralde
madness_man1
Üye
walla ben kullanıyorum çokta güzel yeni çıkan telefonlara özelikle s60 simbian yazılım yüklü programlara 10 basar benden sölemesi en güzel özelligide zor arıza vermesi..
furkansezgin
Üye
2006 Ağustosta sıfırını 585'e almıştım,3 sene oldu hala kullanıyorum.Gayet memnunum ve bozulana kadar da başka telefon almayı düşünmüyorum.Ama bugün için daha iyi telefonlar var,2.elini aramak çok da mantıklı değil bence.
kclspr41
Üye
dostum bende 3250 kullanıyorum ama sis dosyalarını açmıyo ne tema ne oyun nede program ?bunu halledebilirim?