NFC yani Near Field Communication ve türkçe ismiyle Yakın Alan İletişimi,
yeni nesil bir kablosuz iletişim teknolojisidir. NFC teknolojisi temelde, NFC standartlarına uyumlu elektronik cihazlar arasında yakın mesafeli haberleşmeyi sağlar.

peki c6 01 de varmı bu nfc![]()
evet arkadaşlar nfc nedir sanırım 603 de var c6 01 de varmı bu nfc ve ne işe yarıyor![]()
nokia bu aralar atağa çıktı hadi hayırlısıBir de NFC destekli telefonlarda değişik oyun deneyimleri olacak ilerleyen zamanlarda. Henüz yaygın değil ama Nokia çok önem veriyor bu teknolojiye tahminimce kendini 2012'nin ortalarında adamakıllı gösterecek bir teknoloji. Ayrıca yeni telefon seçimim için tam Nokia'dan vazgeçmişken Wave 2 alacakken 603 ile f/p olarak kafamı karıştırmayı da başardı.
aynen hayırlısı. Fena geliyor Lumia vb. de cabası
nokia bu aralar atağa çıktı hadi hayırlısı
evet forumdan birinden duymuştum lumia yı nerde eline almışsa wp7 li nokia berbat kullanılmaz demişti acaba nasıl lumia gerçekten nokia wp7 nn hakkını verebilmiş miaynen hayırlısı. Fena geliyor Lumia vb. de cabası
1.4 ghz'lik sağlam bir işlemcisi var benim izlediğim videolar kadarıyla fazlasıyla vermiş zaten ama gene de kesin konuşmak için piyasaya çıkmasını beklemek lazım. Her forumda olduğu gibi burda da ağzı olan konuşuyor kendini sadece Nokia'yı kötülemek için adayan boş işlerin adamı fazla zaten adminler de bunları farkeder farketmez hemen banlıyor Allahtan o konuda rahatız yani.
evet forumdan birinden duymuştum lumia yı nerde eline almışsa wp7 li nokia berbat kullanılmaz demişti acaba nasıl lumia gerçekten nokia wp7 nn hakkını verebilmiş mi
1.4 ghz'lik sağlam bir işlemcisi var benim izlediğim videolar kadarıyla fazlasıyla vermiş zaten ama gene de kesin konuşmak için piyasaya çıkmasını beklemek lazım. Her forumda olduğu gibi burda da ağzı olan konuşuyor kendini sadece Nokia'yı kötülemek için adayan boş işlerin adamı fazla zaten adminler de bunları farkeder farketmez hemen banlıyor allahtan o konuda rahatız yani.
Allahtan o konuda rahatızaynen
Allahtan o konuda rahatız

evet forumdan birinden duymuştum lumia yı nerde eline almışsa wp7 li nokia berbat kullanılmaz demişti acaba nasıl lumia gerçekten nokia wp7 nn hakkını verebilmiş mi
ben wp7 yi sevmiyorum ya tamam akıllı bir arayüzü var ama hıh bence bu arada dark knight hakkaten 603 ü bende beğeniyorum ama az daha beklemeni ve nokianın monster kulaklılarla beraber çıkaracağı modelleri çıkacaktır yani nokia alıcaksan bekle bence
allahtan o konuda rahatız