arkadaşlar nfc nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nfc nedir
evet arkadaşlar nfc nedir sanırım 603 de var c6 01 de varmı bu nfc ve ne işe yarıyor :hmmm

Lina_TR

Lina_TR

Üye
NFC yani Near Field Communication ve türkçe ismiyle Yakın Alan İletişimi,
yeni nesil bir kablosuz iletişim teknolojisidir. NFC teknolojisi temelde, NFC standartlarına uyumlu elektronik cihazlar arasında yakın mesafeli haberleşmeyi sağlar.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
NFC yani Near Field Communication ve türkçe ismiyle Yakın Alan İletişimi,
yeni nesil bir kablosuz iletişim teknolojisidir. NFC teknolojisi temelde, NFC standartlarına uyumlu elektronik cihazlar arasında yakın mesafeli haberleşmeyi sağlar.

peki c6 01 de varmı bu nfc :hmmm

Lina_TR

Lina_TR

Üye
benim bildiğim yok

__xXx__

__xXx__

Üye
peki c6 01 de varmı bu nfc :hmmm

c6-01 de yok c serisinde c7 de var bu teknoloji sayesinde cep telefonunu kredi kartı olarak kullanabilir daha güvenli şekilde veri aktarımı yapabilirsin ve yanlış hatırlamıyorsam kgs noktalarında da kullanabilirsin diye duymuştum

__xXx__

__xXx__

Üye
c6-01 de yok şu an yaygın bir teknoloji değil ama yakında tadından yenmeyecek

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bir de NFC destekli telefonlarda değişik oyun deneyimleri olacak ilerleyen zamanlarda. Henüz yaygın değil ama Nokia çok önem veriyor bu teknolojiye tahminimce kendini 2012'nin ortalarında adamakıllı gösterecek bir teknoloji. Ayrıca yeni telefon seçimim için tam Nokia'dan vazgeçmişken Wave 2 alacakken 603 ile f/p olarak kafamı karıştırmayı da başardı.

__xXx__

__xXx__

Üye
Bir de NFC destekli telefonlarda değişik oyun deneyimleri olacak ilerleyen zamanlarda. Henüz yaygın değil ama Nokia çok önem veriyor bu teknolojiye tahminimce kendini 2012'nin ortalarında adamakıllı gösterecek bir teknoloji. Ayrıca yeni telefon seçimim için tam Nokia'dan vazgeçmişken Wave 2 alacakken 603 ile f/p olarak kafamı karıştırmayı da başardı.
nokia bu aralar atağa çıktı hadi hayırlısı

__xXx__

__xXx__

Üye
aynen hayırlısı. Fena geliyor Lumia vb. de cabası
evet forumdan birinden duymuştum lumia yı nerde eline almışsa wp7 li nokia berbat kullanılmaz demişti acaba nasıl lumia gerçekten nokia wp7 nn hakkını verebilmiş mi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

evet forumdan birinden duymuştum lumia yı nerde eline almışsa wp7 li nokia berbat kullanılmaz demişti acaba nasıl lumia gerçekten nokia wp7 nn hakkını verebilmiş mi
1.4 ghz'lik sağlam bir işlemcisi var benim izlediğim videolar kadarıyla fazlasıyla vermiş zaten ama gene de kesin konuşmak için piyasaya çıkmasını beklemek lazım. Her forumda olduğu gibi burda da ağzı olan konuşuyor kendini sadece Nokia'yı kötülemek için adayan boş işlerin adamı fazla zaten adminler de bunları farkeder farketmez hemen banlıyor Allahtan o konuda rahatız yani.

__xXx__

__xXx__

Üye
1.4 ghz'lik sağlam bir işlemcisi var benim izlediğim videolar kadarıyla fazlasıyla vermiş zaten ama gene de kesin konuşmak için piyasaya çıkmasını beklemek lazım. Her forumda olduğu gibi burda da ağzı olan konuşuyor kendini sadece Nokia'yı kötülemek için adayan boş işlerin adamı fazla zaten adminler de bunları farkeder farketmez hemen banlıyor allahtan o konuda rahatız yani.
:D Allahtan o konuda rahatız

Lenneth

Üye

Vermiş gözüküyor ama WP7 biraz sistem olarak karışık geliyor bana.

Uruloki

Uruloki

Üye
ben wp7 yi sevmiyorum ya tamam akıllı bir arayüzü var ama hıh bence bu arada dark knight hakkaten 603 ü bende beğeniyorum ama az daha beklemeni ve nokianın monster kulaklılarla beraber çıkaracağı modelleri çıkacaktır yani nokia alıcaksan bekle bence

__xXx__

__xXx__

Üye
ben wp7 yi sevmiyorum ya tamam akıllı bir arayüzü var ama hıh bence bu arada dark knight hakkaten 603 ü bende beğeniyorum ama az daha beklemeni ve nokianın monster kulaklılarla beraber çıkaracağı modelleri çıkacaktır yani nokia alıcaksan bekle bence

o kulaklıklar nasıl birşey

Uruloki

Uruloki

Üye
valla monster ne diyebilirm ki süper kaliteliler netten bir fiyat araştırması yapmak lazım

----------Eklendi @ 18:46:19 ---------- Yazıldı @ 18:38:50 ----------

valla reklama girmesin ama şurdan bakabilrsin ki onlar dr.dre ile beraber ürünleri direk kendi ürünlerini resmi olarak bulamadım

----------Eklendi @ 19:20:51 ---------- Yazıldı @ 18:46:19 ----------

----------Eklendi @ 19:24:13 ---------- Yazıldı @ 19:20:51 ----------

yine resmi sitesine bakabilirsin bu linkten

----------Eklendi @ 19:31:02 ---------- Yazıldı @ 19:24:13 ----------

bu da yeni çıkan nokia modelleri devamı çıkacaktır ki kulakiçi olanlar bazı telefonlarda standart olucak

europe.nokia.com/find-products/accessories/headsets/stereo-wired-headsets/nokia-purity-hd-by-monster

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
konu çıgırından çıkmış :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt