Arkadaşlar Nedir Bu 5800 Düşmanlığı(Lüften Cevap Yazın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barbo2

Barbo2

Üye
canı sağolsun nokıanın güzel bişi çıkarsında beklemeye razıyım benim yeğenimden duyduğum kadarıyla kendisi amerikada hack olayı tarih olacakmış her uygulama rahatça yüklenecekmiş

nejdet can

nejdet can

Üye
canı sağolsun nokıanın güzel bişi çıkarsında beklemeye razıyım benim yeğenimden duyduğum kadarıyla kendisi amerikada hack olayı tarih olacakmış her uygulama rahatça yüklenecekmiş

Buda güzel bi haber teşekkürler...

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi haber ama nokia kenliğinden hackli orjinal fw yayınlasa off süper olur walla

candidcocuk

Üye
    Konu Sahibi
Alırsan doğru tercih yapmış olursun...:oke:

umarım memnun kalır bizede bir teşekkür konusu açar mesaj yazarsın ve telefon hakkında +/- yorumlarını yaparsın

En iyi günlerde kullanman dileklerimle...

teşşk ederm.
1 2 gun kullandıkdan sonra + ları ve - leri ve teşekkürümü ederim inş :)

Barbo2

Barbo2

Üye
yinede biz çok şey beklemiyelim derim aslında symbian 3 gelebilir diyenlere katılıyorum aslında nokıa bu cihazın işlemci hızını 500mhz olarak yapmış fakat nedense saklıyorlar galiba bi hikmeti vardır bu işin cpu dedikleri şey kuvvetli yani olurmu olur nokıa bu napıcağı belli olmaz

cemee61

cemee61

Üye
paranna gore alabilecegin en cok ozellikli telefon sanirim 5800. updateleri yap. forumu kurcala yeni programlar vs.ler bul. millete kulak asma onlar baska telefonlara tonlarca para dokuyorlar, 5800 ucuzlayincada cekemediler. ayrica telefonu kullanmayida bilmiyorlar. azcik forumu okusalar ne nasil yapilir ogrenseler....
beni tek dusunduren konu su olabilir: Android aldi basini gidiyor, en iyi isletim sistemi olmanin en buyuk adayi bence... birde symbian3 olayi var. n8 piyasaya ciksa da ne oluyor bi gorsek. ben acikcasi telefon konusunda bekleme taraftariyim su aralar ama illa alacam diyorsan pek dusunme 5800i al bence.

candidcocuk

Üye
    Konu Sahibi
samsung i7500 Android 5800 dan iyimi sizce araştırdıkca onume yenı telefonlar cıkıyor hangısını alayım sasırdm :D

nursah35

Üye
ben 5800 ı ilk çıktığı zamanlar aldım çok güzel sağlam telefon yanlız çantamda kalem batmış delinmişti :) ufacık :)
gerçi artk öyle bir problem yok çünkü çalındı :D:D
inşallah bende Lg bl40 alıcam

Utku

Utku

Üye
5800 konularından bıktım artıkkk böyle açılmış onlarca konu var içinde 5800 geçen konu açlımasın artık cep tel. genel ve symbıan destekte:off:

crayz_frock

crayz_frock

Üye
samsung i7500 Android 5800 dan iyimi sizce araştırdıkca onume yenı telefonlar cıkıyor hangısını alayım sasırdm :D

andorind de görüntülü konuşma yok sadece diğer tüm özellikler var fazlasıyla mesela 5 mpx kamera...
eğer 5800 mı andorind mi dersen tabilide androıd görüntülü konuşma benim için önemli deil dersen bence adnroıd almalısın...

ama mesele benim iin görüntülü konuşma çok önemli bir konu ben bayramda sonra 5800 veya c5 alıcam şu anda tam karar veremedim...

ayrıca gidip 485 liraya kazık yeme hepsiburadada uygun fiyatı var...

candidcocuk

Üye
    Konu Sahibi
andorind de görüntülü konuşma yok sadece diğer tüm özellikler var fazlasıyla mesela 5 mpx kamera...
eğer 5800 mı andorind mi dersen tabilide androıd görüntülü konuşma benim için önemli deil dersen bence adnroıd almalısın...

ama mesele benim iin görüntülü konuşma çok önemli bir konu ben bayramda sonra 5800 veya c5 alıcam şu anda tam karar veremedim...

ayrıca gidip 485 liraya kazık yeme hepsiburadada uygun fiyatı var...

tşşkrler 7500ı bugun bıraz arastırdım kamerası 5 mpxlmş ama 3.2 ile fazla fark yokmuş.
tek üstün özelligi android olmasıymış.güncelleme yapınca felan garantıden cıkıyormuş.sarj suresı azmş. mış mış... 5800 dada bazı sorunların oldugunu bılıyorum ama guncelleme yapınca gıderılıormş onlar.
:hmmmdusundurucu ama 5800 alacam galiba.
5800 ı ınternetten almayı dusunmuyorum cunku ıncelıcem alırken :ehe acıklık felan varmı diye :)
ben biyere sordm 475 dedıler baska yerlerede soracam..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer bilinçli bir telefon kullanıcısı isen 5800xm den inanılmaz verim alırsın.güzel bir cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt