Arkadaşlar Nedir Bu 5800 Düşmanlığı(Lüften Cevap Yazın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

candidcocuk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nedir Bu 5800 Düşmanlığı(Lüften Cevap Yazın)
Arkadaşlar 5800 alacam ama cok korkuyorum.
forumda baktım 5800 alma dıyor cogu arkadaş.
neden almayalım ?
cok memnun olanlar var.
telefonunda sorun olanlar guncelleme yaptılarmı ve yaptıkdan sonra sorunları hala devam ettımi ?
lütfen cevap yazın haftasonu 5800 almaya gıdıcem herşey sıze baglı.
5800 alma dıyenler başka telefon onerirlerse sevinirim
aradıgım özellikler
wifi
en az 3.2 camera
marka samsung ve nokia arasında olursa sevınırım
fiyat en fazla 500 tl
şimdiden teşekkürler.

nejdet can

nejdet can

Üye
Uzunca yorum yapmak istemiyorum 5800 ' a aradıgınız özellikler ve daha fazlası var ben 9 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı şu ana kadar 6 kişiye bu telefondan aldırdım. onlarda memnunlar sakın ha samsung'a bulaşmayasın pişman olursun fiyatı ise gayet normal zaten 500 tL altı alabilirsin . kolaylıklar dilerim...

bybilal

bybilal

Üye
alma diyenler 5800 ı kullanamayanlar. Telefon kullanmayı bilmeyenler. Fabrika çıkışlı hatalı geliyo bazısına denk geliyo bozuğuu artık kurtul kurtulabilrisen dilinden. Ben kullanıorum 4 aydır bi sorun yok taşş gibi.

crayz_frock

crayz_frock

Üye
herkeisn tek yakındığı nokta dokunmatiğinin hassaslığı bence bu konu üüzeirnde durmalısın...

Barbo2

Barbo2

Üye
al kardesim korkma ben 2 aydır kullanıyom bence mükemmel o anlatılanlar ilk üretimlerde varolan nadir hatalar zaten onlar kalmadı piyasada benim tel ocak ayında çıkmış fabrikadan taş gibi tel sadece kutusuna bak beyaz kulaklıklı olanı tercih et bomba gibi ses var bide teli aldıngibi güncelle v51 sürümüne haporlörler çok süper zaten bir iki ay sonra ses iyice açılacak merak etme benden bukadar umarım yardımcı olmuşumdur

nejdet can

nejdet can

Üye
herkeisn tek yakındığı nokta dokunmatiğinin hassaslığı bence bu konu üüzeirnde durmalısın...

Dokunmatiği çok güzel hiç bir olumsuz yönü yok piyasada bu segment'te 5800 gibi profesyonel duyarlılığa sahip bir telefon daha yok ki diğerlerini araştırıp bakıp ellemeden bir takım telefon kullanmasını bilmeyenlerden aldığımız duyumlara göre 5800 'ın dukunmatiği hakkında yorum yapmamalıyız...

JayJayyy

Üye
4aydır kullanıyorum yapmadığım kalmadı tlfna hiç bozulmadı çok harika bir tlf tavsiye ederim.

bybilal

bybilal

Üye
4aydır kullanıyorum yapmadığım kalmadı tlfna hiç bozulmadı çok harika bir tlf tavsiye ederim.
:oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

Dokunmatiği çok güzel hiç bir olumsuz yönü yok piyasada bu segment'te 5800 gibi profesyonel duyarlılığa sahip bir telefon daha yok ki diğerlerini araştırıp bakıp ellemeden bir takım telefon kullanmasını bilmeyenlerden aldığımız duyumlara göre 5800 'ın dukunmatiği hakkında yorum yapmamalıyız...
:oke::oke::oke::oke:

candidcocuk

Üye
    Konu Sahibi
peki teşşekkürler alıyorum ozaman 5800 aranıza bende katılıyorum eger sorun cıkarsada geri iade ederiz :)
ben elıme bı kez aldm sorn cıkarmz galıba guzeldı dokunmatıgı.
475 tl diyolar peşn fıyatına 8 taksit iyimi sizce ?

s3Fo

Üye
Ufak tefek hataları umursamam diyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin

nejdet can

nejdet can

Üye

ha bu arada arkadaşın mesajını görünce aklıma geldi ben FW hastasıyım son 3 ay kadardır yerli yabancı FW'leri 5800 telefonuma kurdum denedim kaldrırdım her defasında tabiki HARD FORMAT ATMAK GEREKİYOR BİLENLER BİLİR şu zamana kadar 95'şe yakın hard format attım FW kurdum kaldırdım hatta bir günde 5 defa hard format attığım oldu telefonumu FORMAT MANYAĞINA ÇEVİRDİM banamısın demiyor taş gibi süpermi süper format attıkça güzelleşiyor başka telefonler olsaydı çoktan çöplük olmuştu artık gerisini siz düşünün

21sacraments

21sacraments

Üye
su ana kadar en cok sewdigim telefon :D fiyat performans olarak rakiplerini ezioo

bybilal

bybilal

Üye
peki teşşekkürler alıyorum ozaman 5800 aranıza bende katılıyorum eger sorun cıkarsada geri iade ederiz :)
iyi bence al :oke:

Barbo2

Barbo2

Üye
ya bu arada v60 çıkmadımı arkadaşlar çatlıycam beklemekten

nejdet can

nejdet can

Üye

Alırsan doğru tercih yapmış olursun...:oke:

umarım memnun kalır bizede bir teşekkür konusu açar mesaj yazarsın ve telefon hakkında +/- yorumlarını yaparsın

En iyi günlerde kullanman dileklerimle...

JayJayyy

Üye
bu ay çıkacaktı bakalım.

nejdet can

nejdet can

Üye
ya bu arada v60 çıkmadımı arkadaşlar çatlıycam beklemekten

Biraz daha sabır kardeşim v60'nın çıkarılacağının resmi aşıklamasının yapıldığını okumuştum Eylül ayı sonu veya 2010 çıkmadan yayınlanacakmış.

Ha bu arada birazda C6 FW'ye takıl Süpppeerrrr manyak bi şey yahu forumda ara belkide biliyorsundur...

Barbo2

Barbo2

Üye
bu gece çıkmazsa ay sonuna kaldık demektir ard arda diyerlerine çıkardı eli kulağındadır diye düşünüyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
5800 çok güzel bir cihaz,tabiiki cihazı kullanmayı bilenler için..

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada v60 bu ayın ortalarında çıkıcak nokia destek hattının yalancısıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt