Arkadaşlar ne oLur bir bakın Samsung Star S5233 WiFi aLdım ama İnternetten Video izLeyemıorm..

Sponsorlu Bağlantılar

junky55

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ne oLur bir bakın Samsung Star S5233 WiFi aLdım ama İnternetten Video izLeyemıorm..
Arkadaşlar ne oLur bir bakın Samsung Star S5233 WiFi aLdım ama İnternetten Video izLeyemıorm.. Ve Msn yide nasıL yapıcam Yardım edermsnz . ?

--------------- Ekleme ---------------

BiLen yokmu ? :S:S

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
telefonuna uygun skyfire bulabilirsen orda açması lazım .

kwnchh

kwnchh

Üye
1) Samsung Star'ın üzerindeki tarayıcı malesef açmıyor videları (flash player güncel değil uyarısı veriyor) ama bunu

linkteki tarayıcı ile çözebilirsin.

2) Messenger olarak da buyur bunu kullan istersen

sudere

Üye
arkadaşlar ben bunu beceremedim yardım edermisiniz

bolt ücretli bir programmıdır? girerken
ücret alınacak yazıyo

kwnchh

kwnchh

Üye
arkadaşlar ben bunu beceremedim yardım edermisiniz

bolt ücretli bir programmıdır? girerken
ücret alınacak yazıyo

Eğer ki kullandığın Star wi-fi serisi ise hayır ücretlendirme olmaz,ancak tarayıcı ile işlem yapmadan evvel bağlantı seçeneğinden bulduğun kablosuz ağı seçmen gerekmektedir. Ama yok kullandığım cihaz wi-fi serisi değil dersen elbette ücretlendirmeye tabii tutulursun (gprs - wap üzerinden bağlantı sağlayacağından ötürü) Ama eğer wi-fi kullanmıyorsan ve yine de internette gezinmek istiyorsan kullandığın operatöre ait bir internet paketi vardır muhakkak (misal TCELL ilk 3 ay 30 kontüre 100 mb ve 3 ay sonrasında 50 kontürden sağlıyor bu paketi) Ancak minik bir tavsiyem olsun,eğer wi-fi değilse cihazın ve gprs - wap aracılığıyla kullanacaksan interneti paket almış olsan da internet ayarlarını kıs derim (telefonda youtube ya da online video pek keyif vermez bundan dolayı flash'ı kapatabilirsin,aynı şekilde sayfa güncellemesi tarzı özellikleri devre dışı bırakabilirsin)...

lucarel

Üye
ben giremiyorum indiriyorum ancak en son ok diyorum tekrar ekran eski haline geliyor....pc den tlf a naısl alıcam bi yardım edermisin

fedai06

Üye
eywallah bilader

mob

Üye
1) Samsung Star'ın üzerindeki tarayıcı malesef açmıyor videları (flash player güncel değil uyarısı veriyor) ama bunu

linkteki tarayıcı ile çözebilirsin.

2) Messenger olarak da buyur bunu kullan istersen

arkadaş bunu yükledim ama yine tam ekran olmuyor mesela yasaktube die bi site var orada tam ekran ama onuda flash playersiz izleyemeiyoruz varsa lfash player bulan yollasın

izzettin01

Üye
arkadaş bunu yükledim ama yine tam ekran olmuyor mesela yasaktube die bi site var orada tam ekran ama onuda flash playersiz izleyemeiyoruz varsa lfash player bulan yollasın
ARKADAŞLAR BENDEDE NOKIA N95 VAR VE FACEBOOK U AÇTIĞIMDA VİDEOLAR İÇİN FLASH IN SON SÜRÜMÜNÜ İNDİR DİYOR YARDIMCI OLABİLİSENİZ
O KADAR ARADIM BULMADIM:vur

mob

Üye
arkadaşlar size müjdem var
artık flash aramaya gerek yok internten video mu izlemek istiyorsun tam ekran tarayıcıya yaz gir orada istediğin video yu yaz sonra sag tarafda bunu ındır butonu war orada 3GP kısmını tıkla 30 sn ye de max dosya insin ve tam ekran keyfini çıkar ben azönce ramiz dayıdan seçmeleri izledim Hd kalitesinde kardeşşşş:)

artık flash aramaya gerek yok internten video mu izlemek istiyorsun tam ekran tarayıcıya yaz gir orada istediğin video yu yaz sonra sag tarafda bunu ındır butonu war orada 3GP kısmını tıkla 30 sn ye de max dosya insin ve tam ekran keyfini çıkar ben azönce ramiz dayıdan seçmeleri izledim Hd kalitesinde kardeşşşş:)

düzeltilmiş hali................:yuru

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye

düzeltilmiş hali................:yuru
tşk.ellerine sağlık.samsung star w-fi de işime yaradı :oke:

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye

al arkadaşım burda detaylı anlatılmış

qokhansahin

Üye
beyler skyfire linki atıcak olan yokmu bendede aynı telden var ..?

kol@j

kol@j

Üye
internetten inen videolar genel de flv
cep telefonları ise 3gp avi mp4 gibi formatları detekler...
bundan kaynaklanıyor olabilir..
dediğim bu formatlarda da indirme yap ona göre bir bak...

track07

Üye
bolt da kontör gidiyor kablosuz bağlantıyı seçmeme rağmen

maxi.trk

Üye
onu bizde biliyoz
sen nasıl izlenir onu söle

rüyaaa

Üye
ya bu msn yi indremedm .s

denizmavisi6166

Üye
arkadaşlar belki konumuzla alakaıs yok amam bende dün samsung s5233 teleofondan aladım amam wifi ayarını yaptım güelce facebok fialan giryorum şifremi yazıyom login diyom üste bişey doluyo yanıt yok hatası çıkıyor internete çok araştırdım bulamdım yardım lğütfen acil yardım arkadaşlar
cevaplarınızı bekliyorum saygılar arkadşalar birde üste verdiğiniz bolt adlı adresteki program telefona yüklenmedi açılmadı yani yardım telefonu aldım çok pişman oldum yav

talha_43_99

Üye
bakın arkadaşlar telefondan wifi ye girin bir bağlantı bulmanız gerekir bu na bağlanın ve sonra telefonda olan youtubeye girin ordan istediğini yaz izle.:) istersen google ye gir oraya istediğin video şeklini yaz açılıyo menüde sağ üst tarafda multiplayer var oradan google vs. bulabilirsiniz

kmkteam

Üye

Üst Alt