lolaman
Üye
Donanimhaber videosumu
Hocam video'yu bile izlememişsin, Optimus 2X tek çekirdekli telefondan nasıl tokat yiyor web taramada gör bir izlede.
yorum yapan ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.s2 aldım ve açıkçası böyle bir konuyu nasıl açtım kendime şaştım.s2.yi kullanmaya başlayınca n8.i gözümde çok büyüttüğümü anladımgerçekten müthiş bir telefon
kardeş bende her ikiside var canım benim sen daha optimus 2x e tek çekirdekli bir cihaz diyorsan seni karşıma alıpta bu tarz tartışmalara girmem lütfen araştırmalarını daha kapsamlı yap boş yere bana yazarak parmaklarının ucunu yorma saygılar...Lg p990 optimus 2x dünyanın ilk çift çekirdekli işlemcisini kullanan pda dır. Çok güldürdün beni ömrün uzun olsun
Off hocam yanlış okuyorsun
Optimus 2X, o video'da tek çekirdekli bir cihazdan tokat yiyor demek istemiştim.
Aç izle 1.4 ghz işlemcili tek çekirdekli cihaz yağ gibi kayarken (Samsung Galaxy S Plus) "çift çekirdekli" optimus 2x deli gibi kasılıyor.
Tamam arkadaşım anlaşıldı sen tabularla devam edeceksin ben anlatamıyorum sanırım son kez bir şeyler yazayım sen neye istiyorsan ona inan. Bak ben hiç bir zaman paranın belirli markalara, aynı değerlerde işlev verecek cihazlar var iken insanlar götürüp de ada vermesin diye, bu cihazlara bizzat test ediyorum sonra burada yorum yazıyorum kardeşim internetten video izleyerek bir cihaz hakkında yorum yazmam.
Ve yeniliyorum şu anda dünyada 3 ya da 4 tane cihaz kapışır
SGS 2,LG 2x,Lg 3D ve bir de motorola atrix 4g
bu cihazlardan en iyi donanıma sahip genel anlamda bakar isen SGS 2 yüksek çıkar ama iş oyun ve grafik performansına gelir ise kardeşim o zaman tegralar basar!!!!!
tegrayı da kullanan cihazlar ve en önemlisi ilk olarak kullanan cihaz optimus 2x tir. Ve nettede bir çok videoda görünür, testler sonucunda o devasa donanımına rağmen optimus 2x SGS 2 yi katlamıştır.
Şöyleki bu konuyu açan arkadaş SGS2 almıştır güle güle kullansın o kardeşim.
Sana gelince arkadaşım hayatta başarılar diliyorum sana neyi yaptığında kendini iyi hissediyorsan o yoldan devam et saygılar...
özetle; pişman olursan ben sana n8 alcam
çok saolun yorumlarınız için ama ne pişmanlığı telefon uçak gibi pc.ye girmiyorum artık bu telefon yüzünden
Bende şimdi yeni bir konu açacaktım bu konuyla ilgili en iyisi açılmışken buradan devam edeyim dedim. Hocam telefon hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Şu anda bende N8 kullanıyorum. N8'i film,internet,sms ve konuşma dışında pek kullanmıyorum. Nokia hakkında yorum yapmak istemiyorum ama sadece şu kadarını söyleyeyim. Firma kan kaybetmeye son hızla devam ediyor.
Artık birazda android işletim sistemli telefon kullanmayı düşünüyorum. Gerçi yine de şu an için N8 i satmayı düşünmüyorum üzerine s2 alacağım. İleri de belki satarım. Ama aklımda bir takım soru işaretleri var. Cihazı uzun süre kullandıktan sonra aşırı ısınma problemi var diyorlar. Ne kadar doğru? Ekran parlaklığı renkler nasıl? hız olarak tatminkar mı? Ses kalitesi nasıl? müzik dinlerken ne kadar verim alabiliryorsun? Film,oyun ve programlar da donma, kilitleme ve yavaşlama söz konusu mu? (Ayrı durum menüler için de geçerli.)
hepsiburada.com'da inceledim. stoklar la sınırlı bir kampanya düzenlemişler. Kampanya tükenmeden önce sipariş vermeyi düşünüyorum ama önce bir kaç yorum almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Bende şimdi yeni bir konu açacaktım bu konuyla ilgili en iyisi açılmışken buradan devam edeyim dedim. Hocam telefon hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Şu anda bende N8 kullanıyorum. N8'i film,internet,sms ve konuşma dışında pek kullanmıyorum. Nokia hakkında yorum yapmak istemiyorum ama sadece şu kadarını söyleyeyim. Firma kan kaybetmeye son hızla devam ediyor.
Artık birazda android işletim sistemli telefon kullanmayı düşünüyorum. Gerçi yine de şu an için N8 i satmayı düşünmüyorum üzerine s2 alacağım. İleri de belki satarım. Ama aklımda bir takım soru işaretleri var. Cihazı uzun süre kullandıktan sonra aşırı ısınma problemi var diyorlar. Ne kadar doğru? Ekran parlaklığı renkler nasıl? hız olarak tatminkar mı? Ses kalitesi nasıl? müzik dinlerken ne kadar verim alabiliryorsun? Film,oyun ve programlar da donma, kilitleme ve yavaşlama söz konusu mu? (Ayrı durum menüler için de geçerli.)
hepsiburada.com'da inceledim. stoklar la sınırlı bir kampanya düzenlemişler. Kampanya tükenmeden önce sipariş vermeyi düşünüyorum ama önce bir kaç yorum almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?