arkadaşlar N8 almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ataparkli61

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar N8 almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
merhabalar arkadaşlar n8 almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz almakla iyimi yapmış olurum arkadaşlar şimdiden yorumlarınız için tşkrlerrr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu konuda onca tartışmalar varken buda sorumu şimdi?telefona ihtiyacın varsa al iyi telefon

bursacity

bursacity

Üye
merhabalar arkadaşlar n8 almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz almakla iyimi yapmış olurum arkadaşlar şimdiden yorumlarınız için tşkrlerrr

bana göre hata yapmıs olursun parana yazık olur.
1.telefonda ısletım sıstemıyle ilgili hata meydena gelmıs
2.dokunmatıgı ınankı 5800 dan azıcık daha hassas bızzat nokıa shopta denedım
3.flash lıte 4 var ama her vıdeoyu acmıyo.

yani işin özü alma derım alırsan cok dert yanarsın .ona verıcen paraya motorola mılıstone alabılırsın veya samsung wawe vs.vs.

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye

bana göre hata yapmıs olursun parana yazık olur.
1.telefonda ısletım sıstemıyle ilgili hata meydena gelmıs
2.dokunmatıgı ınankı 5800 dan azıcık daha hassas bızzat nokıa shopta denedım
3.flash lıte 4 var ama her vıdeoyu acmıyo.

yani işin özü alma derım alırsan cok dert yanarsın .ona verıcen paraya motorola mılıstone alabılırsın veya samsung wawe vs.vs.
Katılıyorum...
Vallahi kardeş bende 5800 var bende satıp alcaktım ama vazgeçtim boşuna o kadar para e yinede karar senin...

tugi6

Üye
Bencede bekle bıraz,,,,, bu ışte insan hevesli cok oluyo ama acele etmeden sakın olmalı htc hd2 de güzel ama amaları var

ataparkli61

Üye
    Konu Sahibi
htc hd2 alacaktım ama n8 inceledigimde daha iyi oldugunu farkettim beyler

turgut1974

Üye
bir telefondan ne beklediğin önemli.ben üç gündür kullanıyorum kamera ve video çekimleri gündüz çok güzel .gece sıfır ışıkta fotograf çekimi çok iyi ,video çekimini sıfır ışıkta denemedim ama işıklı ortamda güzel HD 25 kare saniye 720 p çekimi var. HDMI çıkış ile lcd ye bağladık 1:34 dk film izledik mükemmeldi hiç donma ve ısınma problemi olmadı .ayrıca şunu da belirteyim nokia bu telde kendini aşmış telefonun hemen hemen oynatmadığı film formatı yok gibi FLV,MKV,AVİ,MP4 HİÇ SIKINTISIZ VE BAŞKA PROGRAMA İHTİYAÇ DUYMADAN AÇTI.müzik başarılı ,dokunmatik ekran çok iyi işlemci iyi ,12 mp kamera var ,usb ara kablo ile taktığın flash bellekleri sıkıntısız okudu. kısacası bitek uçamıyo. ben çok beğendim ve zevkle kullanıyorum.bilgilendirebildiysem sevinirim .
saygılarımla

mcmfi

Üye
valla ben onu bunu bilmem bugun aradılar geldi die tarın ayıttırdım inşaallah alıcam zaten teldeki hatayı düzeltiklerindden fiyatı ankara ankamall da arttı ama hiç umrumda deil bence sende al

kadikoy

kadikoy

Üye
12 mpixel kamerasi yeter.PARAN VARSA HEMEN AL.

futbol123

futbol123

Üye
arkadaşlar saçmalamayın 5800 la kıyaslanamaz bile her özellikte 5800 ı ezer..
ayrıca n8 nin dokunmatik ekranı kapasatif tir 5800 kıyaslanamaz bile..
amoled ekran 12mp kamera 680mhz işlemci vb..

bursacity

bursacity

Üye
arkadaşlar saçmalamayın 5800 la kıyaslanamaz bile her özellikte 5800 ı ezer..
ayrıca n8 nin dokunmatik ekranı kapasatif tir 5800 kıyaslanamaz bile..
amoled ekran 12mp kamera 680mhz işlemci vb..

ben şahsen denedım ve 5800 dan azıcık bı dokunmatık ustunlugu var :D:D denedım ve gordum bılmıyorum kapasitif felan alıcak arkadasın kendısıne kalmıs.

futbol123

futbol123

Üye
ben şahsen denedım ve 5800 dan azıcık bı dokunmatık ustunlugu var :D:D denedım ve gordum bılmıyorum kapasitif felan alıcak arkadasın kendısıne kalmıs.

5800 ın nekadar dokunmatiği hassasmış:hmmm n8 den bile azıcık bi dokunmatiği varmış:d:
n8 e baktığına eminmisin

bursacity

bursacity

Üye
5800 ın nekadar dokunmatiği hassasmış:hmmm n8 den bile azıcık bi dokunmatiği varmış:d:
n8 e baktığına eminmisin

sen elıne n8 aldıgına emınmısın denedık soyluyoruz arkadasımıza kendısı karar versın ısterne gıdıp nokıa shoptan ıncelesın kapiş;) kullanmadıgın cıhazlar hakkında bı daha yorum yapmazsın umarım.

alicem123

alicem123

Üye

sen elıne n8 aldıgına emınmısın denedık soyluyoruz arkadasımıza kendısı karar versın ısterne gıdıp nokıa shoptan ıncelesın kapiş;) kullanmadıgın cıhazlar hakkında bı daha yorum yapmazsın umarım.

5800 Nerdeeee N8 nerdeee her ikiside farklı notalar arkadaşlar :) Siz Sol notasındaki bir parçayı do dan calmaya kalkısırsanız işin içinden çıkamazsınız. N8 de birkere Multitouch özelliği bulunmakta,bende gittim inceledim n8'i ve dokunmatiği ciddiden iphone gibi. Oyunları desen bu 5800 daki gibi dandik oyunlar değil.

Şahsi görüşüm: Telefon daha yeni satışa sunuldu telefonun açıklıkları felan vardır,kasada belki bilmediğin sorunlar vardır. 2. partiyi bekle daha iyi olur senın için. Çünkü nokia bu telefonun üstüne çok durucak yeni yazılımlar çıkardıkça bu telefonun dokunmatiği 5800'ın 10 katı olucak ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
şoyle 3 yada 4 ay sonra al n8 i hem fiyatı düşer hem bazı açıkarı kapatılmış olur

bursacity

bursacity

Üye
5800 Nerdeeee N8 nerdeee her ikiside farklı notalar arkadaşlar :) Siz Sol notasındaki bir parçayı do dan calmaya kalkısırsanız işin içinden çıkamazsınız. N8 de birkere Multitouch özelliği bulunmakta,bende gittim inceledim n8'i ve dokunmatiği ciddiden iphone gibi. Oyunları desen bu 5800 daki gibi dandik oyunlar değil.

Şahsi görüşüm: Telefon daha yeni satışa sunuldu telefonun açıklıkları felan vardır,kasada belki bilmediğin sorunlar vardır. 2. partiyi bekle daha iyi olur senın için. Çünkü nokia bu telefonun üstüne çok durucak yeni yazılımlar çıkardıkça bu telefonun dokunmatiği 5800'ın 10 katı olucak

bak bende sana bıseyler anlatayım symbian artık bıttı nokıa ne kadar dıretsede bıttı;) normal symbıanı gosterıslı hale getırıp yenıymıs gıbı suruyolar pıyasaya.2.si işlemcısı vasat madem ustune bu kadar durucak nokia nerde 1ghz ıslemcıler adamlar 1 yıl onceden 1ghz işlemcı kullanıyodu.dokunmatıgı ıphone gıbı dersen yanılgıya dusmus olursun veya ıphone kullanmamıssındır;)

futbol123

futbol123

Üye

arkadaşım SAÇ-MA-LA-MA git nokia shopa deki 5800 dan azıcık dokunmatiği hassas de sana orda herkes güler:d: bir kere n8 in ekranı kapasatiftir 5800 gibi basmatik değildir akıl var mantık var..kapişş;) 5800 ın dokunmadiği n8 den berbattır n8 her özellikte üstün o konuda rahat ol kapiş;) n8 i
inceletim ve dokunmatik ekranı iphone kadar hassas bir daha böyle saçma yorum yapmassın inşallah

bursacity

bursacity

Üye
arkadaşım SAÇ-MA-LA-MA git nokia shopa deki 5800 dan azıcık dokunmatiği hassas de sana orda herkes güler:d: bir kere n8 in ekranı kapasatiftir 5800 gibi basmatik değildir akıl var mantık var..kapişş;) 5800 ın dokunmadiği n8 den berbattır n8 her özellikte üstün o konuda rahat ol kapiş;) n8 i
inceletim ve dokunmatik ekranı iphone kadar hassas bir daha böyle saçma yorum yapmassın inşallah

Sen eline iphone aldınmı? nokianın n8'i denılen sozde amıral gemısını kıyaslıyosun? nokia shopta adamlar tabıkı nokıayı satmak ıcın bınbır turlu saklabanlık yapıcak samsung veya htc satıcak degıllerya nokıa shopta ben denedıgım cıhazdan bahsedıyorum arkadasa ıster alır ıster almaz ısterse gıder dener kafasını duvarlara vurur nıye nokia aldım ben diye;) umarım bi daha her yoruma zıplamazsın nokia'nın cihazları kuru gürültü birader ayıktınmı;) nokia nokia nokia diyen sen veya senın gıbılerde şakşakcıları ne demısler it ürür kervan yürür;) sen ve sizin gibilerin 5800 ilk çıktıgında iphone la kıyaslaması gıbı..Symbian ve nokianın n8 donanımı günümüz cihazlarına gore cok cok vasat 3-5 güzel oyun uretırler sız de onla yetınırsınız kamerasıyla ılgılenırsınız;) gözünüzü açın artık

futbol123

futbol123

Üye

Sen eline iphone aldınmı? nokianın n8'i denılen sozde amıral gemısını kıyaslıyosun? nokia shopta adamlar tabıkı nokıayı satmak ıcın bınbır turlu saklabanlık yapıcak samsung veya htc satıcak degıllerya nokıa shopta ben denedıgım cıhazdan bahsedıyorum arkadasa ıster alır ıster almaz ısterse gıder dener kafasını duvarlara vurur nıye nokia aldım ben diye;) umarım bi daha her yoruma zıplamazsın nokia'nın cihazları kuru gürültü birader ayıktınmı;) nokia nokia nokia diyen sen veya senın gıbılerde şakşakcıları ne demısler it ürür kervan yürür;) sen ve sizin gibilerin 5800 ilk çıktıgında iphone la kıyaslaması gıbı..Symbian ve nokianın n8 donanımı günümüz cihazlarına gore cok cok vasat 3-5 güzel oyun uretırler sız de onla yetınırsınız kamerasıyla ılgılenırsınız;) gözünüzü açın artık

evet şuan elimde iphone 3GS 32GB N97 5700 N8 de alıcam rahat ol;) senin gibi 5800 gibi dandik bir telefonu N8 le kıyaslayacak kadar mal bir adamsın.. bak benle düzgün konuş seni ta amerikaya zıplatırım :off:
sen ve senin gibi mallar n8 gibi harika bir telefonu 5800 la kıyaslarsın kafaya bak Allahım yarabbim
Paran yetmiyor oğlum N8 i almaya telefonu kötülüyorsun:kop: lan 5800 nerde iphone nerde ne diyon sen
5800 bikere iphone la hi kıyaslanamaz n8 nin özelliklerine bak gör ;) özelliklerini bilmiyorsan araştır bak
;) sanki n8 kullandında vasat cihaz diyorsun.. N8 birkere iphone 4 le kıyaslanabilen bir cihazdır senin gibi tipler ve yandaşçıların 5800 la kıyaslarlar:kop::kop: 5800 a symbian 3 oyunları yüklede görüyim seni kapiş;) symbian 3 oyunlarının kalitesi 5800 a göre çok yüksektir asphalt 5 i oynada görüyim seni bu lafları duyunca 4 gözününde açılması lazım yada ani şoktan kapanabilir

Necmati

Necmati

Üye
iyiden öte yapmış olursun kesinlikle al..
ben şahsen alacam :naughty:
alıcaksan darty'den al..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt