merhabalar arkadaşlar n8 almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz almakla iyimi yapmış olurum arkadaşlar şimdiden yorumlarınız için tşkrlerrr
Katılıyorum...
bana göre hata yapmıs olursun parana yazık olur.
1.telefonda ısletım sıstemıyle ilgili hata meydena gelmıs
2.dokunmatıgı ınankı 5800 dan azıcık daha hassas bızzat nokıa shopta denedım
3.flash lıte 4 var ama her vıdeoyu acmıyo.
yani işin özü alma derım alırsan cok dert yanarsın .ona verıcen paraya motorola mılıstone alabılırsın veya samsung wawe vs.vs.
arkadaşlar saçmalamayın 5800 la kıyaslanamaz bile her özellikte 5800 ı ezer..
ayrıca n8 nin dokunmatik ekranı kapasatif tir 5800 kıyaslanamaz bile..
amoled ekran 12mp kamera 680mhz işlemci vb..

denedım ve gordum bılmıyorum kapasitif felan alıcak arkadasın kendısıne kalmıs.ben şahsen denedım ve 5800 dan azıcık bı dokunmatık ustunlugu vardenedım ve gordum bılmıyorum kapasitif felan alıcak arkadasın kendısıne kalmıs.
n8 den bile azıcık bi dokunmatiği varmış
5800 ın nekadar dokunmatiği hassasmışn8 den bile azıcık bi dokunmatiği varmış
n8 e baktığına eminmisin
sen elıne n8 aldıgına emınmısın denedık soyluyoruz arkadasımıza kendısı karar versın ısterne gıdıp nokıa shoptan ıncelesın kapişkullanmadıgın cıhazlar hakkında bı daha yorum yapmazsın umarım.
Siz Sol notasındaki bir parçayı do dan calmaya kalkısırsanız işin içinden çıkamazsınız. N8 de birkere Multitouch özelliği bulunmakta,bende gittim inceledim n8'i ve dokunmatiği ciddiden iphone gibi. Oyunları desen bu 5800 daki gibi dandik oyunlar değil. 5800 Nerdeeee N8 nerdeee her ikiside farklı notalar arkadaşlarSiz Sol notasındaki bir parçayı do dan calmaya kalkısırsanız işin içinden çıkamazsınız. N8 de birkere Multitouch özelliği bulunmakta,bende gittim inceledim n8'i ve dokunmatiği ciddiden iphone gibi. Oyunları desen bu 5800 daki gibi dandik oyunlar değil.
Şahsi görüşüm: Telefon daha yeni satışa sunuldu telefonun açıklıkları felan vardır,kasada belki bilmediğin sorunlar vardır. 2. partiyi bekle daha iyi olur senın için. Çünkü nokia bu telefonun üstüne çok durucak yeni yazılımlar çıkardıkça bu telefonun dokunmatiği 5800'ın 10 katı olucak
arkadaşım SAÇ-MA-LA-MA git nokia shopa deki 5800 dan azıcık dokunmatiği hassas de sana orda herkes güler
sen elıne n8 aldıgına emınmısın denedık soyluyoruz arkadasımıza kendısı karar versın ısterne gıdıp nokıa shoptan ıncelesın kapişkullanmadıgın cıhazlar hakkında bı daha yorum yapmazsın umarım.
bir kere n8 in ekranı kapasatiftir 5800 gibi basmatik değildir akıl var mantık var..kapişşarkadaşım SAÇ-MA-LA-MA git nokia shopa deki 5800 dan azıcık dokunmatiği hassas de sana orda herkes gülerbir kere n8 in ekranı kapasatiftir 5800 gibi basmatik değildir akıl var mantık var..kapişş
5800 ın dokunmadiği n8 den berbattır n8 her özellikte üstün o konuda rahat ol kapiş
n8 i
inceletim ve dokunmatik ekranı iphone kadar hassas bir daha böyle saçma yorum yapmassın inşallah
Sen eline iphone aldınmı? nokianın n8'i denılen sozde amıral gemısını kıyaslıyosun? nokia shopta adamlar tabıkı nokıayı satmak ıcın bınbır turlu saklabanlık yapıcak samsung veya htc satıcak degıllerya nokıa shopta ben denedıgım cıhazdan bahsedıyorum arkadasa ıster alır ıster almaz ısterse gıder dener kafasını duvarlara vurur nıye nokia aldım ben diyeumarım bi daha her yoruma zıplamazsın nokia'nın cihazları kuru gürültü birader ayıktınmı
nokia nokia nokia diyen sen veya senın gıbılerde şakşakcıları ne demısler it ürür kervan yürür
sen ve sizin gibilerin 5800 ilk çıktıgında iphone la kıyaslaması gıbı..Symbian ve nokianın n8 donanımı günümüz cihazlarına gore cok cok vasat 3-5 güzel oyun uretırler sız de onla yetınırsınız kamerasıyla ılgılenırsınız
gözünüzü açın artık

lan 5800 nerde iphone nerde ne diyon sen
5800 a symbian 3 oyunları yüklede görüyim seni kapiş