Arkadaşlar lütfen avea magduru şu arkadaşınıza yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dolunay23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen avea magduru şu arkadaşınıza yardım edin
Arkadaşlar bi yardım edin ya . ben aveaiçi 5bin sms paketi yapmak istiorum ama . 30 günde bir yapabilirsiniz içerikli bi msj geliyor.halbuki son yaptıgım smsten bu yana nerdeyse 1,5 ay geçti yani ay çoktan doldu. neden böle bişi oluo ki.hattımı aldııgmdan bu yana hep parça kontör yüklüodum geçenlerde ilk defa 100 kontör yükledim yükler yüklemez 50 kontörüm gitti.kayıtmıymış neymiş anlamadım ki . ama aveayaya doğru bedava konuşma sürem var. bedava konuşma süresi var die mi sms paketim onaylanmıo acaba.o da mı kampanya dahilinde. ama ben konuşma süresi filan istemedim . kendi geldi yaw

gelen msj Sayın müşterimiz 39 kontöre her yöne 500 sms veya aveaiçi 5000 sms kampanyasından 30 gunde ancak bir kez katılma hakkı kazanırsınız

ee avea gardaş zaten benim en son yaptıgım smsten bu yana 30 günüm çoktan doldu

piri.reis

piri.reis

Üye
kontor yaz 9333e yolla.

BILGI yaz 3900a yolla.

gelen mesajları aynen buraya yazabilirmisin.
not. BILGI yazıp 3900a mesaj gönderdiğinde hattından 1 kontör düşecek. o yüzden mesajları sadece birer defa yollamanı tavsiye ederim.

cevabını bekliyorum.

dolunay23

Üye
    Konu Sahibi
kontor 9333

toplam 47 kontorunuz bulunmaktadır.ayrıca 42 dk 23 sn aveayaya doğru hediye süreniz vardır.hattınızın aramalara kapanmaması için 28-10-2009 tarihine kadar kontör yükleyiniz

(çok degil 1 hafta önce zaten kontör yükledim . 100 kontör yükledim neye yaradı 50sini yedi zaten :S)

bilgi 3900

29-08-2009 tarihinde paket süreniz dolacak kullanılmayan paket smsleriniz silinecektir.hediye sms bilgisi için ücretsiz 9333 servisini arayabilirsiniz

(bu ne demek şimdi ya . bugün habire denedim ama sms onayım gelmedi ki ya . kontörüm de gitmedi . ama önümüzdeki ay bitcek dio paketin.ortada paket mi var :S

piri.reis

piri.reis

Üye
kontor 9333

toplam 47 kontorunuz bulunmaktadır.ayrıca 42 dk 23 sn aveayaya doğru hediye süreniz vardır.hattınızın aramalara kapanmaması için 28-10-2009 tarihine kadar kontör yükleyiniz

(çok degil 1 hafta önce zaten kontör yükledim . 100 kontör yükledim neye yaradı 50sini yedi zaten :S)

bilgi 3900

29-08-2009 tarihinde paket süreniz dolacak kullanılmayan paket smsleriniz silinecektir.hediye sms bilgisi için ücretsiz 9333 servisini arayabilirsiniz

(bu ne demek şimdi ya . bugün habire denedim ama sms onayım gelmedi ki ya . kontörüm de gitmedi . ama önümüzdeki ay bitcek dio paketin.ortada paket mi var :S

müşteri hizmetlerini ara ve durumu anlat. hattımın araştırılıp fazladan düşen kontörlerimin ve sms paketimin hattıma geri yüklenmesini istiyorum de.

darülmendep

darülmendep

Üye
Evet en doğrusu müşteri hizmetleri olur zaten

sweety_boy_43

Üye
Arkadaşlar bi yardım edin ya . ben aveaiçi 5bin sms paketi yapmak istiorum ama . 30 günde bir yapabilirsiniz içerikli bi msj geliyor.halbuki son yaptıgım smsten bu yana nerdeyse 1,5 ay geçti yani ay çoktan doldu. neden böle bişi oluo ki.hattımı aldııgmdan bu yana hep parça kontör yüklüodum geçenlerde ilk defa 100 kontör yükledim yükler yüklemez 50 kontörüm gitti.kayıtmıymış neymiş anlamadım ki . ama aveayaya doğru bedava konuşma sürem var. bedava konuşma süresi var die mi sms paketim onaylanmıo acaba.o da mı kampanya dahilinde. ama ben konuşma süresi filan istemedim . kendi geldi yaw

gelen msj Sayın müşterimiz 39 kontöre her yöne 500 sms veya aveaiçi 5000 sms kampanyasından 30 gunde ancak bir kez katılma hakkı kazanırsınız

ee avea gardaş zaten benim en son yaptıgım smsten bu yana 30 günüm çoktan doldu

tarifeniz mobil ögrenci ise ilk 100 ve üzeri yüklemenizde 50 kntr kesılır.
(parca kontor buna dahil deil) sonraki yuklemelerınızde kontor dusumu yasanmaz.
hangı kampanyaya katılırsanız ona gore ucret ödersınız durum bundan ıbaret.
musterı hızmetlerını aramanıza gerek yok soyledıgımı soyleyeceklerdır.
ıyı forumlar

dolunay23

Üye
    Konu Sahibi
yok ya sorun 50 kontörümün gitmesi deil. zaten msj geldi kayıt için 50 kesildi die.müşteri hizmetlerini aradım 50 kontörden bahsetmedim bile. sms işimi halletsinler kaafi.max 48 saat sora dönülcekmiş beklemekteyim halen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt