arkadaşlar ltff... bir yardım ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ltff... bir yardım ..
ya biz masaüstü bilgisayardan nokia5800 xm 'i kablo ile bağladık ondan sonra 5800'rı wifiye bağladık pc den pc suitele internete girecektik pc suit sebeke ile bağlanıyo internete ama biz telefonun bağlandığı wifi ile internete bağlanmak istiyoruz nasıl olacak veya bize bir program söyler misiniz çok acil ltf ltf şimdiden yardım etsenizde etmesenizde tşk ederm ... <3333333

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bilgisayardan bağlan wifiye ondan sonra kabloyu bağla. Eğer telde int.paketitin varsa joikuspot ile telefonun intni bilg kullanabilirsin.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim pc masaüasstü ve wifi yok . tel wifili komşunun wifisine telle bağlandık sonra telle pc yi nokia pc suite ile bağladık kablo ile. ama şebeke üzerinden internete bağlanıyor pc. ama biz relden çektiğimiz komsunun wifisinden bağlanmak istiyoruz ...... tşk ederm bu aerda bir yardım edersen

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
pc suiteye benzer program var mı arkadaşlar ltff..... acil

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lffff yardım

romanci05

romanci05

Üye
nokia sutie'i neden kullanmıyorsun.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
çükü telden wifi çekiyorum bilgisayara teli bağlıyorum ama pc suite sebekeden giriyo internete ama bn telden çektiğim wifi ile girmek istiyorum . pc masaüstü wifisi yok yardım edr misin :(((((

omr bşr

Üye
Nokia suit ve ovi suit var belki başka üçüncü parti yazılımlar vardır.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bence sen 40-50 tl ye bir tane wlan usb adaptör alıp pc ye tak, sorundan kurtul...

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
hepinizee tşk ederm .... onur basr adamsın :)

- - - Eklendi - - -

emrgny almak bnm aklımdaa varda parayı ona veremem :) o yüzden baska çözüm arıyorum

romanci05

romanci05

Üye
arkadaşım yanlış anlamazsan eğer bende fazladan bir adet aztech wireless adaptörü var. Özelden görüşebiliriz.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
tşkkr ederim gerek yok..:)

Süleyman

Süleyman

Üye
millet JoikuSpot adında bir programdan bahsediyor belki işine yarar :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
o program 2vifili arasında bizde bi vifili tel bi masaüstü pc var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt