fiyat üst sınırım 2.000 tl isteğim ekran kartı biti 128 olması şimdiden tşk ederim...
boroborox Üye Konu Sahibi Arkadaşlar laptop alıcam tavsiyeler bekliyorum acil fiyat üst sınırım 2.000 tl isteğim ekran kartı biti 128 olması şimdiden tşk ederim...
L-LumieRe Üye boroborox' Alıntı: fiyat üst sınırım 2.000 tl isteğim ekran kartı biti 128 olması şimdiden tşk ederim... Genişletmek için tıkla ... 256 bit olmaz mı bırazdan link koyarım
boroborox' Alıntı: fiyat üst sınırım 2.000 tl isteğim ekran kartı biti 128 olması şimdiden tşk ederim... Genişletmek için tıkla ... 256 bit olmaz mı bırazdan link koyarım
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: 256 bit olmaz mı bırazdan link koyarım Genişletmek için tıkla ... espri de yaparmış
L-LumieRe' Alıntı: 256 bit olmaz mı bırazdan link koyarım Genişletmek için tıkla ... espri de yaparmış
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: espri de yaparmış Genişletmek için tıkla ... furkannnnnn ...... işin gücün yokmu senin yaw
Pondusss' Alıntı: espri de yaparmış Genişletmek için tıkla ... furkannnnnn ...... işin gücün yokmu senin yaw
L-LumieRe Üye bakıyorum yazıcam biraz sonra - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 7690m ekran kartı bu fiyat aralıgında en iyilerdendir.
bakıyorum yazıcam biraz sonra - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 7690m ekran kartı bu fiyat aralıgında en iyilerdendir.
boroborox Üye Konu Sahibi bunun ekran karı biti kaçtır acaba bilgin var mı - - - Eklendi - - - birde bu laptop hakkında ne dersiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunun ekran karı biti kaçtır acaba bilgin var mı - - - Eklendi - - - birde bu laptop hakkında ne dersiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: furkannnnnn ...... işin gücün yokmu senin yaw Genişletmek için tıkla ... var. Arada bakıyorum buralara
L-LumieRe' Alıntı: furkannnnnn ...... işin gücün yokmu senin yaw Genişletmek için tıkla ... var. Arada bakıyorum buralara
L-LumieRe Üye boroborox' Alıntı: bunun ekran karı biti kaçtır acaba bilgin var mı - - - Eklendi - - - birde bu laptop hakkında ne dersiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... o modelın ekran kartı kotu bır model... - - - Eklendi - - - dedıgım gıbı o fıyata en ıyısı benım yazdıgımdır
boroborox' Alıntı: bunun ekran karı biti kaçtır acaba bilgin var mı - - - Eklendi - - - birde bu laptop hakkında ne dersiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... o modelın ekran kartı kotu bır model... - - - Eklendi - - - dedıgım gıbı o fıyata en ıyısı benım yazdıgımdır
L-LumieRe Üye arkadasım kotu dıyorsam bır bılgımız var elbette ekran kartının performansı 2gb olmasıyla veya bit ıle ölculmez.. Soyle dusun... 2 tane otomobılımız var. Senın araba 100 beygır. Benım arabam 500 beygır... Ama 2 otomobılınde dıstan gorunusu aynıdır... Sanırım anladın...
arkadasım kotu dıyorsam bır bılgımız var elbette ekran kartının performansı 2gb olmasıyla veya bit ıle ölculmez.. Soyle dusun... 2 tane otomobılımız var. Senın araba 100 beygır. Benım arabam 500 beygır... Ama 2 otomobılınde dıstan gorunusu aynıdır... Sanırım anladın...
Hex4d0r Üye Biraz zorlayarak şunu alırsan pişman olmazsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
futbol123 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kesinlikle samsung oyun performans canavarı