arkadaslar laptop alcm ama hangi marka alaym?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

evet ama sadece asus için geçerli değil bu samsung samsung kullanıyorda noluyor çokta kaliteli değil ama ısınma sorunu falan yok kasa çok sağlam olmasada idare eder fiyatlarına göre uygun samsung kullanıcısı olarak söylüyorum bunları bir asus değil benim ilk tercihim asus sonra samsungdur:)
evde suan asus var güzel pc ama lafım yok ama benımde ilk samsung olurdu tercıhım baskası ıcınde dell olur zevk meselesi aslında ben solemek istedim once bende asus almak istiyodum sonra ögrendım asus kullanmıyomus ıcınde vazgectım zevk meselesi :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

evde suan asus var güzel pc ama lafım yok ama benımde ilk samsung olurdu tercıhım baskası ıcınde dell olur zevk meselesi aslında ben solemek istedim once bende asus almak istiyodum sonra ögrendım asus kullanmıyomus ıcınde vazgectım zevk meselesi :D

samsungların klavyeleri ve tasarımları hoş dell mesela tipi yüzünden hoşuma gitmiyor yuvatlak falan böyle garip toshibanın modelleri çok hoş mesela asuslar fazla estetik gelmiyor bazı modeller hariç onun dışında acerlere hiç ısınamıyorum mesela ama tercihim asus ve samsung samsunga önyargılı yaklaşıyordum ama kullandım arkadaşlarımda da var gayet memnunlar :)

cabal21

cabal21

Üye
kesinlikle windows 8 işletim sistemine sahip bir bilgisayar alma..

Samet.25

bencede en iyi win7 ultimate ama alırken hediye olarak orjınal wın8 cd si iste yarın bırgun kurarsın populer olunca

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
hm arkadaslar hpnze tskr edrm bna yardmlrnzi sundunz gercktn mutlu oldum okurken benim butcem sadece 1300 asamaz kardslrm ama kafamda bi asus .birde dell tam kafama taklan asus oldu napym szce asus dell terchlrnzi bklyrum arkadaslar :)

cabal21

cabal21

Üye
asusu da bırak toshiba al. 2007 de aldığım toshiba bilgisayarı bu sene başında değiştim. donanım artık yetmediği için. Şuan o toshiba halen sorunsuz çalışıyor. Servisi tam destek veriyor. 3 gündür asus türkiye servislerine ulaşamadım telefonla. bilgisayarı alıp istanbula gidecem servise verebilmek için.

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
asusu da bırak toshiba al. 2007 de aldığım toshiba bilgisayarı bu sene başında değiştim. donanım artık yetmediği için. Şuan o toshiba halen sorunsuz çalışıyor. Servisi tam destek veriyor. 3 gündür asus türkiye servislerine ulaşamadım telefonla. bilgisayarı alıp istanbula gidecem servise verebilmek için.

Hm en iyisi dell o zman kardsm fyat uygun bna .d

- - - Eklendi - - -

bencede en iyi win7 ultimate ama alırken hediye olarak orjınal wın8 cd si iste yarın bırgun kurarsın populer olunca

Hm ole edrm kardsmm bkalm win 7 varsa alrm arkdas .d

- - - Eklendi - - -

bak dostum toshıba sony ve asus dan gerısı hıkaye... ama toshıba ve sony marka satıyo yukarda arkadasın dedıgı gıbı 2500 tl lık cıhazlarında dandık ekran kartları bılmem pentıum core ısletım sıstemlerı var... ama asus un 2500 tl lık cıhazlarında intel i7 8gb ram 750 hdd yada 1tb hdd nvida 630-6502 gb harıcı ekran kartları var.... asus al kafan rahat olsun.. benım suan ılk kullandıgım laptobum asus... 2012 mart ta aldım . cok hızlı tek dusuk yanı ekran kartı gt 540m ama yınede her oyunu oynuyabılıyom ozellık kısık falan
Kafmda dell var dell ktu gdrse asus alrm brzdha zorlayp .d

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

toshibaya lafım yok ama o zaman toshibaya verdiğin parayı başka bi markaya verseydim daha iyi donanıma sahip bir cihaz alıp daha sonra değiştirebilirdin. Arkadaş bütçem 1300 demiş 1300'e alınabilecek toshibada en kral i3 işlemci olur ekran kartı belki olmaz bile onboard olur hd 4000 falan pesi bile kasıla kasıla oynatır 4 gb ram falan olur o da kampanya falan yakalaman lazım. Sırf sağlam diye o parayı vermek saçma olur onun yerine 1300 liraya i5 işlemcili gt 630m belki zor ama 620m 2 gb kartlı 6 gb ramli samsung veya lenovo alınabilir. Çünkü arkadaşlarımda var bilgisayar bölümü okuduğumdan biliyorum bahsettiğim bilgisayarları tanıyorum ikiside 1300'e aldı biri toshiba biri samsung toshibası olan arkadaş diğerinden samsungu istiyor run oynamak için çünkü onunki kaldırmıyor toshiba evet sağlam kasası falan incelediğimizde samsungdan daha iyi ama işe yaramadıktan sonra bir esprisi yok he dersenki bütçe sıkıntım yok o zaman ver 2.5, 3 bin al sağlam i7li toshiba ama eğer bütçe sıkıntısı varsa gerek yok toshibaya

restmod

restmod

Üye
Ben dell secmeni oneririm gene masanin ustunden on defa dusurmusumdur kaploya takilip falan hicbirsey olmadi 5yil kullandim onu kuzende toshiba vardi dusurdu ekran gitti falan yeni aldi gene bu sefer bi hp bi acer hp felaketti zaten acerda cokup duruyodu dellin serviside kaliteli :)

omr bşr

Üye
asus'u öneririm ayrıca dış görünüm istiyorsan casper marka istiyorsan samsung u öneririm.
Not: sakn exper alma.

achambo

achambo

Üye
lenovo z580 dicem ama 1400 o da ben yazın aldım çok iyi:)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
asus, samsung, hp. alacaksan bu markalardan al. ucuza daha çok özellik ileride başını ağrıtır.

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Lenovo g580 fiyatıda uygun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...