arkadaslar laptop alcm ama hangi marka alaym?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar laptop alcm ama hangi marka alaym?
bn dell alcm 1300 tlye buldum ama acer asus flan grdum sizce nasldir?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Lenovo z580

deforze

deforze

Üye
1300 tl alacağın dell in özelliklerini yazarmısın, dell kalitelidir

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
asus allll

- - - Eklendi - - -

kafan rahat olur

Enes

Enes

Üye
kıy paraya toshıba al :yuru

lordufuk

lordufuk

Üye
paran varsa toshiba yok ideal olsun diyiyorsan samsung asus felan al ama bence samsung:oke:

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
toshıba yuksek fıyat dusuk donanım

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
Chip Seti Intel İşlemci Tipi Intel Core i5 İşlemci 3210M İşlemci Cache 3 MB L3 cache İşlemci Hızı 2.5 Ghz İşlemci Platformu Intel® Core™ i5 İşletim Sistemi Windows® 8 Ekran Özelliği 15.6" / 1366 x 768 / HD Ekran Kartı Paylaşımlı Ekran Boyutu 15.6" Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ram Tipi DDR3 Sistem Belleği 4 GB 1333MHz Sistem Belleği: 4 GB Sabit Disk Kapasitesi 500GB 5400RPM HDD Hızı 5400 RPM Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Dell Wireless 1703 Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) 3 x USB 2.0 FireWire Yok 10/100 Ethernet Var Paket İçeriği Notebook HDMI Var E-Sata Yok Webcam Var Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Yok Kart Okuyucu 3 in 1 (SD, SDHC, MMC,) Ağırlık- 2,4 kg Boyutlar 31.52 x 376 x 260 mm Pil 6 Hücreli Oyuncular için Yok Ram Kapasitesi . nasldr szce askm

fk555897

fk555897

Üye
Samsung bence en iyisi ama toshiba da iyidir.

rhapsodical

rhapsodical

Üye
İstediğin marka alabilirsin . dayanıklılığı senin kullanımına bağlı. ama ekran kartı fln iyi olmasını tavsiye ederim

lordufuk

lordufuk

Üye
ya ana kartlar ?

deforze

deforze

Üye
bilgisayarın tam adını yazarmısın

- - - Eklendi - - -

en iyisi toshiba mı ? 2500 tl lik laptoplarındaki donanımlara baksan bes para etmez özel ses sistemi bile yok sadece markası var

60Samet09

60Samet09

Üye
bende sony waio var memnunum sende al istiyorsan

Samet.25

Samsung veya dell

fk555897

fk555897

Üye
Ben sana kendi kullandığım laptobu önereyim Samsung NP550 S-02

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
bak dostum toshıba sony ve asus dan gerısı hıkaye... ama toshıba ve sony marka satıyo yukarda arkadasın dedıgı gıbı 2500 tl lık cıhazlarında dandık ekran kartları bılmem pentıum core ısletım sıstemlerı var... ama asus un 2500 tl lık cıhazlarında intel i7 8gb ram 750 hdd yada 1tb hdd nvida 630-6502 gb harıcı ekran kartları var.... asus al kafan rahat olsun.. benım suan ılk kullandıgım laptobum asus... 2012 mart ta aldım . cok hızlı tek dusuk yanı ekran kartı gt 540m ama yınede her oyunu oynuyabılıyom ozellık kısık falan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Samsung asus lenovo dell üçünden şaşma derim toshiba ve sony daha iyi ama aynı özellikte daha fazla para vermek mantıksız.

restmod

restmod

Üye
Toshibaya hic bulasma sanilanin aksine hem cok dandik hemde pahali benim onerecegim tek bi marka var dell 5yil sorunsuz kullandim dell den sasma :)

Samet.25

asus diyenlere seslenıyorum asus içinde asus kullanmıyo dıkkatınızı cekerım dell ve samsung en saglamı kardes al kullan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
asus diyenlere seslenıyorum asus içinde asus kullanmıyo dıkkatınızı cekerım dell ve samsung en saglamı kardes al kullan

evet ama sadece asus için geçerli değil bu samsung samsung kullanıyorda noluyor çokta kaliteli değil ama ısınma sorunu falan yok kasa çok sağlam olmasada idare eder fiyatlarına göre uygun samsung kullanıcısı olarak söylüyorum bunları bir asus değil benim ilk tercihim asus sonra samsungdur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...