Yardımcı Olabildiysem Ne mutlusağol gardaş bende böyle bişi arıyodum![]()

güzel buluşbuldugun sitenin bende işletim sistemini buldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()

bılmıyorum ya bence iyice buyuycek hatta google ples plos otarzada bıseler kurabılırler. hatta belkı davetıyeyle uye alnır falan.. bellı olmazbence diğer arama motorlarından bi farkı yok. Üstelik ilk kez karşılaştığınız sitenin güzel olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Bence bu site tutmayacak, batacak.
bılmıyorum ya bence iyice buyuycek hatta google ples plos otarzada bıseler kurabılırler. hatta belkı davetıyeyle uye alnır falan.. bellı olmaz
bide adı andorid olmasın yavoldu olacak bi de kendine ait işletim sistemi çıkarsın. :/

bide adı andorid olmasın yav![]()

YaniPc için chrome os bile çıkarır yakında, sonra web tarayıcısı yapar, iş adamları için adsense hesabı oluşturur ve tüm dünyayı içeren earth diye bir harita oluşturur. Kendini frenleyemez nexus one diye telefon falan da çıkarır.
Yok daha neler![]()

Googleyi Ben Buldum İlk Tayyar, Tayog, Tayoogle Oldu Sonra Google Oldu Patladı Gitti

Arkadaşlar bu site super ya.arayacağınız şeyi yazıyosunuz hemen buluyo ıster foto ister video .Kesin deneyin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar burda emek var 'beğen ' butonuna tıklayınız lütfen.![]()