Arkadaşlar Komşum Beni Polise şikayet Etmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Komşum Beni Polise şikayet Etmiş
Komşu garajının önüne arabamla park ettiğim için beni polise şikayet etmiş. Peki şimdi ne olacak. Mahkemeye mi çıkacam? Moralim çok bozuldu. Ne yapmam gerekiyor bana bir yardım eder misiniz lütfen.
Ya moralim o kadar bozuldu ki anlatamam 1 gün iznim var zaten. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kesin davalık olacam offf her şey beni bulur zaten. Bide bana hakaret etti burası garaj kapısı görmüyor musun garaj kapısı olmayan yere parket biraz kafanı kullan dedi. Benim gıkım çıkmadı saygısızlık etmedim. Sonuçta büyüğüm. Vede haklı. Yalnız bana dese arabayı çeker misin işe gideceğim. Ben zaten çekerim. Ama benle muhattap olmayıp polisi aramak ne kadar doğru. Bide diyor ki aramadığım yer kalmadı neredesin sen? Polisi aradım seni aramadı mı dedi. Şaka gibi. Ne yapmalıyım arkadaşlar polise gidip izah mı etmeliyim bilemedim.
 


OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Garaj önüne araç çekilmesi/park edilmesi kanunlar kapsamında her hangi bir suç teşkil etmez. Ayrıca her ne kadar garaj önüne park etmek etik olmasa da, komşunun da seni polise şikayet etmesi bir o kadar etik değil. Bence sıkma canını, endişelenmek için bir sebep yok. Polis en fazla çekici yönlendirip aracı parka çektirebilir. Bunun dışında bir şey yapamazlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez ve Artreverans
vedat1966

vedat1966

Üye
Üyeler içinde hukuki kuralları bilenler varsa cevap verirler sanırım.
Ancak etik davranış ne derseniz sizin zaten garaj girişine park etmemeniz Komşunuzunda sizi bir kez bile olsa uyarması.

Komşuluk ilişkileri çok önemli olay sonuçlandıktan sonra gidip konuşun ve olayı tatlıya bağlayın. Kapıdan görünce bir selam vermek bir selam almak insanın o günkü performansı veya morali üzerinde bile etkili oluyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Artreverans
Bülent872

Bülent872

Üye
Komşu alma ev al.

Siyasi-ideolojik kavgaya girdim 2 yaralı 6 göz altı var 9 ay sonra mahkemeye çıktım hiç bir şey olmadı dert edilecek şey değil yakın bir zamanda komşunu döv.
 
  • Beğen
Tepkiler: Artreverans
Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Gün içersinde herhangi arayan soran olmadı. Onu görünce zaten hemen aracı çekmiştim. Umarım bir sıkıntı çıkmaz diğer günlerde. E devletten gözükür mü suçum peki arkadaşlar. Bende panik atak vae kusura bakmayın o yüzden böyle sorular soruyorum. Kafama çok takıldı. İçimi rahatlatmak için araştırıyorum. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çıkmaz/Görünmez/Sorun değil/Takma/Takılma/Rica ederiz.
 
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sıkıntı olsa zaten karakola çağırırlardı sizi ayrıca garaj önünde araba var diye mahalleye polis mi geldi?
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Size bir mahkeme kağıdı geldi mi ? gelmediyse davalık değilsiniz :D
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Araç park yerine çekilir, ceza kesilir o kadar
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
11
Görüntüleme
798
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
863
Astrosman
Revengeful
Cevap
0
Görüntüleme
5K
Revengeful


Üst Alt