Arkadaşlar Kıyametin Kopmasına 20 Saat Kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

zibidi39

zibidi39

Üye
saat 1,45 kıyamet koptu suan otekı tarafatan yazıorum sıze

Lacrymosa

Üye
Dünyada kalan varsa cevap yazsın. Burda havalar iyi. Ben dünyadayken sıcaktı. Şimdi nasıl?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu gece 6 gezegen tek hizaya gelmiş. Ayrıca meteor yapmuru yaşıyoruz şuanda. Yarında yarıçapı 1km olan bir meteor yakınımızdan geçecekmiş.

hunkaar

hunkaar

Üye
Adam boşu boşuna Toroslara çıktı. O değil de bu kapakla nasıl yaşayacak bu adam...En iyisi "yaptıklarım bir gösteriden ibaretti" desin de küçük bir linçle kurtulsun bu utançtan...

zibidi39

zibidi39

Üye
Bu gece 6 gezegen tek hizaya gelmiş. Ayrıca meteor yapmuru yaşıyoruz şuanda. Yarında yarıçapı 1km olan bir meteor yakınımızdan geçecekmiş.
gecsın gecınde gorsun ebeısnın horekesını dunyada nın yaınndan gecmek kolaymı ole

baya1994

baya1994

Üye
Saat 2.07 hani bir şey olmadı

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
buralarda garip olaylar oluyo gökte oşoklar parlıyo sonunamı geldik:)bekleyin ama bu deli adam bikmiyomıki yarın kopmassa madara olucak ya doğrusa eğer yanılıyorsa yarın görür o şarlatan:O

hunkaar

hunkaar

Üye
Son dakika: Toros Dağları nda meydana gelen deprem, tsunami felaketi ve meteor çarpması sonucu bir can kaybı yaşanmıştır.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ya birde durmuş olcakmı die bakıyorsunuz :d kıyamet gününü Allah tan başka kimse bilemez kafasını yormasın kimse

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eee bi b*k olmadı :D

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
adamın dediği tutmayınca snırım halk tarafından linç edilecek dolayısıyla kıyamet onun başına kopmuş olacak :d:

asdzxcqwebta

Üye
arkadslar bu bir gercek deil FUAT ARMAN adlı insan allahmıda kıyate nezamn olcagını biliyo bütün dünyanın inancına göre 2012 de büyük olay gercekleşebilirmiş dünya yeniden yapılacakmış biz 1990 lü yıllarda dogucaz dün eskisi gibi olcak herşeş gelişecek uçan arabalar olcak biz dogduguuzda uzaylı şeklinde görünecez kimseye inanmayın ben desem şimdi kıyamet gelicek desem gelirmi hayır bunu allah bilir tabikde arkadaşlar ii günler :)

M3L!H

M3L!H

Üye
Bekledim bi de iyimi. Tam 1:44 te heyecanlı anlar yaşadım. 1:45 olunca geçti :kop:

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
Evet bende izledim o programı biraz ...
Fuat Arman sallıyordu yine :d:
Arkadaşalar bu gibi hurafelere inanmayın .
Saat 1.44 de bekleyin görün hiç bisey olmaz garantisini veriyorum :naughty:

garanti veremezsinde böyle bişeye çok saçmalamıs adam :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Vallah adamın dediği büyük olay; Benim bu saate kadar uyumamsa evet gerçekleşti :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Adam boşyere toroslara çıkmamış. Bugün felaket sıcak var Adanada. Yaklaşan sıcaklığı hissettiği için yaylaya kaçmış adam

americanboy

americanboy

Üye
iyde adam 13 ağustos gece 01:44 de dedi gündüz değil daha var yani arkadaşlar :D

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
şimdi de 1.44-18.44 arası demiş:d:

Üst Alt