Arkadaşlar Kıyametin Kopmasına 20 Saat Kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
A akıllı Kur'an'dan delil göstreriyorsunda o kdr Kur'an'ı inceliyorsunda" Saatin (kıyametin) ne zaman demir atacağını (gerçekleşeceğini) sorarlar. De ki: “Onun ilmi yalnızca Rabbimin katındadır. Onun süresini O’ndan başkası açıklayamaz. O, göklerde ve yerde ağırlaştı. O, size apansız bir gelişten başkası değildir.” Sanki sen, ondan tümüyle haberdarmışsın gibi sana sorarlar. De ki: “Onun ilmi yalnızca Allah’ın katındadır. Ancak insanların çoğu bilmezler.” (A’raf Suresi, 187) " bu ayeti görmüyor musun? Tabi işine geldiği gibi! Boş adamların boş lafları :d: madem kopacakmış kıyamet kendine marstan yer ayırtsaymış mekik kalktı kalkacak :ehe

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Herkes kaçarken darpaneyi basarsın :D

Paralara yazık olacak bassan napacan :d:

--------------- Ekleme ---------------

A akıllı Kur'an'dan delil göstreriyorsunda o kdr Kur'an'ı inceliyorsunda" Saatin (kıyametin) ne zaman demir atacağını (gerçekleşeceğini) sorarlar. De ki: “Onun ilmi yalnızca Rabbimin katındadır. Onun süresini O’ndan başkası açıklayamaz. O, göklerde ve yerde ağırlaştı. O, size apansız bir gelişten başkası değildir.” Sanki sen, ondan tümüyle haberdarmışsın gibi sana sorarlar. De ki: “Onun ilmi yalnızca Allah’ın katındadır. Ancak insanların çoğu bilmezler.” (A’raf Suresi, 187) " bu ayeti görmüyor musun? Tabi işine geldiği gibi! Boş adamların boş lafları :d: madem kopacakmış kıyamet kendine marstan yer ayırtsaymış mekik kalktı kalkacak :ehe

Toroslara çıkmış ya marsı napsın :aha:

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
bende hep derdim keşke kaos çıksa ülkede gidip pc ve teknoloji mağazalarını yağmalayayım millet birbirini öldürsün biz yolumuzu bulalım:=

Scofield™

Scofield™

Üye
Evt ya bende seyrettim bunu dün en sonunda kapattım TV yi kafam ağrıdı ama sunucuda çok artiz..:aha:

usulsuzcocuk

Üye
bende hep derdim keşke kaos çıksa ülkede gidip pc ve teknoloji mağazalarını yağmalayayım millet birbirini öldürsün biz yolumuzu bulalım:=
ben karılarlar işi ilerletirdim kendimi mesih ilan edip tüm kadınlarla yatardım :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Cennet cehennem işi çok karışık, yaptığın ufacık bir iyilik seni cennete götürebilir bu Allah a kalmış ama şu var ki, kalbinde zerre kadar iman olan cennete girecektir :) Ama geç ama erken ama mutlaka girecektir ...
Tabiki yanmadan girmeye bakalım :ehe

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Cennet cehennem işi çok karışık, yaptığın ufacık bir iyilik seni cennete götürebilir bu Allah a kalmış ama şu var ki, kalbinde zerre kadar iman olan cennete girecektir :) Ama geç ama erken ama mutlaka girecektir ...

Biraz yanmadan bişey olmaz
Cem yılmazında dediği gibi ;
Hafif bronzluk iyi olur :aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

Hadii okumadım bak ben tamamını toroslara çıkmış hee :ehe:ehe:ehe:ehe kaçmaya devam etsinn o zmn:d:

Kaçsın Ağrı dağı na cıksın en yüksek orası :d:
Ama ordada bulur onu koparsa eğer :aha:

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
ben karılarlar işi ilerletirdim kendimi mesih ilan edip tüm kadınlarla yatardım :)

her canlı ölümü tadacaktır diyorlar sende her canlı cehennemi görücek diyosun yanmak çok çok kötü allah umarım bize acır insanın eline bir ateş dahi deyse o acıda kıvranıyoruz alevler içinde yanmak allah düşmanımın başına vermesin

usulsuz geleleim sana bende onu düşündüm ama maden ölücen cehenneme gidicen yerini garantilemeye gerek yok imana gel cennette angelinamı dersin megan mı dersin onlara bin basanlar gelir:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Telaş yapmayın arkadaşlar, bize teğet geçer

tangocashveben

Üye
her canlı ölümü tadacaktır diyorlar sende her canlı cehennemi görücek diyosun yanmak çok çok kötü allah umarım bize acır insanın eline bir ateş dahi deyse o acıda kıvranıyoruz alevler içinde yanmak allah düşmanımın başına vermesin

usulsuz geleleim sana bende onu düşündüm ama maden ölücen cehenneme gidicen yerini garantilemeye gerek yok imana gel cennette angelinamı dersin megan mı dersin onlara bin basanlar gelir:)
vallaha ben bakirim 18 yaşındayım birini bulurum bak kızım kıyamet kopacak ben bakırım hıc yapmadım gel sevap işle benle derim :)

kutsalEL

Üye
selam sirin ruhlar.korkmayin bugün dünya yok olmaz.yüce yaratan sadece bir uyarici gönderdi. göndermismi :) el sallar :bye2:

bratislav

bratislav

Üye
Allah akıl fikir versin vermesine de ya böylelerini tv ye çıkartan medya kanalına ne demeli?Tövbe haşa da böyle bi anı inanın insanoğlu bilseydi bırak tv programına çıkmayı bitkisel hayata girerdi olduğu yerde.Hasta yatan insana bile senin şansın yok,ümidini kes hayattan fazla yaşamazsın de bak noluyo yaşıyacaksada kahrından ölür,böyle bi gerçekle yüzleşecen daha dünya meseleleriyle uğraşacan.Adam ne dediğini bilmediğinden ağzının gönyesi,medya kanalıda sağ duyulu düşünmediğinden beyninin gönyesi kaymış.raiting uğruna bu kadar da basitlik olmaz ki değil mi

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
selam sirin ruhlar.korkmayin bugün dünya yok olmaz.yüce yaratan sadece bir uyarici gönderdi. göndermismi :) el sallar :bye2:
ahha mesih indi:kop:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yanacaksiniz demiyorum yahu, en adi, en hani beş para etmez bir müslüman bile olsanız cezanızi çektikten sonra gireceksiniz kalpte zerre kadar iman varsa tabiki :)
Onun dışında sevapların fazla ise günahlarından neden yanasn ki :)

qpel

Üye
ben esas kopmayınca ne beyanat verecek onu merak ediyorum:)

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
Yanacaksiniz demiyorum yahu, en adi, en hani beş para etmez bir müslüman bile olsanız cezanızi çektikten sonra gireceksiniz kalpte zerre kadar iman varsa tabiki :)
Onun dışında sevapların fazla ise günahlarından neden yanasn ki :)
saol hocam bilinmez zaten bu işler allaha bağlı

Üst Alt