Arkadaşlar kasaya yeni fan'lar alacağın yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kasaya yeni fan'lar alacağın yardım lütfen
arkadaşlar yeni ekran kartı alacağım ama ondan önce cooler master elıte rc+431 500w kasa var bende bu kasanın 3 tane daha fan ekleyebiliyorum bana fan nerden alırım yardımcı olurmusunuz ve fan hakkında bilgim olmadığı olmadığı için bütçe de söyleyemiyorum ama alacağım ekran kartı 150w felan olacak ona göre bana 3 tane fan önerirmisniz

Rvolver

Rvolver

Üye
Fan boyutlarına göre değişir, 80lik ve 120lik olanları var galiba, çok pahalı değiller maximum 25tl, her bilgisayarcıda mutlaka vardır :oke:

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
3 tane 120w lık olacak 1 tane 120w maximum kaç kaç para sence

Rvolver

Rvolver

Üye
120wolt değil ki :) Fanlar 12V ile çalışır boyutu 120cm lik yani. 10Tl olanıda var 30Tl olanıda var özelliklerine ve kalitesine göre değişiyor

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
120wolt değil ki :) Fanlar 12V ile çalışır boyutu 120cm lik yani. 10Tl olanıda var 30Tl olanıda var özelliklerine ve kalitesine göre değişiyor

ekran kartı alacağım ama kasayada fan almam lazım zaten bu konu hakkında pek bilgim yoktu alacağım ekran kartı 150-200w felan olacak kasaya 3 fan daha koyabiliyorum 100 tl yeter diyosun yani

Rvolver

Rvolver

Üye
Powerin kaç wolt ? (Eğer 500w falansa ekran kartı konusunda problem çıkmaz.) Fan konusunda da problem çıkmaz ama bilgisayarcıya götürüp sorman da fayda var :oke:

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Powerin kaç wolt ? (Eğer 500w falansa ekran kartı konusunda problem çıkmaz.) Fan konusunda da problem çıkmaz ama bilgisayarcıya götürüp sorman da fayda var :oke:

cooler master elıte rc+431 500w ben genede almak istiyorum sorun çıkmasın diye ekran kartı özelliklerine baktım minumum 600w diyor 550w diyor ben kendimi sağlama almak istiyorum bu konu için 100 tl yeterlimi sence

Rvolver

Rvolver

Üye
Fanlar için 100tl yeterli olur :oke:

Uhops

Uhops

Üye
Fanlardan anlamam ama bi internet kafecide 6tl olduğunu görmüktüm.

Üst Alt