Arkadaşlar kararsız kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
karate :oke:

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi

sokak dövüşünde saldırı odaklı olmak gerekir sözüne katılmıyorum. Savunma, saldırıdan her zaman ve her yerde daha önemlidir. Akıl ve refleksin üst seviyedeyse her türlü güçlü veya güçsüz insanların ataklarını rahatça engelleyebilirsin. Tabii dediğin gibi soğunkanlılıkta önemli.
bak şimdi nası desem tekvandocular iyi bilir upchagi diye bi tekme var adam böyle lüm lüm üzerine gelirken bi çaksan nefesi kesilir ki korumayla bile admın ağzına ediyor zaten adamın 2 omuzu birden sana bakıosa du-chagiyi tak kaburgası gider yani atak herzaman iyidir bide son olarak tekvando adam sana vururken açığını yakalayıp vurma sporudur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İşte Benim Vücudum

jackalmami

jackalmami

Üye
bak şimdi nası desem tekvandocular iyi bilir upchagi diye bi tekme var adam böyle lüm lüm üzerine gelirken bi çaksan nefesi kesilir ki korumayla bile admın ağzına ediyor zaten adamın 2 omuzu birden sana bakıosa du-chagiyi tak kaburgası gider yani atak herzaman iyidir bide son olarak tekvando adam sana vururken açığını yakalayıp vurma sporudur

beni kimse anlamayacak herhalde :off:

ben zaten kimseye kendini sadece savunmalısın demedim. Dövüş saldırısız kazanılamaz zaten ama savunma daha önemlidir her zaman. saldırıyı düşünmene gerek yoktur yeri geldiğinde yaparsın hamleni ama savunma insanın emniyet kemeri gibidir elden bıraktığı anda kaybetmeye mahkumdur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Savunma her zaman kazandırır buyrun;
[video=youtube;M4jqnrrrd7E]http://www.youtube.com/watch?v=M4jqnrrrd7E&feature=player_detailpage[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...