arkadaslar oncelıkle kullandıgınız telefonla ılgılı olan pc suıte (nokıa pc suıte samsung nevw studio 3,1) kurulacak
2-tabı oncelıkle telefonunuzun 3g gprs ayarları acık olacak
3-program kurulduktan sonra telefonunuzu kablo ıle baglıcaksınız
4-pc suıte programı ornegın samsung 3,1 taktıgınızda sağ üstte telefonunuzu goreceksınız (telefonun telefon ayarları kısmısn dan bağlanma seceneklerı nı pc suıte yada bağlandıgında sor secenegıne getırın )
5-sonra baslat denetım masası-ağ bağlantıları telefon ve modem secenekleri kısmına gelın
6-ulke kodu turkıye alan kodu bulundugunuz ılın alan kodunu basında sıfır olmadan yazın ornegın 380 tamam deyın
7-acılan telefon ve modem seceneklerı menusunden arama kuralları -modemler-gelısmıs cıkacak buradan modemlere gırın
8-modem yazan yerın altında telefonunuzun markası cıkacak ornegın samsun .. sonra aozellıkler e tıklayıp tanı nıyı tıklayın
9-modem sorgulama yazan yere tıklayın bağlantı ayarı yapılcak ve onay verevcek
10-masa ustune kurdgumuz pc suıte 3,1 programını acınve alttakı ayar menusunden ınternet connectoru ekleyın
11-cep tele ısmı cıktıktan sonra kosedeki ayar menusune gırın otomatık olarak gereklı ayarları kendı yapıyor sız sadece kullandıgnız hattı secıp tamam a tıklayıp bağlanın
12-hadı hayırlı olsun unutmayın ılk etapda cok hızlı bağlanırsnız ama 1gb kota dsutukten sonra bağlantı hızı duser
arkadaşım senin anlattığın
cep telefonunu modem olarak kullanıp
bilgisayarı internete bağlamak..konu ise bilgisayarın zaten
mevcut olan internet bağlantısını kullanarak wifi özelliği olmayan
telefonu internete ücretsiz bağlamak için ne yapmak gerek..
Bunun cevabıysa forum dahil birçok yerde aynı şekilde verilmiş ve resimli anlatılmış ancak hepsinde de aynı bluetooth yazılımı baz alınarak anlatılmış...herkesin kullandığı bluetooth yazılımı farklı arkadaşlar, öyle bir özele indirgenmiş ki sanki herkesin saatin yanındaki bluetooth simgesinde aynı menü çıkıyor

ne her bluetooth yazılımının özellik menüsü aynı, ne de bu bağlantı ayarı için yapılması gereken şeyler aynı..benim telefonum nokia 6630 ve kullandığım yazılım broadcom bluetooth mesela..ne yaparsam yapayım, nereye baktıysam bluetooth ****** port diye bir seçenek bulamadım örneğin ve bu olmadan da com bağlantısını kullanamıyorsunuz. hatta belki benim bluetooth yazılımım ****** port özelliği bile sunmuyordur.