Arkadaşlar iphone alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uralikinci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iphone alacağım
Arkadaşlar Merhabalar,
Gittigidiyor'dan iphone alacağım,
3GS 32GB Black, Sıfır, Amerika'dan gelmiş. Cihaz geldiğinde pasaportumla kayıt ettireceğim fakat aklıma takılan ciddi bir sorun var,
3.1.2 versiyon ve Jailbreak'lı, Cihaz her kapanıp açıldığında tekrar jailbreak yapılması gerekiyormuş.
Bu sorunun kesin çözümü çıkacamı, yoksa bu sonsuza dek böylemi sürecek ?
Ve cihazı formatladığımda, yani fabrika ayarlarına döndüğümde tekrar jailbreak ve unlock yapabilirmiyim, yada unlock problemi varmı,
Kafam karmakarışık arkadaşlar, yardımınızı bekliyorum, teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar nolur yardım edin..

pomogne

pomogne

Üye
arkadasım bildiğim kadarı ile oyle bir sorun yaşanmıyor. her açılıp kapandıgında jb yapılmaz herhalde ve bildiğim kadari ile restore edile bilir diye biliyorum şu an 3 gs de 3.1.3 sürümleri yuklu genelde ama onunda JB si çıktı yani kırılabiliyor ama genede arkadaslardan da yorum alınırsa iyi olur saygılarımla:oke:

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşlar Merhabalar,
Gittigidiyor'dan iphone alacağım,
3GS 32GB Black, Sıfır, Amerika'dan gelmiş. Cihaz geldiğinde pasaportumla kayıt ettireceğim fakat aklıma takılan ciddi bir sorun var,
3.1.2 versiyon ve Jailbreak'lı, Cihaz her kapanıp açıldığında tekrar jailbreak yapılması gerekiyormuş.
Bu sorunun kesin çözümü çıkacamı, yoksa bu sonsuza dek böylemi sürecek ?
Ve cihazı formatladığımda, yani fabrika ayarlarına döndüğümde tekrar jailbreak ve unlock yapabilirmiyim, yada unlock problemi varmı,
Kafam karmakarışık arkadaşlar, yardımınızı bekliyorum, teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar nolur yardım edin..

Arkadaşım almak için bence acele etme eger bu cihazları bilmiyorsan çok kolaylıkla güncelleme yapabilir ve 3.1.3 e çekip tamamı ile susturabilirsin.Dediğin gibi 3gs 3.1.2 lerde açılıp kapanınca jb yapman gerekecek bazı program lar ile kalıcı olabiliyor ama inan yurtdışı iphone alıp hiç denemedim.arada çok büyük fark yok ise tr den alacağın garantili 3gs 16 gb almanı öneririm.hem kafan daha rahat olur hemde garantili cihazın olmuş olur.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben de alacağım 2 ay sonra aynen Bora arkadaşıma katılıyorum..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardeş sana tavsiyem 3 lira verip ucuza alacagına 5 lira ver türkiyeden kayıtlı garantili telfon al yurt dışından gelen cihazlari cok kötü gunler bekliyor haberiniz olsun............

ve78el

ve78el

Üye
kardeş sana tavsiyem 3 lira verip ucuza alacagına 5 lira ver türkiyeden kayıtlı garantili telfon al yurt dışından gelen cihazlari cok kötü gunler bekliyor haberiniz olsun............
bencede arkadasım ya alma yada 3 yerine 5 ver :D

kutayim18

Üye
ben uzun zamandır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım kullandığım en süper makina al pişman olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt