Arkadaşlar İntel'in yarışmasına katıldım. Maxicep'ten yardım istiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar İntel'in yarışmasına katıldım. Maxicep'ten yardım istiyorum...
Merhaba arkadaşlara İntel'in facebook üzerinden Düzenlediği Beklemeye Son kampanyasına katıldım. Sloganım uzun süredir yayınlanıyor şuanda birinciyim. Birinciye ödül olarak Notebook verecekler ayrıca intelin düzenlediği reklamlarda benim sloganım yayınlanacak. Ancak peşimde bir çok kişi bulunuyor sizlerden sloganımı beğenmenizi talep ediyorum. Tek takıldığım forum burası bana yardım ederse forum yardım eder dedim lütfen arkadaşlara yayalım duyuralım. Maxicep ' i özellikle İntel İstanbul'a dac-vet ettiğinde sitemizin reklamını da yapmış olurum diye düşünüyorum.

Yapılması Gereken alttaki linke tıkladıktan sonra açılan sayfada İntelin uygulamasına izin vermeniz ve arkasından gelen slogan benim sloganım. Altında Beğen butonunu göreceksiniz. Arkdaşlarınıza yayarsanız çok sevinirim... Uyguluma İntel'in resmi facebook adresi olup tamamen YASAL VE GÜVENLİDİR.

LİNK

• Beğen
Tepkiler: Burak

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Beğendim :oke:

Burak

Üye
güzel :oke:

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler yönetic iarkadaşlar bu konuda lütfen bana yardımcı olun ya :s

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Oy verdim hacı :)

Benim slogan nasıl?:D

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
aradaslar yetistiler bana bi yardim edin linki arkadaslarina gonderin. artik kitlendim oy toplayamiyorum ne yapacam bilmiyorum bana akil verin ya.

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar suanda 436 oyla 1.yim hemen arkamda 431 oyla 2. var feci cekisme var moderator arkadasim benim icin forumda birsey yapabilirmiyiz. arkadaslar linki yayalim online arkadaslarimiza gonderelim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
her ikisinide beğendim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Başarılar arkadaşlar.

kol@j

kol@j

Üye
benim cenah tan iki oy...

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Intel'in düzenlediği slogan yarışmasında 2. oldum. Desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve Maxicep üyelerine teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...