kutukak
Üye
Arkadaşlar İntel'in yarışmasına katıldım. Maxicep'ten yardım istiyorum...
Merhaba arkadaşlara İntel'in facebook üzerinden Düzenlediği Beklemeye Son kampanyasına katıldım. Sloganım uzun süredir yayınlanıyor şuanda birinciyim. Birinciye ödül olarak Notebook verecekler ayrıca intelin düzenlediği reklamlarda benim sloganım yayınlanacak. Ancak peşimde bir çok kişi bulunuyor sizlerden sloganımı beğenmenizi talep ediyorum. Tek takıldığım forum burası bana yardım ederse forum yardım eder dedim lütfen arkadaşlara yayalım duyuralım. Maxicep ' i özellikle İntel İstanbul'a dac-vet ettiğinde sitemizin reklamını da yapmış olurum diye düşünüyorum.
Yapılması Gereken alttaki linke tıkladıktan sonra açılan sayfada İntelin uygulamasına izin vermeniz ve arkasından gelen slogan benim sloganım. Altında Beğen butonunu göreceksiniz. Arkdaşlarınıza yayarsanız çok sevinirim... Uyguluma İntel'in resmi facebook adresi olup tamamen YASAL VE GÜVENLİDİR.
LİNK
Yapılması Gereken alttaki linke tıkladıktan sonra açılan sayfada İntelin uygulamasına izin vermeniz ve arkasından gelen slogan benim sloganım. Altında Beğen butonunu göreceksiniz. Arkdaşlarınıza yayarsanız çok sevinirim... Uyguluma İntel'in resmi facebook adresi olup tamamen YASAL VE GÜVENLİDİR.
LİNK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız