arkadaslar ingilizanahtari.com da da belirtiliyor sonunda bluetoothumuz bizimde var :D

Sponsorlu Bağlantılar

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ingilizanahtari.com da da belirtiliyor sonunda bluetoothumuz bizimde var :D
alpden.com/repo adresini cydia dan eklediğimizde ibluetooth uygulaması cıkıyor onu yuklerseniz beklediğimiz bluetoothla veri transferine kavuşmuş oluyoruz yalnız bazı ufak tefek sorunlar olabilir aldıgınız verilerin nereye depolandıgı bazen sorun olabılıyor ama bir kac kec resim transferi yaptım ugrasırsanız oluyor hayırlı olsun hepimize :oke: daha ayrıntılı bilgi için ingilizanahtari.com dan takip edebilirsiniz arkadaslar...

Symbiont

Üye
güzel bir bilgi ı phone un böyle bir açığını beklemezdim :(

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
bence bu bi açık olmamalı olması gereken birşeydi tamam apple da para kazansın sattıklarıyla veri alısverisini kısıtlayarak ama nereye kadar yani ben kendi cektıgım resmide yollayamıcaksam burda sorun var demektir hiç değilse bu bi değişimin başlangıcı olsun apple a video kaydedici ses kaydedici navigasyon gibi özellikleri kendi bünyesinde cıkarmalılar başka uygulamalarla bunları gidermek kendi markasını zedelemekte...

batu496

Üye
eet ercummet sana katılıyorum navigasyon dışındaki özellikler 100-200 ytl arasındakı telefonlardada artık bluetooth bulunuyo bu program cok ii ve ben cydia ya geldiği ilk gün kurdum çok güzel herkese tavsiye edrim

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
diğer arkadas iphone sahibi değil heralde açığı kınıyo :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bence bu bi açık olmamalı olması gereken birşeydi tamam apple da para kazansın sattıklarıyla veri alısverisini kısıtlayarak ama nereye kadar yani ben kendi cektıgım resmide yollayamıcaksam burda sorun var demektir hiç değilse bu bi değişimin başlangıcı olsun apple a video kaydedici ses kaydedici navigasyon gibi özellikleri kendi bünyesinde cıkarmalılar başka uygulamalarla bunları gidermek kendi markasını zedelemekte...

çok çok yanlış politika izliyo apple dandik çin mallarında bile blutooth var yani kullanılabilyor ama 1500tlye telefon al bluetooth ile bişey yollayama ya MMS nedemeli çok komik ya ben zaten niçin i-phone aldıklarını anlamam kullanıcıların
mp3 desen şuanda tüm telefonlarda var ,dokumatik desen seçenek çok (nokia ,samsungda) ,kamera desen 8mp bile çıktı ve çogaldı artık N86 veya inov8 gibi hala niçin i-phone alırlar anlamam
ya gösteriş için "Bak bende i-phone var"" demek için yada zevk meselesi teknoloji benim için önemli deil diyolar.Başka seçenek yok:hmmm

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
çok çok yanlış politika izliyo apple dandik çin mallarında bile blutooth var yani kullanılabilyor ama 1500tlye telefon al bluetooth ile bişey yollayama ya MMS nedemeli çok komik ya ben zaten niçin i-phone aldıklarını anlamam kullanıcıların
mp3 desen şuanda tüm telefonlarda var ,dokumatik desen seçenek çok (nokia ,samsungda) ,kamera desen 8mp bile çıktı ve çogaldı artık N86 veya inov8 gibi hala niçin i-phone alırlar anlamam
ya gösteriş için "Bak bende i-phone var"" demek için yada zevk meselesi teknoloji benim için önemli deil diyolar.Başka seçenek yok:hmmm

:kop::kop:arkadaşım bu dediğinie sadece gülüyorum.sen bir al kullan bakalım o zaman nokia,samsung diyebilecek misin.MMS desen 3.0 da çıktı merak etme Bleutooth ta çıktı kamer desen senin 8 mp dediğin makineden daha kral çekiyor hem ben anlamıyorum fotografçı mıyım telefon kullanıcısı mı mms olmasada sorun değildi hayatım da hiç çekip birisine bir foto yollamadım.gerçek bir telefon kullanamak istiyorsan bir kez al eline iphone u kullan bakalım bir daha aynı yorumu yapacak mısın?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bence ıphone 3g alıp 3 gun kullan ondan sonra bu yorumlarını yap anıl_tr arkadsım ben sahsen nokiadan baska telefon kullanmam diyordum bir cok modelinide kullandım 9 aydır iphone kulllancısıyım yurt dısından getirttim buna inana ıphone gibi bir telefonu ne nokia nede bir baskası yapabilir nokia iphone gibi kaliteli bir makineyi belki 10 yıl sonra yapabilir veri tırnsferi olmamasının (mp3 resim video ) nedenide telif hakından dolayıdır mp3 aslında korsanlıktır bir anlamda bunun onune gecme amacıdır appel isi basından onlemini alma cabasında

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:kop::kop:arkadaşım bu dediğinie sadece gülüyorum.sen bir al kullan bakalım o zaman nokia,samsung diyebilecek misin.MMS desen 3.0 da çıktı merak etme Bleutooth ta çıktı kamer desen senin 8 mp dediğin makineden daha kral çekiyor hem ben anlamıyorum fotografçı mıyım telefon kullanıcısı mı mms olmasada sorun değildi hayatım da hiç çekip birisine bir foto yollamadım.gerçek bir telefon kullanamak istiyorsan bir kez al eline iphone u kullan bakalım bir daha aynı yorumu yapacak mısın?

asıl ben senin dediklerine kahkaha atıyorum
sende 1 miktar teknoloji bilgisi veya bir miktar araştırma iç güdüsü olsaydı
bunları demezdin
Sen i-phonu nezaman aldın ben ilk çıktıktan 1 ay sonra agustosta arkadaşım aldı Amerikadan ve buraya getirdi.
Belki Türkiyedeki sayılı kullanıcalardan biriyimdir.
Ben çok detaylı bir şekilde inceldim.
kesinlikle nokia ve samsungun yanından geçemez.
demişsinki "Bleutooth ta çıktı kamer desen senin 8 mp dediğin makineden daha kral çekiyor"
bu nedemek ya dalgamı geçiyosun sen benle 8mp den kral çekiyomuş git bir inov8 bakbakalım krala
uşagı karıştırma tamammı?? Dandik bir tane 2mp kamera koymuş iyi çekiyo diyor Allahım ya.... Carl-Zeis mercekten söz etmiyorum bile....:deal:
bide diyosunki bluetooth çıktı ..aa ne güzel 1500tlye telefon al bluetooh sonradan eklesinn hayret bişey şakamı bu
MMs gelirse sen kullanmıyo olabilirsin ama Turkcelin açıklamasına göre MMS alınıp yollanma oranı avrupayla aynı düzeyde yani türkiyede çok fazla kullanılıyor.Sen araştırıp bilmedigin için bilmiyorsun.
Piyasadaki bir çok telefonu detaylı bir şekilde inceledim
15 yaşında dubaiden telefonlar getirtip türkiyede sattım Adıyaman,killis,antep burlarda mekik dokudum
Türkiyede olmayan telfonları ben çatır çatır sattım
Sen gelmişsin benim gibi bir adama kullan bak diyosun ya arkadaşım bana bilgisiz gelme tamammı Sen kullan dedigin telfonu ben çıkarçıkmaz kullandım:@
İ-phone sevebilrisin toz kondurmayada bilrisin ama Gerçekler acıdır . Özellikler belli satış rakamları belli daha ne konuşuyosun beni sinirlendiriyosun :vur
Hayret bişey ya biz telfona yıllarımızı vermişiz adam gelmiş kullan yorum yapabilecekmisin diyo konuşuyo.
Sen renkli ekranlı telefonları başklalarında gördügünde ben ticaretini yapıyodum.:sopa:

bence ıphone 3g alıp 3 gun kullan ondan sonra bu yorumlarını yap anıl_tr arkadsım ben sahsen nokiadan baska telefon kullanmam diyordum bir cok modelinide kullandım 9 aydır iphone kulllancısıyım yurt dısından getirttim buna inana ıphone gibi bir telefonu ne nokia nede bir baskası yapabilir nokia iphone gibi kaliteli bir makineyi belki 10 yıl sonra yapabilir veri tırnsferi olmamasının (mp3 resim video ) nedenide telif hakından dolayıdır mp3 aslında korsanlıktır bir anlamda bunun onune gecme amacıdır appel isi basından onlemini alma cabasında

10 yıl sonra haa nokianın ve ssmsungun bir consept cihazlarına bakın bakalım bir ondan sonra 10 yılmı yoksa daha yakın yıllardamı napcagını görün
nokia 5800 xpres ve samsung i900 omnia ;i-phon dan 1000 kat daha iyi özelliklere sahip şimdi sen söyle bakalım 10 yıl beklememize gerek varmı
Teklif haklarından hiç bahsetme bana
Evinde kullandıgın kaç program yasal hı:naughty:
Winnap,winrar,winzip Ofis ,xp, vista, Hepsini geçtim sen mp3 dinlemiyosun herhalde....
Yasal diyosanız herşeyi yasal kullanın i-phone nun mazeretlerini kapatamaya çalışmayın.
korsanlıkla savaşacakmış yokyaa kaç i-pod kullnıcısı yasal şarkı dinliyor :kop:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Nokia da hisesenmi var :) haha guzel arkadasim ben sana benim kullanidim hersey yasal dedimmi bende arastirdim neden iphonede veri tiransferi olmadigini edindigim bilgi bu telif haki ve yasadisi mp3 aktarim dediler sana tavsiyem
5800 samsungi900 iphone karsilastir yada kayslama yapanlari internette oku arastir ondan sonra konusalim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Nokia da hisesenmi var :) haha guzel arkadasim ben sana benim kullanidim hersey yasal dedimmi bende arastirdim neden iphonede veri tiransferi olmadigini edindigim bilgi bu telif haki ve yasadisi mp3 aktarim dediler sana tavsiyem
5800 samsungi900 iphone karsilastir yada kayslama yapanlari internette oku arastir ondan sonra konusalim

hala araştır kullan diyosun ben sana kullandım inceledim diyorum yazdıklarımı okumuyosun galiba asıl sen incelemeleri oku bakalım özelilkler ortada daha fazla konuyu uzatmanın bir anlamı yok i-phonu sevebilrisn ama özellik konusunda kıyaslayamazsın :pro:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:pro:

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
anl_tr senin bu ukala tavırlarının sebebi ne anlayamıyorum.sen iphonu jailbreak yapmadan iphod touch şekliyle kullanmışın ki böyle konusuyosun:D sen biraz oyun oynada iphone da sonra konusuruz :D görüntü kalitesini dokunmatiği başka hangi tlfnda var burdan sıkmakla olmuyo bu işler dünyada tek sen tlfnlarla ilgilenmiosun..dünyada bak bakalım nokiayı kullanan varmı bizim millet kadar ıkı haftada bi tlfn cıkarıyolar zaten.. iphone dünyada takip ediliyo sürümleri yüklediğinde bir cok özelliği geliştiriliyor ayrıca sen müzik dinlemedin galiba dünyanın en kaliteli müzik çalan aletleri arasında yer alan ipod ların özelliği zaten mevcut ha sen herşeyi biliyosunya koy bi omnia n96 bide iphone tercihler ne olacak komiksin gerçekten gülerek proteste ediyorum seni :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
milyarlık ipon buetuth veri transferi yok mu :D

Symbiont

Üye
diğer arkadas iphone sahibi değil heralde açığı kınıyo :D
yok benim elimde iphone var kullanması garip geldiği için dolabımda duruyor.yani bir htc touch dioamond ile aynı deil yada n95 ile

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
iphonu olupta dolabında saklayan tek sensındır heralde yada dolabın portatif tasınabılır heralde :ehe

erayyesilyurt

Üye
ben bunu yükledim ama nereye kayıt edildiğini bilmiyorum nasıl bulabilirim

Symbiont

Üye
iphonu olupta dolabında saklayan tek sensındır heralde yada dolabın portatif tasınabılır heralde :ehe
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
Dolabım Dediysem Anla Teknosa Gibi Vitrin Yaptım Hangisini Canım İstediyse Onu Alıyorum Yanıma 25 Telefon Arasından Seçiyorum 1 Tane Atıyorum Atıyorum Cebe İ Phone Orada 4 Aydır Duruyor Ama Adam Gibi Kullanmışlığım Yoktur Olmayacak Gibi De Duruyor:nono:

--------------- Ekleme ---------------

anl_tr hakkaten Baya İ Phone Gözümde Köreldi Ben EN iyisi N95 8GB Kullanmaya devam Edeyim

pepe7115

Üye
hala araştır kullan diyosun ben sana kullandım inceledim diyorum yazdıklarımı okumuyosun galiba asıl sen incelemeleri oku bakalım özelilkler ortada daha fazla konuyu uzatmanın bir anlamı yok i-phonu sevebilrisn ama özellik konusunda kıyaslayamazsın :pro:

yaaa bu armutu kım konusuturuyoo yaaa kullanmısmıs tıceretını yapıyomusmus sen once bı ınterenete gır bak bakalım dunyada en cok ne satıyo telefon olarak dunyanın 1 numaralı mp3 player ne sonra kalk bana nokıa samsung de .. zaten senın gıbı armutlar artık onları kullanıyo arakdas iphone almıs bı sey yukleyememıstır sonra bok atar kendı mallıgından bahsetmez .. kamera olaarakta bı iphonle foto cekelım bı senın ıstegıın telefola eger sectıgın telefon iphonda ıyı foto ceksın iphone mu sana hedıye etcem ama cekmezse o telefonu sana yedırırım varmısın... artıst bole net ortamında atıp tutuyosun acıkca sole iphone alacak param yok de bok atma yuzyılın en ıyı telefonuna sen elıne ipod almısındır iphone yerıne :@:@:@ bole armutlar ınsanları sınır edıyo yaa dunya bu telefon icin delırıyo beyfendı bok atıyo....:bann::bann::bann::bann::bann::bann:

Üst Alt