arkadaşım bu dediğinie sadece gülüyorum.sen bir al kullan bakalım o zaman nokia,samsung diyebilecek misin.MMS desen 3.0 da çıktı merak etme Bleutooth ta çıktı kamer desen senin 8 mp dediğin makineden daha kral çekiyor hem ben anlamıyorum fotografçı mıyım telefon kullanıcısı mı mms olmasada sorun değildi hayatım da hiç çekip birisine bir foto yollamadım.gerçek bir telefon kullanamak istiyorsan bir kez al eline iphone u kullan bakalım bir daha aynı yorumu yapacak mısın?
asıl ben senin dediklerine kahkaha atıyorum
sende 1 miktar teknoloji bilgisi veya bir miktar araştırma iç güdüsü olsaydı
bunları demezdin
Sen i-phonu nezaman aldın ben ilk çıktıktan 1 ay sonra agustosta arkadaşım aldı Amerikadan ve buraya getirdi.
Belki Türkiyedeki sayılı kullanıcalardan biriyimdir.
Ben çok detaylı bir şekilde inceldim.
kesinlikle nokia ve samsungun yanından geçemez.
demişsinki "Bleutooth ta çıktı kamer desen senin 8 mp dediğin makineden daha kral çekiyor"
bu nedemek ya dalgamı geçiyosun sen benle 8mp den kral çekiyomuş git bir inov8 bakbakalım krala
uşagı karıştırma tamammı?? Dandik bir tane 2mp kamera koymuş iyi çekiyo diyor Allahım ya.... Carl-Zeis mercekten söz etmiyorum bile....

bide diyosunki bluetooth çıktı ..aa ne güzel 1500tlye telefon al bluetooh sonradan eklesinn hayret bişey şakamı bu
MMs gelirse sen kullanmıyo olabilirsin ama Turkcelin açıklamasına göre MMS alınıp yollanma oranı avrupayla aynı düzeyde yani türkiyede çok fazla kullanılıyor.Sen araştırıp bilmedigin için bilmiyorsun.
Piyasadaki bir çok telefonu detaylı bir şekilde inceledim
15 yaşında dubaiden telefonlar getirtip türkiyede sattım Adıyaman,killis,antep burlarda mekik dokudum
Türkiyede olmayan telfonları ben çatır çatır sattım
Sen gelmişsin benim gibi bir adama kullan bak diyosun ya arkadaşım bana bilgisiz gelme tamammı Sen kullan dedigin telfonu ben çıkarçıkmaz kullandım

İ-phone sevebilrisin toz kondurmayada bilrisin ama Gerçekler acıdır . Özellikler belli satış rakamları belli daha ne konuşuyosun beni sinirlendiriyosun

Hayret bişey ya biz telfona yıllarımızı vermişiz adam gelmiş kullan yorum yapabilecekmisin diyo konuşuyo.
Sen renkli ekranlı telefonları başklalarında gördügünde ben ticaretini yapıyodum.
bence ıphone 3g alıp 3 gun kullan ondan sonra bu yorumlarını yap anıl_tr arkadsım ben sahsen nokiadan baska telefon kullanmam diyordum bir cok modelinide kullandım 9 aydır iphone kulllancısıyım yurt dısından getirttim buna inana ıphone gibi bir telefonu ne nokia nede bir baskası yapabilir nokia iphone gibi kaliteli bir makineyi belki 10 yıl sonra yapabilir veri tırnsferi olmamasının (mp3 resim video ) nedenide telif hakından dolayıdır mp3 aslında korsanlıktır bir anlamda bunun onune gecme amacıdır appel isi basından onlemini alma cabasında
10 yıl sonra haa nokianın ve ssmsungun bir consept cihazlarına bakın bakalım bir ondan sonra 10 yılmı yoksa daha yakın yıllardamı napcagını görün
nokia 5800 xpres ve samsung i900 omnia ;i-phon dan 1000 kat daha iyi özelliklere sahip şimdi sen söyle bakalım 10 yıl beklememize gerek varmı
Teklif haklarından hiç bahsetme bana
Evinde kullandıgın kaç program yasal hı

Winnap,winrar,winzip Ofis ,xp, vista, Hepsini geçtim sen mp3 dinlemiyosun herhalde....
Yasal diyosanız herşeyi yasal kullanın i-phone nun mazeretlerini kapatamaya çalışmayın.
korsanlıkla savaşacakmış yokyaa kaç i-pod kullnıcısı yasal şarkı dinliyor