featnuri
Üye
arkadaşlar ilk programımı yazdım adı ''by61'' hadi bir göz atın
arkadaşlar başlıkta da soylediğim gibi ilk programımı yazdım.ilk once nedir ne değildir ondan bahsedeyim.
programın adı '' by61 ''
program aracılığıyla facebook(m.facebook,zero facebook),google(web ,görsel arama) picasa,flickr ,youtube,twitter vee ve ve maxicep(ana sayfa ve forum) sitelerine kolay ulaşım imkanı sağlar.kendimce şık bir arayüz hazırladım.(program menüde smartface olarak görünmektedir.nedeni iste uygulamayı oluşturduğum sistemin tam sürüm olmaması ve adını değiştirememem.ama kesinlikle ben oluşturdum.)daha ilk programım.eksik , tuhaf , kötü yanları varsa çekinmeden eleştirebilirsiniz.yüklerken smartface player yüklensin mi sorusuna evet diyoruz.(3kb yer kaplar.)inşallah maxicep için daha iyi şeyler başarırım.buradan çok şey ögrendim.simdi karşılığını verme zamanı
işte görüntüleri :
programın adı '' by61 ''
program aracılığıyla facebook(m.facebook,zero facebook),google(web ,görsel arama) picasa,flickr ,youtube,twitter vee ve ve maxicep(ana sayfa ve forum) sitelerine kolay ulaşım imkanı sağlar.kendimce şık bir arayüz hazırladım.(program menüde smartface olarak görünmektedir.nedeni iste uygulamayı oluşturduğum sistemin tam sürüm olmaması ve adını değiştirememem.ama kesinlikle ben oluşturdum.)daha ilk programım.eksik , tuhaf , kötü yanları varsa çekinmeden eleştirebilirsiniz.yüklerken smartface player yüklensin mi sorusuna evet diyoruz.(3kb yer kaplar.)inşallah maxicep için daha iyi şeyler başarırım.buradan çok şey ögrendim.simdi karşılığını verme zamanı

işte görüntüleri :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

telefonu dokunmatik yapma diye birşey yok.unut.telefonun dokunmatik olması tamamen donanımsal birşeydir ve programlarla bunu yapmak imkansızdır.he olsa yapar mıydım.tabiki evet.ah ne kadar çok isterdim n95 8gb ımı dokunmatik yapmayı bi bilsen.ama kısacası maalesef mümkün değil.program için yorumda bulunanlara teşekkürlerimi sunuyorum.inşallah daha iyisi maxicep için gelecek.

emeğine saglık