arkadaşlar ilk programımı yazdım adı ''by61'' hadi bir göz atın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilk programımı yazdım adı ''by61'' hadi bir göz atın
arkadaşlar başlıkta da soylediğim gibi ilk programımı yazdım.ilk once nedir ne değildir ondan bahsedeyim.
programın adı '' by61 ''
program aracılığıyla facebook(m.facebook,zero facebook),google(web ,görsel arama) picasa,flickr ,youtube,twitter vee ve ve maxicep(ana sayfa ve forum) sitelerine kolay ulaşım imkanı sağlar.kendimce şık bir arayüz hazırladım.(program menüde smartface olarak görünmektedir.nedeni iste uygulamayı oluşturduğum sistemin tam sürüm olmaması ve adını değiştirememem.ama kesinlikle ben oluşturdum.)daha ilk programım.eksik , tuhaf , kötü yanları varsa çekinmeden eleştirebilirsiniz.yüklerken smartface player yüklensin mi sorusuna evet diyoruz.(3kb yer kaplar.)inşallah maxicep için daha iyi şeyler başarırım.buradan çok şey ögrendim.simdi karşılığını verme zamanı:oke:
işte görüntüleri :

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hoverlock, kapu, -Börteçine- ve 11 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

pRime.

pRime.

Üye
Başarılı. Çok teşekkürler.

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
ben teksekkur ederim arkadaşlar.saolasınız.elimden geldiği kadar:oke:
faydalı olduysa ne mutlu bana.

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Denedm harika bisey çok güzel olmuş
Ellerine saglık..... Tşkr

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim.dilediğiniz gibi kullanın.daha iyi şeler yazmak istiyorum artık.aklınızdan geçen birşeyler varsa söyleyebilirsiniz.hem bana da yol göstermiş olursunuz.düşünüp duruyorum ne ister ki bizim vatandaş,ne lazım bize :hmmm:naughty:

ehre

Üye
dosttum seninle konuşmak istiyorum ozelden mesaj atarmsın numaranı

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
dosttum seninle konuşmak istiyorum ozelden mesaj atarmsın numaranı
arkadaşım sana mesaj gönderiyorum.iletilmiyor mu şüphe duydum.olumlu yada olumsuz bir sevap verirsen sevinirim.(h)

braineater

braineater

Üye
emeğine sağlık işime yarar göründüğü kadarıyla teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
Eline saglik

vuslat3

vuslat3

Üye
öncelikle eline sağlık bu pro da youtube ve facebook taki videolar izllenebiliyor mu?

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık işime yarar göründüğü kadarıyla teşekkürler
ben teşekkür ederim kardeşim.tepe tepe kullanın :islik

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle eline sağlık bu pro da youtube ve facebook taki videolar izllenebiliyor mu?

arkadaşım video izleme olayı tefonunuzun marka modeline göre değişir.menüdeki sitelerin hepsine tek tek adres yazmaktan kurtarır.kısayoldan tarayıcınızın ilgili siteyi açmasını sağlar.video desteği tamamen cihazınızla ilgilidir.:bye2:

crad

Üye
ya ben senden n73 telefonunu dokunmatik yapma programı istiyorum yapabilirsen çok sevinirim

karakule100

karakule100

Üye
ya ben senden n73 telefonunu dokunmatik yapma programı istiyorum yapabilirsen çok sevinirim

öncelikle program için teşekkürler başarılarının devamını dilerim

arkadaşın dileğine gelirsek hadi yap şu programında millet sevinsin:oke:

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle program için teşekkürler başarılarının devamını dilerim

arkadaşın dileğine gelirsek hadi yap şu programında millet sevinsin:oke:

canım arkadaşım artık birşeyler öğrenmenin vakti geldi galiba:evet:telefonu dokunmatik yapma diye birşey yok.unut.telefonun dokunmatik olması tamamen donanımsal birşeydir ve programlarla bunu yapmak imkansızdır.he olsa yapar mıydım.tabiki evet.ah ne kadar çok isterdim n95 8gb ımı dokunmatik yapmayı bi bilsen.ama kısacası maalesef mümkün değil.program için yorumda bulunanlara teşekkürlerimi sunuyorum.inşallah daha iyisi maxicep için gelecek.
iyi forumlar:heyo::bigstar:
------
he ekleme yapayım. crad nickli arkadaşımıza yanıt verdim.yanlış anlaşılma olmasın.

storm_46

storm_46

Üye
helaall diyrom ya.çok güzell olmuş ve başarılı,:gul: emeğine saglık teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: featnuri
333fatik333

333fatik333

Üye
eyvallah

• Beğen
johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
emeine salik

• Beğen
bosnakselo

bosnakselo

Üye
Kardes emeğin icin tesekürler bide facebook videolarını seyretmek icin bi program yapsan binlerce kişinin bu sorunu var böyle bi program yapan varya kral olur bence tsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt