divineangel
Üye
Arkadaşlar HTC HD 2 yi 2 haftadan uzun süre kullanmış birisini arıyorum birkaç sorum olacakta???
Yakın zamanda almanyadan bi akrabam geleecekte almayı düşünüyorum ama kullanıcılara danışmak istediğim birkaç konu var
GPS 15 günlük sürüm bedava veriyorlarmış ilk sorum bu 15 günden sonra ne yapacağım
Almanyada bu cihaz daha ucuzmudur ucuzsa ne kadar ucuz?
Sizin yaşadığınız sorun varmı? varsa nedir???
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
GPS 15 günlük sürüm bedava veriyorlarmış ilk sorum bu 15 günden sonra ne yapacağım
Almanyada bu cihaz daha ucuzmudur ucuzsa ne kadar ucuz?
Sizin yaşadığınız sorun varmı? varsa nedir???
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
) daha cok online banka, evrak, felan bu tarz islerde seni yari yolda birakmaz benim arayipta bulamadigim ozellikleri tv izleyememek kendi internetinden radyo tv izleyemiyorsun illa evden veya sabit bi internet tattindan faydalanman gerek su an itabariyle dunyadaki butun sitelerden arayipta bulmadigim program yok ( internet radyo haric ) hepsini bizzat yukledim kullandim is yerinde HTC HD2 ile turk radyolarini dinleyemiyorum tv izleyemiyorum benim hayal kirikligim unutmadan burada suan itibariyle havalar soguk malum ceket mont kullaniyoruz ne alakasi var deme ben simdiden havalar isininca T-Shirt le disari cikinca telefonu nere sigdircam ceket giyinirken sorun olmuyordu ama simdi birde bu sorun cikti HTC HD2 mecburiyetten elinde tasimak zorunda kalabilirsin genelde jeans giyiyorsan benimgibi ne demek istedigimi anlarsin ozaman HTC HD2 biraz buyuk
(( unutmadan birde HTC HD2 yi sakin yere dusurme ( ben dusurdum ) sana pahaliya patlar ekran kenarlarinda fazla bi mesafe yok o yuzden yere dustugu anda telefonu unuta bilirsin ekrani kenardan kiriliyoo kararma yapiyoo benim suna itibariyle tamirde HTC HD2 iki aydir ekran degistirtmekle ugrasiyorum ayrica nekadar tutacaginida bilmiyorum zannedersem 200€ civarinda bi para odemek zorunda kalicam
3310 al daha kibar ayrıca sağlam telefon aynı işi yapar
) Cihazdan genel olarak oldukça mutluyum şimdilik tek bir sorun dahi çıkmadı kesinlikle herkese tavsiye ederim