Arkadaşlar HTC HD 2 yi 2 haftadan uzun süre kullanmış birisini arıyorum birkaç sorum olacakta???

Sponsorlu Bağlantılar

divineangel

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar HTC HD 2 yi 2 haftadan uzun süre kullanmış birisini arıyorum birkaç sorum olacakta???
Yakın zamanda almanyadan bi akrabam geleecekte almayı düşünüyorum ama kullanıcılara danışmak istediğim birkaç konu var

GPS 15 günlük sürüm bedava veriyorlarmış ilk sorum bu 15 günden sonra ne yapacağım

Almanyada bu cihaz daha ucuzmudur ucuzsa ne kadar ucuz?

Sizin yaşadığınız sorun varmı? varsa nedir???

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: efeaytac

alfa217

Üye
gerçekten güzel bi seçim olur tebrik ederim öncelikle.fiyat konusuna gelince arada fazla fark olacağını sanmıyorum.ama size tavsiyem garanti açısından Türkiyeden almanız olur.çünkü yurtdışı cihazların türkiyede garantisi pek geçmiyor artı kayıt sorunu olacaktır.

gps sorununuz için; cihazda zaten gps modülü olduğu için istediğiniz gps programını kurup ücretsiz kullanabilirsiniz.15 günlük deneme sürümü dediğiniz cihazla beraber gelen co-pilot programıdır.yani illa o programı kullanmanız gerekmez bu sitede ve diğer sitelerde özellikle aşağıdaki linkini verdiğim sitede cihazınıza uygun bütün programları ve tüm sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz

eğerki daha önce pda kullanmadıysanız cihazın kullanımı size zor gelebilir ama alışırsınız mutlaka.sonuçta windows mobile, symbian denen işletim sisteminden çok farklı çok üstün ve geliştirmeye her zaman açıktır.

flexi_78

Üye
ben almanyada yasiyorum htc hd2 yi gecen sene 10. ayda anlasma yaptim yaklasik 30€ aylik oduyorum telefonu 1 ay bekledikten sonra 11. ayda bana geldi ilk defa bi PDA telefon kullaniyorum daha onceden de tecrubelerim oldu ama PDA farkli bi olay ayrica htc hd2 dahada farkli bana biraz fazla geliyoo daha cok mesleginizle alakali bi telefon guncel mail felan guzel ama office ozellikleri bana gore degil oyun oynama yasinida biraz geride biraktim yas bu arada 32 :)) daha cok online banka, evrak, felan bu tarz islerde seni yari yolda birakmaz benim arayipta bulamadigim ozellikleri tv izleyememek kendi internetinden radyo tv izleyemiyorsun illa evden veya sabit bi internet tattindan faydalanman gerek su an itabariyle dunyadaki butun sitelerden arayipta bulmadigim program yok ( internet radyo haric ) hepsini bizzat yukledim kullandim is yerinde HTC HD2 ile turk radyolarini dinleyemiyorum tv izleyemiyorum benim hayal kirikligim unutmadan burada suan itibariyle havalar soguk malum ceket mont kullaniyoruz ne alakasi var deme ben simdiden havalar isininca T-Shirt le disari cikinca telefonu nere sigdircam ceket giyinirken sorun olmuyordu ama simdi birde bu sorun cikti HTC HD2 mecburiyetten elinde tasimak zorunda kalabilirsin genelde jeans giyiyorsan benimgibi ne demek istedigimi anlarsin ozaman HTC HD2 biraz buyuk :((( unutmadan birde HTC HD2 yi sakin yere dusurme ( ben dusurdum ) sana pahaliya patlar ekran kenarlarinda fazla bi mesafe yok o yuzden yere dustugu anda telefonu unuta bilirsin ekrani kenardan kiriliyoo kararma yapiyoo benim suna itibariyle tamirde HTC HD2 iki aydir ekran degistirtmekle ugrasiyorum ayrica nekadar tutacaginida bilmiyorum zannedersem 200€ civarinda bi para odemek zorunda kalicam :((( yardimci olabildiysem sevinirim

divineangel

Üye
    Konu Sahibi
cihazın almanyadi şuanki fiyatı kaç euro

flexi_78

Üye
HTC HD2 nin su anki fiyati almanyada 15 nisan 2010 450€ hatsiz alirsan

alfa217

Üye
bence yurtdışı cihazlara eğer pasaportla kayıt imkanınız yoksa hiç girmeyin.türkiyeden alın garanti konusunda sıkıntı çekmezsiniz ayrıca türkiyedeki en iyi htc servisi teleservice dir.arızalarda bu servisi kullanmanızı öneririm.

xm5

xm5

Üye
ipohone alın gerisi telefon deyil ipohone gerisi boş

--------------- Ekleme ---------------

windovs işletimli telefonlar agır çalışır remleri düşük
oysa ipohonelerde remleri yükseltiler

alfa217

Üye
:kop: 3310 al daha kibar ayrıca sağlam telefon aynı işi yapar :kop:

divineangel

Üye
    Konu Sahibi
sorulan sorular dışında yorum yapanlar muhatabım değildir bir de düzgün Türkçe ile yazın anlaşılmıyor.

ismail_23

Üye
hafıza kartı olarak ne önerirsiniz?

4MaxPayne

Üye
Evet GPS 15 günlük deneme sürümüdür adı "Co-Pilottur" ama bunun bir önemi yok ben HD 2'me iGo,Tom Tom,Route 66 gibi 3 tane süper GPS programı yükledim (Gözüm doysun :D) Cihazdan genel olarak oldukça mutluyum şimdilik tek bir sorun dahi çıkmadı kesinlikle herkese tavsiye ederim

alfa217

Üye
hafıza kartı cihazınıza göre değişir ama kartınızın sdhc olmasını tavsiye ederim daha hızlıdır.

4MaxPayne; gerçekten güzel cihazdır güzel seçim yapmışsın tebrikler.gps programı olarak garmini de yükle tam olsun hepsinden iyidir ve en güncel harita garmindedir şimdilik

ismail_23

Üye
hd 2 için en iyi performans veren hafıza kartını sormuştum?

murat.kara

Üye
eger pda dusunuyorsan bujtelefonjiyinbir secim derim 1 ghz islemciye sahip bir telefon yukarida ardadas radio dinleyemiyorum demis ama ben hollandadayim ve hic sorunsuz dinleyebiliyorum

yeah34

yeah34

Üye
turkıyede radyoyu unutun =) rss seklinde calisan radyo war turkited2e bu sistem yok malesef

t 2 var gayet memnunum ram ve islemciden sıkıntı yasamadim 1200 de h2 ye vercegime 560 lire buna verdim rahatim =) ayni ekran kucuk biraz daha ince gayet guzel

ismail_23

Üye
Bende forumlardaki tavsiyeleri dinleyerek cihazı turkcell den kontratlı olarak aldım 2 haftadadır kullanıyorum genel itibari ile çok memnumun internet ve video için ideal bi cihaz tek olumsuz tarafı ise batarya sorunu bir günü bile tamamlayamıyorum ama böyle bi cihaz alacaksan internet paketi şart zaten cihazın kullanma kılavuzundada öyle yazmışlar yurdışından alıp üzerine bide her ay net parası vereceğine turkcell den al derim tabi bu benim fikrim.

dolorexdraje

dolorexdraje

Üye
Arkadaşlar bu model başka hiç bir HTC modeliyle kıyaslanamaz çünkü kalem işlemiyor kapasitif ekran yani sadece parmaktaki statik elektrikle çalışıyor. Bu da hassasiyeti arttırıyor ve mükemmel performansa yol açıyor. Bi arkadaş I-Phone demiş; I-Phone'da 2 uygulamayı aynı anda çalıştırabiliyor musunuz? Hayır! Ancak yeni gelecek olan I-Phone'a tomarla para vererek multitask özellikli kullanılabilecek. I-Phone'daki oyun ve uygulamara ihtiyacı olmayanlar için tavsiyemdir bu cihaz.

aykizim

Üye
Yakın zamanda almanyadan bi akrabam geleecekte almayı düşünüyorum ama kullanıcılara danışmak istediğim birkaç konu var

GPS 15 günlük sürüm bedava veriyorlarmış ilk sorum bu 15 günden sonra ne yapacağım

Almanyada bu cihaz daha ucuzmudur ucuzsa ne kadar ucuz?

Sizin yaşadığınız sorun varmı? varsa nedir???

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

cihazı al. 15 günde bir yeniden 15 günlük denme sürümü yapman için çok basit bir yol var

xm5

xm5

Üye
dünyada pc ve cptelefonları artık sağlam yapmıyorlar maliyet yüksek oluyor
malzeme kaliteli olursa yerede düşür suyada yapım çok önemli romanyada ceptelefonu yapıyor

61semih

61semih

Üye
turkıyede radyoyu unutun =) rss seklinde calisan radyo war turkited2e bu sistem yok malesef

t 2 var gayet memnunum ram ve islemciden sıkıntı yasamadim 1200 de h2 ye vercegime 560 lire buna verdim rahatim =) ayni ekran kucuk biraz daha ince gayet guzel

ben htc touch 2 kullanıyorum donanımsal olarak radyo var ama yazılımsal olarak olmadı bunu arastırdım ve radyo programı uldum gayet ıyı calısıyor bu foruma ekledım lınkını wm 6.5 radyo programı '''(turkcell rom da olmayan)''' adlı konuya bakarsanız ordan ındırebılırsınız

Üst Alt