Arkadaşlar her telefon için temalarım war....

Sponsorlu Bağlantılar

170709

Üye
S8500 wave için bişeylerin var mi ?

smhergn

Üye
"1.TELEFON ADI:SGH-C5510
2.EKRAN BOYUTU:240 x 320
3.TEMA TARZI: Gothic veya eğlenceli

Hayalet__27

Hayalet__27

Üye
Samsung GT-3053 128x160

Olacağını Zannetmiyorum ama Sen bi Bak.

kacmaz72

Üye
sony ericsson c902 240x320 flash menülü tema lazım bulabilirsen cok sevinirim şimdiden tşk

batuhanhann

Üye
bana çakma ıphone v820 teması bulurmusun sadece tuşların arka ekranı değişse yeter

--------------- Ekleme ---------------

lütfen ve acil

ekran 240 320
cakma ıphone

v820

transformatör

Üye
c5510
240x320
araba göstergesi şeklinde bulursan sevinirim

batuhanhann

Üye
olabilir

tekrar yazıyorum trident çin malı ıphone v820 tuşların arka kısmı değişse yeter 240 320

emıncan17

Üye
samsung u 800 e tema lazım kardeşim farklı temalar bulurmusun acil

blackrayyy

blackrayyy

Üye
banada samsung GT-C5510 için güzel bir tema lazım (arabalı filan olabilir).:megafon:

burakesra

Üye
samsung wave ıcn tema gerek arkadaslar

melois

Üye
samsung GT-5233A temasını nasıl değiştirmem gerekir neler yüklemem gerekir. temin edebilirmiyiz

abaymuhammed

Üye
kardeş bana se w302 hareketli komik tema atar msn

burakkeklik2010

Üye
kardeş telefon samsung corby wifi ekran boyutu : 240 x 320 bana windows 7 teması bulursan sevinirm :bigstar:

barbunya88

Üye
kardeş telefonun için özel tema bulamadım ama bide şunu dene ,yapınya siyah tema geliyor zaten samsungların birçoğu tema desteklemiyor :(

Gereken dosyalar: TkFileExplorer_2.2.rar :

*#6984125*# sonra bunu; *#73561*# en son gelen kısımda seçin; URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak.

Bu kısımda ayrıca anlatılıyor;
1. TkFileExplorer programına ihtiyacımız var.
2. Telefonu PCye bağlayın, samsung PC studio ile connected olsun.
3. TkFileExplorer'ı başlatın ve "Settings" kısmından port'u seçin (PC Studio programının sürücüleri yüklenmemişse port gözükmez)
4. "File" > "Connect" tıklayın.
5. Dosyayı Phone\SystemFS\settings\PreConfiguration \URLOCATION\NV\nv_original.ini buradan bulun ve bunu C diskine indirin. Sonra nv_original.ini dosyasına şu satırı ekleyin " NV_SI_MY_THEME_STYLE=0 " Ve bu dosyayı telefona geri yükleyin. Fakat bu dosyayı telefona geri yüklemeden önce eski dosyayı silin.
6. "Pre-configuration" yapıyoruz, tuşlayın: *#6984125*# sonra Pre-connfiguration sonta *#73561*# ve son son seçiyoruz: URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak. Fakat sonra yeşil veya kırmızı temayı seçerseniz siyah tema uçar, geri getirmek için "Pre-configuration" işlemini yapmanız gerekir. (En basit olan işlem) Yanlış yaptığınızda oluşabilecek hatalardan kendiniz sorumlusunuz.

</SPAN>

Onu bulamadım ege :d :d

AMA İSTERSENİZ DUWAR KAĞITLARIDA WAR OAKAK BAKIN ORAYA :) TÜM TELEFONLAR İÇİN GARANTİ(%100) OYUN WAR:oke:
benim tel corby ve tk file port bulmuyor pc studio gordugu halde

fatihsubaşı

Üye
bana tema lazım sgh L700

-Emre

-Emre

Üye
Her Telefona Temalrım war yazmışsın...

Sıkıysa GT-E2550 ye Bul :d:

sinanpp

sinanpp

Üye
:ehe:ehe herçesit smsung star yok dimi abey.keşke olaydı ya:off:

• Beğen
Tepkiler: zıkkımın ve -Emre

asjklsj

Üye
temacı geldi haanıııııııım

MaxiHan

MaxiHan

Üye
samsung star için bul sıkıyosa :d::d::d: ona anca firmware yada patch yapılabilir, onuda sen bilmessin |-)

• Beğen
Tepkiler: -Emre

sonce96

Üye
asıl sen benimkini bul s5233t yani tvli arkadaş bi bulamadım gitti :hmmm

Üst Alt