Arkadaşlar hele bi bakın ne diyecem :) gel gel

Sponsorlu Bağlantılar

Masha

Masha

Üye
Param olsa kesinlikle gözünün yaşına bakmam. Fiyatıda kaliteside ve ekrandaki 3D gözlüksüz görüntüsüne değer derim ben. Android 2.2 Froyo yüksek olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum. Şarz performansı nasıl olur acaba :hmmm

fireman87

fireman87

Üye
Wawe 2 önce kendisine uygulama sağlasın bence .

mustafa1800

Üye
aynısı HTC 'de var :D

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
param olsa kesinlikle gözünün yaşına bakmam. Fiyatıda kaliteside ve ekrandaki 3d gözlüksüz görüntüsüne değer derim ben. Android 2.2 froyo yüksek olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum. şarz performansı nasıl olur acaba :hmmm

şarj olayı bütün andiroidlerdeki gibi (motorola serisi hariç çünkü bunlarda şarj 1 gün gidiyor kullanımda) 3 gün kullanımda birde zaten 2.2 froyo ama 2.2 ve 2.3.4 de güncellenebilecekmiş dostum

----------Eklendi @ 15:09:04 ---------- Yazıldı @ 15:07:24 ----------

aynısı HTC 'de var :D

HTC DE BU YOK AMA :) 1GHz Dual-Core ARM – A9 işlemci ve GeForce GPU’lu Nvidia Tegra 2 çipseti (Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor, PowerVR SGX540 GPU, TI OMAP4430 chipset)
Dual 5 MP, 2560 x 1920 piksel, otofokus, LED flaş, stereoscopic photos & videos; geo-tagging, video 1080p@24fhz (2D), 720@30fps (3D), ikinci video HDMI port

----------Eklendi @ 15:09:49 ---------- Yazıldı @ 15:09:04 ----------

[sıze="2"]wawe 2 ön kendisine uygulama sağlasın bence .[/sıze]

yani neden olmasın :)

hayatperest

hayatperest

Üye
konu yanlış yere mi açılmış ne :d: ama yine de donanım olarak coşmuş bir cihaz.

param olsa alır mıyım? en azından bir ele alıp denemek lazım. Lg güzel hoş telefonlar çıkarıyor. ben mesela wave almadan önce lg gc900 modelini düşünüyordum. yaklaşık 800-900 arası bir fiyatı vardı. 8mp 720p kameranın yanında kapasitif 800*480 16m renk lcd ekran da falan iyiydi. şimdi ebay de 180-250tl arası fiyatı.

herneyse sorun şu lg nin satış sonrası destek noktasında hiç ilerlemesi olmuyor. ha bu sefer android olması güzel olmuş. güncelenebilir sürüm vs. almak gibi bir niyetiniz varsa sırf denemek için alınır.

Ekran olayına gelince herkesin de bildiği gibi şu an piyasada iki ana ekran üreticisi var ( Çin telefonları saymazsak :aha:) LG ve Samsung ikisi de Ar-Ge de tavan yapmış durumda. Yine de samsung bir adım ilerde gibi görünüyor. :alkis

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu yanlış yere mi açılmış ne :d: Ama yine de donanım olarak coşmuş bir cihaz.

Param olsa alır mıyım? En azından bir ele alıp denemek lazım. Lg güzel hoş telefonlar çıkarıyor. Ben mesela wave almadan önce lg gc900 modelini düşünüyordum. Yaklaşık 800-900 arası bir fiyatı vardı. 8mp 720p kameranın yanında kapasitif 800*480 16m renk lcd ekran da falan iyiydi. şimdi ebay de 180-250tl arası fiyatı.

Herneyse sorun şu lg nin satış sonrası destek noktasında hiç ilerlemesi olmuyor. Ha bu sefer android olması güzel olmuş. Güncelenebilir sürüm vs. Almak gibi bir niyetiniz varsa sırf denemek için alınır.

Ekran olayına gelince herkesin de bildiği gibi şu an piyasada iki ana ekran üreticisi var ( çin telefonları saymazsak :aha:) lg ve samsung ikisi de ar-ge de tavan yapmış durumda. Yine de samsung bir adım ilerde gibi görünüyor. :alkis

konu yanlış yere acılmadı da iilk konunun altına dikkat edersen görürsün rkadaşım neyse dikkatinden kaçmış diyerekten şu nu demek istiyorum ekran olayında ar-ge dedigin olayı anlamadım ??
Acıklayabilirmisin

mustafa1800

Üye
HTC nin telefnlarına verdiği desteği LG vermior krdeşm :)

hayatperest

hayatperest

Üye
konu yanlış yere acılmadı da iilk konunun altına dikkat edersen görürsün rkadaşım neyse dikkatinden kaçmış diyerekten şu nu demek istiyorum ekran olayında ar-ge dedigin olayı anlamadım ??
Acıklayabilirmisin

Araştırma Geliştirme :oke:

dantemustdie

dantemustdie

Üye
sırf oyun için wave i değiştirip üzerine eşşek yükü para vermeni mantıklı bulmuyorum arkadaşım 700 e teli verecen üstüne bi 700 daha verecen ya ps3 kaç para :D

• Beğen
Tepkiler: hayatperest
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sırf oyun için wave i değiştirip üzerine eşşek yükü para vermeni mantıklı bulmuyorum arkadaşım 700 e teli verecen üstüne bi 700 daha verecen ya ps3 kaç para :d

mantıklı bunuda dikkate alacagım ama yinede tüm testlerden başı ile geçmiş bir telefon

dantemustdie

dantemustdie

Üye
mantıklı bunuda dikkate alacagım ama yinede tüm testlerden başı ile geçmiş bir telefon
geçse ne olacak yine mesaj yazacaksın yine birisi ile iletişim kuracaksın yine cepten nete gireceksin :) dandirik dundirik oyunlar için -pc ye göre -:)) 700 lira verilir mi he oynatır god of war,oynatır assassin s creed revelations senden önce ben koşayım

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geçse ne olacak yine mesaj yazacaksın yine birisi ile iletişim kuracaksın yine cepten nete gireceksin :) dandirik dundirik oyunlar için -pc ye göre -:)) 700 lira verilir mi he oynatır god of war,oynatır assassin s creed revelations senden önce ben koşayım

aaa bak ama bada da assassin oynayabiliyorsun

mevlutcan

Üye
Wave çıktığında en iyisi Wave idi, aradan 1 yıl geçti ve teknoloji çok daha ilerledi. her teknoloji bizi cezbeder, ama cebimizden paramız gider.
Bu telefon aşmış fakat garanti ve teknik servis bakımından samsung kadar ileride mi onu araştırmalısın.
Alacak paran varsa gözünün yaşına bakma ve al. Çünkü ne olursa olsun benim kenarda 1000-2000 tl param olsaydı bu telefonu da alır ikisini de iyice inceler ve zayıf kalanı satardım.
Wave'mden memnun muyum? Evet. fakat teknoloji ve yeniliğe olan zaafım neticesinde yapardım.

grafikedy

grafikedy

Üye
Gözlüksüz 3D kullanımda açıyı tam yakalayamazsanız acayip bir şekilde baş döndürüyor. Bu ekranı Nintendo DS 3D de denemiştim. Başarısız. Umarım bu iyidir.

Masha

Masha

Üye
Gözlüksüz 3D kullanımda açıyı tam yakalayamazsanız acayip bir şekilde baş döndürüyor. Bu ekranı Nintendo DS 3D de denemiştim. Başarısız. Umarım bu iyidir.
Lg Ekran kalitesinde bir numara . Gerek Smartphone gerek tabletlerde olsun.

mustafa1800

Üye
wave 1 ve wave 2nin program sayesnde 3d çektni bliormsnz blmem ''camera 3d '' ve taş çkartr ;)

Üst Alt