param olsa kesinlikle gözünün yaşına bakmam. Fiyatıda kaliteside ve ekrandaki 3d gözlüksüz görüntüsüne değer derim ben. Android 2.2 froyo yüksek olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum. şarz performansı nasıl olur acaba![]()
aynısı HTC 'de var![]()
1GHz Dual-Core ARM – A9 işlemci ve GeForce GPU’lu Nvidia Tegra 2 çipseti (Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor, PowerVR SGX540 GPU, TI OMAP4430 chipset)[sıze="2"]wawe 2 ön kendisine uygulama sağlasın bence .[/sıze]

ama yine de donanım olarak coşmuş bir cihaz.
) LG ve Samsung ikisi de Ar-Ge de tavan yapmış durumda. Yine de samsung bir adım ilerde gibi görünüyor. 
konu yanlış yere mi açılmış neAma yine de donanım olarak coşmuş bir cihaz.
Param olsa alır mıyım? En azından bir ele alıp denemek lazım. Lg güzel hoş telefonlar çıkarıyor. Ben mesela wave almadan önce lg gc900 modelini düşünüyordum. Yaklaşık 800-900 arası bir fiyatı vardı. 8mp 720p kameranın yanında kapasitif 800*480 16m renk lcd ekran da falan iyiydi. şimdi ebay de 180-250tl arası fiyatı.
Herneyse sorun şu lg nin satış sonrası destek noktasında hiç ilerlemesi olmuyor. Ha bu sefer android olması güzel olmuş. Güncelenebilir sürüm vs. Almak gibi bir niyetiniz varsa sırf denemek için alınır.
Ekran olayına gelince herkesin de bildiği gibi şu an piyasada iki ana ekran üreticisi var ( çin telefonları saymazsak) lg ve samsung ikisi de ar-ge de tavan yapmış durumda. Yine de samsung bir adım ilerde gibi görünüyor.
![]()
konu yanlış yere acılmadı da iilk konunun altına dikkat edersen görürsün rkadaşım neyse dikkatinden kaçmış diyerekten şu nu demek istiyorum ekran olayında ar-ge dedigin olayı anlamadım ??
Acıklayabilirmisin

sırf oyun için wave i değiştirip üzerine eşşek yükü para vermeni mantıklı bulmuyorum arkadaşım 700 e teli verecen üstüne bi 700 daha verecen ya ps3 kaç para :d
geçse ne olacak yine mesaj yazacaksın yine birisi ile iletişim kuracaksın yine cepten nete gireceksinmantıklı bunuda dikkate alacagım ama yinede tüm testlerden başı ile geçmiş bir telefon
dandirik dundirik oyunlar için -pc ye göre -
) 700 lira verilir mi he oynatır god of war,oynatır assassin s creed revelations senden önce ben koşayımgeçse ne olacak yine mesaj yazacaksın yine birisi ile iletişim kuracaksın yine cepten nete gireceksindandirik dundirik oyunlar için -pc ye göre -
) 700 lira verilir mi he oynatır god of war,oynatır assassin s creed revelations senden önce ben koşayım
badadaki assassin s creed ile pc dekini bir tutuyorsan bişey demiyorumaaa bak ama bada da assassin oynayabiliyorsun
ne alaka sadece oynanıyor dedimbadadaki assassin s creed ile pc dekini bir tutuyorsan bişey demiyorum

Lg Ekran kalitesinde bir numara . Gerek Smartphone gerek tabletlerde olsun.Gözlüksüz 3D kullanımda açıyı tam yakalayamazsanız acayip bir şekilde baş döndürüyor. Bu ekranı Nintendo DS 3D de denemiştim. Başarısız. Umarım bu iyidir.
Lg Ekran kalitesinde bir numara . Gerek Smartphone gerek tabletlerde olsun.