Arkadaşlar hele bi bakın ne diyecem :) gel gel

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hele bi bakın ne diyecem :) gel gel
ARKADAŞLAR ŞİMDİ BEN BU
LG OPTIMUS 3D P920

HASTASI OLDUM YENİ CIKMIŞ YURT DIŞINDA SATILIYOR VE BİRDE YURT DIŞINDA SATILMASINA RAĞMEN TÜRKÇE MENÜ YÜKLÜ YANI DÜN GÖRDÜM DOĞU BANKTA 1400 GİBİ BİR RAKAM DEDİ BEN DEDİM Kİ BENİM SAMSUNG WAVE S8500 SANA VEREYİM ÜSTE NE KADAR İSTİYORSUN DEDİM SENİNKİNİ TEMİZ MİŞ GARANTİSİDE VAR DEDİ KUTUSUYLA GETİRİSEN 700 E ALIRIM DEDİ ( BEN 1000TL YE ALDIM) ÜSTEDE 600 VERDİNMİ TAMAMDIR DEDİ AMA MAKİNAYİ GÖRMENİZ LAZIM ARKADAŞLAR BEN OKADAR TELEFON KULLANDIM OKADAR TELEFON ESKİTTİM BUNUN GİBİSİNİ GÖRMEDİM

PAYLAŞMAK İSTEDİGİM ŞU BEN BU TELEFONU ALIRIM AMA WAVE YİDE COK SEVDİM SİZCE PARANIZDA OLSA SİZ NE YAPARDINIZ

CİHAZIN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ BUNLARLA KISITLI DEGİL EMİN OLUN DAHA FAZLASI VAR

işlemci 1GHz Dual-Core ARM – A9 işlemci ve GeForce GPU’lu Nvidia Tegra 2 çipseti (Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor, PowerVR SGX540 GPU, TI OMAP4430 chipset)

GENEL 3G Bant HSDPA 900 / 1900 / 2100
2G Bant
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Duyurulma 2011, Ocak
Çıkış Tarihi
Piyasada
BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi
Ağırlık
168 g.
Telefon Boyutu
128.8 x 68 x 11.9 mm
GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 480 x 800 piksel, 4.3 inç
Renk Derinliği 16M
Ekran Tipi
3D LCD kapasitif dokunmatik LG 3D Ul
Accelerometer sensor for Ul auto-rotate
Proximity sensor for auto turn-off
Gyro sensor
Touch-sensitive controls
ZİL SESİ
Titreşim Var
Melodi Tipi
MP3 ringtones
Giriş 3.5mm jack
ÖZELLİKLER
İşletim Sistemi Android OS, v2.2 (Froyo), v2.3' v2.3.4 ye güncellenebilir
Mesajlaşma
SMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, IM
Oyun
Var
Kamera
Dual 5 MP, 2560 x 1920 piksel, otofokus, LED flaş, stereoscopic photos & videos; geo-tagging, video 1080p@24fhz (2D), 720@30fps (3D), ikinci video
Renk Seçenekleri
Siyah
HTML Tarayıcı
Var
Java
MIDP, 2.1 HAFIZA Hafıza Kartı microSD, maks. 32GB
Dahili Bellek 8 GB, 512 MB ROM
SNS integration
Dijital pusula
HDMI port
Google Talk, Haritalar, Gmail, Youtube, Google Talk
MP4/DivX/XviD/H.264/H.263/WMV player
1080p@24fps (2D), 720@30fps (3D) playback
Döküman görüntüleme/düzenleme
Flash 10.1 support
Prediktif metin girişi
VERİ TRANSFERİ

GPRS
Var
HSCSD
Var
EDGE Var
3G
Var
WLAN
Var
USB
Var Bluetooth Var
MULTİMEDYA MP3 Çalar Var
FM Radyo
Var

PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1500 mAh
EK ÖZELLİKLER

GPS
Var
Ses Kaydı Var
Adres Defteri Var
Alarm Var
Ajanda
Var
Sesli Arama
Var
Eller Serbest Var
Saat
Var
T9 Var

LG Optimus 3D; ultra düşük güç tüketimine sahip olan GeForce GPU ve çift A9 işlemcisi ile oldukça iddialı bir model olduğunu ortaya koyuyor. Taşıdığı 8MP çift kamerası sayesinde de 3 boyutlu video ve resimler çekebiliyor, DLNA ile başka ortamlara aktarabiliyor ve kendi üzerinde gözlüksüz olarak tam 3 boyulu olarak görüntüleyebiliyor.

[video=youtube;hh1cPK3_FAg]http://www.youtube.com/watch?v=hh1cPK3_FAg[/video]

evet arkadaşlar konuyu sizinde izninizle özenerek hazırladım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
hepinize teşekkürler

----------Eklendi @ 16:27:41 ---------- Yazıldı @ 16:24:06 ----------

bu arada bada os genel destekte böyle bir konun ne işi var demeyin işin ucu bada ya dayanıyor :) yani bada 2.0 mı yoksa lg 3d android 2.3 mü

fireman87

fireman87

Üye
Güzel telefon ypamıslar, gözlüksüz 3d teknolojisi ilk optimus 3d'de çıkmıiştır.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
etkilenmemek mümkünmü hocam ya birde elinle dokunman lazım makinaya

jigsaw_54

Üye
LG coştu bu aralar hee :D

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG coştu bu aralar hee :D

çoşmaki ne çoşma internetten vide izleme okadar hızlı ve aktif ki 1GHz Dual-Core ARM – A9 işlemci ve GeForce GPU’lu Nvidia Tegra 2 çipseti işlemcinin hakkını vermiyor degil oyunları ise bi harika ayrıca hdım kablosuyla lg 3d led tvlerde görüntü kalitesi tartışılmaz bile nerden mi biliyorum adamlar yapmış doğubankta :D

fireman87

fireman87

Üye
Belki 2 ay sonra alabilirim bu cihazı, optmus black alıcaktım onu kız arkadasıma almayı düşünüyorum. Bende ondan düşük kalmiyim bari ;)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belki 2 ay sonra alabilirim bu cihazı, optmus black alıcaktım onu kız arkadasıma almayı düşünüyorum. Bende ondan düşük kalmiyim bari ;)

kardeş yengeye onu alıyorsan sende bunu al hem takım olur hemde ikili lg güzel olur yani bende eşimle bazı konularda ortak markalar kullanmayı seviyoruz güzel oluyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
senin yerinde olsam kesinlikle alırdım. :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Tam karar vermedim İphone 3Gs'ten sorna optimus 3D'ye geçmek nasıl olur..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tam karar vermedim İphone 3Gs'ten sorna optimus 3D'ye geçmek nasıl olur..
konuyu takıp edelim bakalım sonuç ne cıkacak bende buradaki kişilerin yorum larına göre 1 hafta konuyu takip edeceğim bakalım bekli bada 2.0 cıkmış olur ozamana rekabette kim kazanacak :D

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
gerek yok wavede adam 600-800 ylte satar

cbalim

Üye
hoşuma gitti özellikle HDMI girişi fakat LG bu ekranları yeni üretiyor ve yakında monitörlerinide çıkarcakmış ilerde sıkıntı çıkarmaz inş wavede ki süperamoled gibi. Güzel telefon daha bakalım nasıl telefonlar çıkacak:)

fireman87

fireman87

Üye
LG duyduğuma göre apple ve nokia'nın ekranlarınıda üretiyormuş..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoşuma gitti özellikle hdmı girişi fakat lg bu ekranları yeni üretiyor ve yakında monitörlerinide çıkarcakmış ilerde sıkıntı çıkarmaz inş wavede ki süperamoled gibi. Güzel telefon daha bakalım nasıl telefonlar çıkacak:)

vallahı öyle daha neler olacak kim bilir

----------Eklendi @ 11:20:50 ---------- Yazıldı @ 11:19:43 ----------

[sıze="2"]lg duyduğuma göre apple ve nokia'nın ekranlarınıda üretiyormuş..[/sıze]

fakat apple lcd karp. Ekranıda yabana atılır bişeyde degil hani şu an en iyisi süper amoled biliyorum fakat yidene lg ekran konusunda bir çok firmanın üzerine cıktı

fireman87

fireman87

Üye
sAmoled 500 NİT olması lazım Nova 700 NİT olması gere..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sAmoled 500 NİT olması lazım Nova 700 NİT olması gere..

EVET DOSTUM S AMOLED 500 NİT VAR GÜNEŞ IŞIĞINDA SÖNÜK KALIYOR LG OPTIMUS BLACK VE 3D DE 700-nit KULLANILIYOR YANI GÜEŞ IŞIGINDA DAHİL SPOT IŞIGINDA BİLE TESTTEN GEÇMİŞ DURUMDA

fireman87

fireman87

Üye
Aynen öyle, doş mekanda nova daha kuvvetli..

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Guzel Telefon Da Wave 2 Mi Degismem Ben o Kadar Memmunum : ) S.ericson Xperia Arc Dene Bide Onu Gozlemle :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt