arkadaşlar hacten *#7370# gibi kod formatlarıyla çıkılıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarxhn

tarxhn

Üye
kodu yaz siliniyor birde zaten servis hacklimi değilmi bakmıyor ben hackli yoluyorum sorun cıkmıyor sonucta onlarda hard atıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
gir xplore patcher.ldd falan kaldır. Rompatcher sil. Kapa aç telefon hacksiz. Unhack uygulaması yapacağım pc ye geçeyim..

realplayer2

realplayer2

Üye
hard atmayın cihazdaki qt mağaza harita felan hep gidiyo geri yüklemesi sorunlu oluyo soft format kesinlikle hacki iptal ediyor ve bi zararı olmuyo cihaza

TheMadness

TheMadness

Üye
UnHackIt :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
adı bumu?

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arda softlada hack gidiyor onu diyimde

TheMadness

TheMadness

Üye
adı bu olacak.

farukbekl

farukbekl

Üye
benim bildiğim *#7370# hard format. buda telefon kapalı iken tuş kombinasyonlarıyla yapılan işin aynısı. *#7780# fabrika ayarlarına geri döner...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok arkadaşım hard format tel kapalı iken yapılır.7370 ile yapılan nokianında önerdigı format şekli 7780 ile yapılan sadece telefon ayarlarındakı degişiklıklerı sıfırlar mesela tıtreşımı kapamak tercıhlerı yapmak ekran parlaklıgını ayarlamak tema efektlerı vs

mto5_43

Üye
arkadaşlar benim tel c6-01. symbian belle yükledim fakat hoşuma gitmedi.eski haline yani anna ya nasıl dönebilirim.format filan attım tuşları basılı tuttum.geri yükleme filan yaptım olmadı.yardım ederseniz teşekkür ederim

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğimde 7370 harddı tuslarla yapılan very hard diye biliyordum:)) dosyaları sildim romdan düzelttim falan sonra 7370 i bi koydum ohh miss:) telefon ilk günkü gibi melek oldu hiçbir sorun yok:)

• Beğen
Tepkiler: burrakberrkay
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format tel kapalı şekılde atılır ve magaza harıtalar duvar kagıtları gibı yazılımla gelen uygulamaları siler

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşa herkes bi ağızdan bişey diyo... Sevgili telefondaşım :D bak 2 seçeneğin var ya hard format atacan ya da hack yapmadan önce sildiğin 2 dosya vardı ya onları yedeklediysen geri atacan ki ben yedekledim ne olur ne olmaz diye... Birinden bulabilirsen 701 kullanan çevrendekilerden bul ve at onu yerine sonra da rompatcher dan deactive et ve kaldır... Bu iki seçenektenbaşka yolun yok...

TheMadness

TheMadness

Üye
kodla atılan soft tuş kombinasyonlarıyla atılan harddır.

uğur e

uğur e

Üye
arkadaşm soft yap en temızi heckte kalkar.

farukbekl

farukbekl

Üye
Peki Neden yıldızkare7370kare yapınca , ve tel kapalıyken tuşkombinasyonlarıyla yapılan işlemde bütün uygulamalar gidiyor.. denekki her ikiside aynı...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynı değıl hard formatta telle yüklü gelen uygulamalarda dahil kullanıcının yukledıgı uygulamalarda silinır.7370 le yapılanda ıse sadece kullanıcının yuklemiş oldugu uygulamalar resım muzık vs silinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt