Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hacten *#7370# gibi kod formatlarıyla çıkılıyormu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar hacten *#7370# gibi kod formatlarıyla çıkılıyormu
telfonumu hackledim.hackten çıkarmak istiyorum.bu kodlar çıkarır ve telefonumu geri garantiye sokarmmı
suatsari
Üye
Evet dostum hack gider böyle yaparsan.bu arada telefonundan memnun musun?
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
son derece ama hacklemeden önce memnundum
serecans
Üye
niye bukadar korkuyorsunuz bu hack ten anlamadım??
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
garantiye döermi?
serecans
Üye
birşey olmaz sende verilerini yedekle hard format at öyle gönder telefonla ilgili bi sorunun mu var garantiye niye gönderiyorsun??
*#7370#soft formattır sadece ayarları geri yükler hack gitmez en temizi hart
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
hart ın kodu kactı? yok sorun
serecans
Üye
hart kodla atılmaz telefon kapalıyken arama tuşu ses açma kapatma tuş kilidi ve açma tuşlarına basılı tut tamamdır ama 5 noktaya kadar basılı tutman lazım hepsine bir
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
iki tane format kodu var diğeri ne peki? hard atınca herşey gdiyomuş atanlar servise götürüyor
serecans
Üye
ikiside soft benim anlattığımı yaparsan c ve depo hafızası tamamen siliinir ve hack kalkar soft formatta ise sadace ayarlar geri yüklenir ilk aldığın görünüme kavuşur
KxTR79
Üye
Konu Sahibi
başka yoşu yokmu? fp1 geldiğinde yüklersem düzelirmi?veya yaılım yenıden yükleme yapabılıyoruyum nokıa suıtten
serecans
Üye
flaşh atarsan gider veya ne yap biliyormusun
1x ploreye gir sys bin ınstallserve.exe dosyasını sil
2sonra rom patcherden yamaları deaktif et ve rom patcher ı kaldır
hack'i yapan arkadaş onuda bilir sanirim beya! Günaydın hayırlı sabahlar
Cezzbedici3
Üye
xplore ile hack dosyalarını silin diyorsunuzda peki hack sırasında virüs programı ile sildiğimiz iki dosya var hatırlarsanız onları nasıl geri getiricez flash atmadan ?
Yani onları yerine koymadan tam orjinal sistem olmicak elimizdeki
mcalisir
Üye
bildiğm kadarı ile hard format kesin çözüm arkadaşlarının servise gönderme sebebi market yada harita uygulaması da siliniyor ve geri yüklerkn hata veriyor müşteri hizmetleri garantiye gönderin diyor ama garantiliK bi olay yok qt kurunca sorunsuz market ve harita uygulamasını kurabiliyorsunuz ...
.Kerasus.
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]hard formata falan gerek yok .hack için ne yüklediysen onları kaldır.soft formatlada gdr ama sakın hard atma mağaza falan gdyo yüklmdede sorun çkyo[/SIZE][/COLOR]