(enaz) gözden çıkarmak lazım.Yada Symbian'a yönelecek mesela 603.arkadaşlar dedikleriniz doğru, yerden göğe kadar haklısınız. fakat arkadaşımızin belli ki bütçe sıkıntısı var. dolayısı ile Gio nun sunacağı imkânlar dahilinde yetinecek. ne kadar para o kadar köfte hesabı.
Evet katılıyorum android ten tam manası ile istifade etmek, bütün nimetlerinden faydalanmak için 700(enaz) gözden çıkarmak lazım.
fakat yukarıda da ifade ettiğim gibi arkadaş Gio nun verdiği kadarı ile yetinecek.
Android dışında sistemlere yönelmeli bence.603 güzel bir örnek meselaarkadaşlar dedikleriniz doğru, yerden göğe kadar haklısınız. fakat arkadaşımızin belli ki bütçe sıkıntısı var. dolayısı ile Gio nun sunacağı imkânlar dahilinde yetinecek. ne kadar para o kadar köfte hesabı.
Evet katılıyorum android ten tam manası ile istifade etmek, bütün nimetlerinden faydalanmak için 700(enaz) gözden çıkarmak lazım.
fakat yukarıda da ifade ettiğim gibi arkadaş Gio nun verdiği kadarı ile yetinecek.

Sadece arama-mesaj ve bunun için 20 tlye de telefon var
Bu yüzden deneme tahtasına döndürdüm onu sen de Androidin inceliklerini öğrenmek istiyorsan ucuz bir Android al ama eğer ben telefon gibi kullanacağım (oyun, müzik, fotoğraf gibi) diyorsan aynı fiyata Symbian işini görecektir.Galaxy minide Androidin hiçbir özelliğinden yararlanamıyorum desem yeridir. Allah'tan Tab'i almışımSadece arama-mesaj ve bunun için 20 tlye de telefon var
Bu yüzden deneme tahtasına döndürdüm onu sen de Androidin inceliklerini öğrenmek istiyorsan ucuz bir Android al ama eğer ben telefon gibi kullanacağım (oyun, müzik, fotoğraf gibi) diyorsan aynı fiyata Symbian işini görecektir.

Bütçen ne kadar?Evet arkadaş doğru söylüyor bütçem kısıtlı hem de ben androide yeni geçeceğim onun için çok pahalı olmasını istemiyorum
Bütçen ne kadar?
o fiyata 603 öneririmbütçem 400-450 tl civarı :-)

o fiyata 603 öneririm![]()
internetten galaxy y asphalt 5,nfs Shift falan yazarsan gpunun adreno200 olmasına rağmen nasıl kastigını görürsün
galaxy y de hd oyun oynayabilmek için chainfire gibi bir programa ihtiyaç var
ama bu da root gerektirir
sende ilk defa alacağın için ben sana gm ultimate slim,galaxy mini,gio öneririm