Arkadaşlar galaxy y almayı düşünüyorum önerirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş123456789

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar galaxy y almayı düşünüyorum önerirmisiniz
Lütfen fikir verin

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ikinci el adam gibi bir telefon al galaxy y hem android kullandığı için çok ram yer ve şarjı çabuk biter hemde bütün oyunları oynayamazsın.

lgkg300

lgkg300

Üye
Galaxy Gio alman daha mantıklı olur.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
gio daha iyi olur aslında :good:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ne Y ne de Gio tavsiye ederim.Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..
Seçim yaparken sıkıntı yaşamayacağınız telefonlara yönelmelisiniz.Ben 603 öneririm.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
15097

15097

Üye
Android alacaksan en az 700 tl'yi gözden çıkarman lazım :oke:

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar dedikleriniz doğru, yerden göğe kadar haklısınız. fakat arkadaşımızin belli ki bütçe sıkıntısı var. dolayısı ile Gio nun sunacağı imkânlar dahilinde yetinecek. ne kadar para o kadar köfte hesabı.

Evet katılıyorum android ten tam manası ile istifade etmek, bütün nimetlerinden faydalanmak için 700:tl: (enaz) gözden çıkarmak lazım.

fakat yukarıda da ifade ettiğim gibi arkadaş Gio nun verdiği kadarı ile yetinecek.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
15097

15097

Üye
arkadaşlar dedikleriniz doğru, yerden göğe kadar haklısınız. fakat arkadaşımızin belli ki bütçe sıkıntısı var. dolayısı ile Gio nun sunacağı imkânlar dahilinde yetinecek. ne kadar para o kadar köfte hesabı.

Evet katılıyorum android ten tam manası ile istifade etmek, bütün nimetlerinden faydalanmak için 700:tl: (enaz) gözden çıkarmak lazım.

fakat yukarıda da ifade ettiğim gibi arkadaş Gio nun verdiği kadarı ile yetinecek.
Yada Symbian'a yönelecek mesela 603.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Android dışında sistemlere yönelmeli bence.603 güzel bir örnek mesela :)

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Galaxy minide Androidin hiçbir özelliğinden yararlanamıyorum desem yeridir. Allah'tan Tab'i almışım :) Sadece arama-mesaj ve bunun için 20 tlye de telefon var :D Bu yüzden deneme tahtasına döndürdüm onu sen de Androidin inceliklerini öğrenmek istiyorsan ucuz bir Android al ama eğer ben telefon gibi kullanacağım (oyun, müzik, fotoğraf gibi) diyorsan aynı fiyata Symbian işini görecektir.

15097

15097

Üye
Galaxy minide Androidin hiçbir özelliğinden yararlanamıyorum desem yeridir. Allah'tan Tab'i almışım :) Sadece arama-mesaj ve bunun için 20 tlye de telefon var :D Bu yüzden deneme tahtasına döndürdüm onu sen de Androidin inceliklerini öğrenmek istiyorsan ucuz bir Android al ama eğer ben telefon gibi kullanacağım (oyun, müzik, fotoğraf gibi) diyorsan aynı fiyata Symbian işini görecektir.
:d: :good:

Giriş123456789

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaş doğru söylüyor bütçem kısıtlı hem de ben androide yeni geçeceğim onun için çok pahalı olmasını istemiyorum

YawShack

YawShack

Üye
Android dediğin 700tl den başlar birkere en az 512 mb ramlı ve 1 ghz işlemcili bir makine alcaksan al mesela neo v olabilir yoksa ha galaxy y ha java bir telefon :hmmm

Elindeki bütçeye göre başka telefonlar önerebiliriz :oke:

MaxipmaN

Üye
alınmaz o telefon çok düşük kalıyo

YawShack

YawShack

Üye
alan keriz :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bende yiğenime alacaktım.bunun yerine gm ultimate slim aldım ona:good:internetten galaxy y asphalt 5,nfs Shift falan yazarsan gpunun adreno200 olmasına rağmen nasıl kastigını görürsün:oke:galaxy y de hd oyun oynayabilmek için chainfire gibi bir programa ihtiyaç var:oke:ama bu da root gerektirir:good:sende ilk defa alacağın için ben sana gm ultimate slim,galaxy mini,gio öneririm:good::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...