Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
yaa anket yapıyosunuz ama şıklar kısıtlı....beğenme olarak sadece bi seçenek var o da tek kelime ile süper...belki ben sadece güzel dicem...yanii illaa süper mi bulmam gerekiyoo ???
benim partidendir obu forumda atif olarak yaklaşık 2 ay oldu gayet güzel eglenceli
benim partidendir o
son olayların bu 'eh işte' de etkisi var sanırımm...eh işte diyebilirsinnnn...
benim partidendir o
Her yerde reklam var. O kadar çok ki reklamlardan foruma katılım yapmak güçleşiyor. Çünkü gözümüzü alıyor. Dikkatimizi dağıtıyor ve en önemlisi insanın içinden bir şeyler yazmak gelmiyor. Bu yönüyle berbat bir forum halini almaya başladı. Birde kullanıcıların imzalarındaki resimlerde eklenince berbat ötesi karmaşalı bir forum oluyor. (İnşallah bir kaç dengesiz çıkıpta yaptığım yorumuma salakça yanıt vermezler. Genelde forumda yöneticilere yalakalık yapacaklar bu tür siteyi iyileştirici eleştirilere karşı anormalik hareketler sergiliyorlar. Bu yüzden böyle konuşuyorum. -- serzeniş --)
Reklam konusunda mümkün olduğunca tutarlı ve seçici davranmaya calisiyoruz ancak elimizden gelen bu kadar inanın. Msn messenger popup seklinde reklamlardan tutun, her sayfada açılan pencere reklamlar gibi reklamlardan ciddi miktarlarda para kazanmamak mümkün degil ama biz hep seçici ve sınırlı davranmaktayız bu konudaHer yerde reklam var. O kadar çok ki reklamlardan foruma katılım yapmak güçleşiyor. Çünkü gözümüzü alıyor. Dikkatimizi dağıtıyor ve en önemlisi insanın içinden bir şeyler yazmak gelmiyor. Bu yönüyle berbat bir forum halini almaya başladı. Birde kullanıcıların imzalarındaki resimlerde eklenince berbat ötesi karmaşalı bir forum oluyor. (İnşallah bir kaç dengesiz çıkıpta yaptığım yorumuma salakça yanıt vermezler. Genelde forumda yöneticilere yalakalık yapacaklar bu tür siteyi iyileştirici eleştirilere karşı anormalik hareketler sergiliyorlar. Bu yüzden böyle konuşuyorum. -- serzeniş --)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?