Arkadaslar Flash Player Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Flash Player Yardım!!!
Samsung galaxy fit kullanıyorum uygun bir flash player bulamadım kurduklarım hiç çalışmadı internete girmeye çalıştığımda sayfadan attı skyfire kullanıyorum o da her video yu açmıyor birde tarama yaparken çok bekletiyor destekleyen flash player bulamazmıyım yardımcı olursanız

SilentOne

SilentOne

Üye
bide symbiana laf atarlar adam daha adam akıllı flash player bulamamış

serinaga

serinaga

Üye
Samsung galaxy fit kullanıyorum uygun bir flash player bulamadım kurduklarım hiç çalışmadı internete girmeye çalıştığımda sayfadan attı skyfire kullanıyorum o da her video yu açmıyor birde tarama yaparken çok bekletiyor destekleyen flash player bulamazmıyım yardımcı olursanız

Kardeş kolay gele, yaw çok mu zordur şu akıllı telefon dedikleri aletler için flash player olayı, demek sizde de problemli ... Naapsak bilmem ki ??? :vur

nalcam22

nalcam22

Üye
androıd marketten indir

dayannight

dayannight

Üye
bende arastirdim senin gibi ayni sorunlarla karsilastim belki desteklyen program bulurlar calisan flash player bulurlar

----------Eklendi @ 20:53:38 ---------- Yazıldı @ 20:52:32 ----------

androıd marketten indir
android markettteki desteklemiyor

nalcam22

nalcam22

Üye
ozaman skyfireyi kur oda flash destekli tarayıcı

nalcam22

nalcam22

Üye
sen onubi aldığın yere sor onlar daha iyi bilir

dayannight

dayannight

Üye
telefonu aldığın yerin servisi varsa onlara sor yoksa direkt servise sor

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kolay gele, yaw çok mu zordur şu akıllı telefon dedikleri aletler için flash player olayı, demek sizde de problemli ... Naapsak bilmem ki ??? :vur
zor değil aslında istedikleri telefonların flash playerı olabiliyor tabi fiyatı pahalı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt