arkadaşlar flash player 10 nerden bulacam bi el atın (n8)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
arkadaşlar flash player 10 nerden bulacam bi el atın (n8)
beyler bizim n8 ler için flash player 10 varmış nerden bulur yüklerim sitede dolandım bulamadım ovidede bulamamdım bilen varsa bi el atsında halledelim

suat1111

suat1111

Üye
4 varrrr

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sitede 10.1 destekliyor diyor bazı forumlardada duydum

Uruloki

Uruloki

Üye
S^3 üzerinde şu anda flash lite 4 var flash 10.1 destekli zaten he ama şu da var çoğu içeriği açıyor diyor ben burda bişe aktarmak istiyorum açamadığı bir youku vardı onada hızlı bir netle girince onu da açtığını gördüm

akibet2

Üye
açıkcası ben maxicepteki flashları falan görebiliorm hatta flash oyun bile oynuyabiliyorum net üzerinden azda olsa kasma olıuyor ama sonucta oynuyabiliyorum

--------------- Ekleme ---------------

Flash Lite 4, Flash Player 10.1 içeriğinin çoğunluğunu destekler

resmi özelliklerde belirtilen senin dediğin 10.1 bu (: Yani sadece destekliyor 10.1'i yüklüyemiorsun bu aşamada

mmtazz

Üye
açıkcası ben maxicepteki flashları falan görebiliorm hatta flash oyun bile oynuyabiliyorum net üzerinden azda olsa kasma olıuyor ama sonucta oynuyabiliyorum

--------------- Ekleme ---------------

Flash Lite 4, Flash Player 10.1 içeriğinin çoğunluğunu destekler

resmi özelliklerde belirtilen senin dediğin 10.1 bu (: Yani sadece destekliyor 10.1'i yüklüyemiorsun bu aşamada
ben neden flas oyun oynayamıorum mesela seafıght oynanmıo

çark

Üye
arkadaşım nokia da flash 10.1 kullanılan tek telefon nokia N900 bunun dışında flash lite 4 türü destek mevcut yada android olan htc ve samsung galaxy s gibi telefonlarda flash 10.1 desteği bulunuyor.N8 e flash 10.1 kurma gibi bir şansımız bulunmuyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt