Arkadaşlar fikirlerinize,yardımlarınıza ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

miroctas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fikirlerinize,yardımlarınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar fikirlerinize,yardımlarınıza ihtiyacım var.Telefonumu değiştircem fakat iki model arasında çok kararsızım.Iphone6 veya iphone6+ modellerini düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim.Bir diğer sıkıntım da internetten bakıyorum fikir edinmek için.Bazı alışveriş sitelerinde "pasaport kayıtlı" özelliği çok yaygın.Eğer alcak olursam başımı ağrıtır mı böyle olması? Yardımlarınıza,fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.
 


Abstract_Loco

Üye
Pasaport kayıtlı olanlar yurt dışı olanlar hocam garanti olayları falan nasıl olur bilemem ama ağrıtabilir başını bana kalsa bulaşma derim. Plus ile 6 arasında da ebat farkı var hocam kullanmadım en 5s kullanıyorum şahsen ama o seçenek senin keyfine kalmış durumda yani plus note3 büyüklüğünde 6 standart s4 htc one gm discovery büyüklüğünde 4.7 inç. Yani büyüklük dışında ikisi arasında performans va bişey fark olduğunu sanmıyorum. Belki plusun batarya durumu biraz daha iyi olabilir büyüklüğüne göre o kadar. Gerisi senin keyfine zevkine kalmış bi durum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: miroctas
darkmaster

darkmaster

Üye
plus kullanıyorum bütün herşey tamamen açık konum 3g ve arkaplanda uygulama yenileme, 8-9 saat kullanım süresi alıyorum telefondan 1.5-2 gün arası da bekleme süresi alıyorum. batarya haricinde ekran çözünürlüğü fhd ekran çözünürlüğünden dolayı, ipad gibi ana ekran dahil olmak üzere döndürülerek kullanılabiliyor. son olarak kamerası optik imaj sabitleme özelliğine sahip, iphone 6 da ise optik sabitleme özelliği bulunmuyor kamerasında.
 
  • Beğen
Tepkiler: miroctas
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Batarya gücü (o ekrana o batarya), kamerada optik imaj sabitleyici ve full hd ekrandan başka bi fark yok. Youtubeden izlemistim ip6 benchmark testinde az bi farkla plusu geçiyor. Eğer büyük ekran istiyosan plus, ideal bi ekran istiyosan ip6 al derim. İkisinden birini alsan pişman olmassın :)
 
  • Beğen
Tepkiler: miroctas
efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Hocam alacaksan 100-200 fazla ver Türkiye cihazı al. Şimdi 6 mı yoksa 6+ mı dersen eğer büyük ekran ve şarj uzun gitsin istiyorsan 6+ ama küçük ve taşıma problemi istemiyorsan 6 al. Hafıza içinde ileriye dönük 64 almanı tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: miroctas

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
___kaptan___
Cevap
9
Görüntüleme
2K
Dobraokuyucu
Cevap
0
Görüntüleme
3K


Üst Alt